Tamam cnm haber veririm ..sende bilgi ver bize..Tamam canim. Haberleselim burdan.
AminnnnnEvet oksa herseyi unutursun..unuturuz..Allahim hepimize versin saglikli hayrli evlat ins.amin..
ben Erkan alataşa ameliyat oldum ve kendisinden çok memnun kaldım. Tekirdağda yaşıyorum ama tüp bebek için Denizliye gelmeyi düşünüyorum. Denizlide tüp bebeği pek önermiyorlar ama nasipse geleceğim. Nihat Gülün ismini de çok duydum. İnşallah tedain olumlu olur bebeğini kucağına alırsın.
Canim merhaba. Erkan hoca super di mi. Ben de ayniisni yasamistim. Ikac doktora gittim elim bos dondum ama sagolsun aydinlatti beni. Ameliyatimi da oldum geldim. 3 agustosta da ben geliyorun denizliye. Tamam wrkan hoca iyi bir doktor isini bilen biri ama bu isin garantisi yok. Nihat bey de cok iyi bir doktor. Ben erkan alatasa cok ama cok guveniyorum. Onun iicn kalkip denizliye gelcem. Insalllah o bizim derdimize derman olur. Sendeki sikinti neydi canim. Son karar senin tabi ki. Benim saa tavsiyem su. Kendini nasil iyi hissedeceksin onu dusun sonucta bu süreçte psikiloji ve inanmak cok onemli.Merhaba kızlar bende burdaki doktorumun tavsiyesi üzerine özel sağlık hastanesine nihat beyle görüşmeye geldim asilamami yoksa tup bebekmi olsun diye.ve ilgi ve alakasından memnun kaldım.Denizliye kadarda gelmişken arkadaşımın sürekli bahsettiği erkan alataş hocamada muayene olmak ve görüşlerini almak istedim.kendisi bizi öyle güzel aydınlattiki kafamdaki bütün soru işaretlerinin cevabını buldum nihat bey için geldiğim denizliden erkan hocamdan karar kilarak döndüm.Allah nasip ederse 22 temmuzda sonra tup bebek tedavim başlıcak.ama şöyle bi durum varki kafamı karıştırıyor yaşadığım çevredeki bi çok kişi erkan beyde deneyeceğim tup bek ile nihat beyde 2 kere deneyebilirsiniz diyo.sizce hangisinde denemeliyim
Nerede oturuyorsun cnm burdaki dr tavsiye etdi demissinya ..nigat beye bende gidiyorum..erkan beyi cok duydum ama ona hic gitmedim..onudaa cok iyi diyorlr..sonucda Prof. .benim anladigim sana etraftan erkan beye gidince bir kere yaptrirsn nihat beye iki deyisleri butceyle alakali sanirim..erkan beyin muayenesi yuksek arti ilac vs..baya olur..ama nihat beyinki ozel hastane devlet bi kismini karsiliyor..daha ucuza gelicek o dan demislerdir..hakkimizda hayrlisi..nasipde varsa nere hangi dr gitsende olur...inşallah hayrlisiyla vardr nasibimizde..Merhaba kızlar bende burdaki doktorumun tavsiyesi üzerine özel sağlık hastanesine nihat beyle görüşmeye geldim asilamami yoksa tup bebekmi olsun diye.ve ilgi ve alakasından memnun kaldım.Denizliye kadarda gelmişken arkadaşımın sürekli bahsettiği erkan alataş hocamada muayene olmak ve görüşlerini almak istedim.kendisi bizi öyle güzel aydınlattiki kafamdaki bütün soru işaretlerinin cevabını buldum nihat bey için geldiğim denizliden erkan hocamdan karar kilarak döndüm.Allah nasip ederse 22 temmuzda sonra tup bebek tedavim başlıcak.ama şöyle bi durum varki kafamı karıştırıyor yaşadığım çevredeki bi çok kişi erkan beyde deneyeceğim tup bek ile nihat beyde 2 kere deneyebilirsiniz diyo.sizce hangisinde denemeliyim
Canim evet guven veriyorm ben de tekirdagdan gelecegim. Toplama ve tarnsfer istersen denizli erpada istersen izmirde. Izmirde sanirim smyrna art olmasi lazim. Yarin tekrar arayacagim gorusecegiz. Ayrintilari soracagim. Peki sen erkan hoca ile fiyat konustun mu. Bana 7500 civari tutar demisti. Yarin fiyati da soracagim tekrar. Benim de tuplerde sorun var. Allah yardimcimiz olsun.Merhaba kızlar ben bodrumda yaşıyorum. Burdan gelicem denizliye.ben romatid artrid hastasıyım tedavi görüyorum doktorum bi üst tedaviye geçebilmek için bir an önce anne olmamı istedi.bende yaklaşık 6 ay kendiliğinden olmasını denedim olmadı ardından klomen bidahaki ay femara yine olmadı. Bu arada polikistik over var.doktor bidahaki ay asilamaya geceriz demisti.sonra bütün tekdikleri yaptırdım. Sağ tup kapalı cikti.esimin spermiogram sonucu çok iyi.durum bole olunca denizliye gönderdi beni.erkan beyde tup bebek onerdi azeecim gerçekten insana büyük bi güven veriyo.erkan hocanın toplama ve transferi nerde yaptığını biliyomusun.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Nerede oturuyorsun cnm burdaki dr tavsiye etdi demissinya ..nigat beye bende gidiyorum..erkan beyi cok duydum ama ona hic gitmedim..onudaa cok iyi diyorlr..sonucda Prof. .benim anladigim sana etraftan erkan beye gidince bir kere yaptrirsn nihat beye iki deyisleri butceyle alakali sanirim..erkan beyin muayenesi yuksek arti ilac vs..baya olur..ama nihat beyinki ozel hastane devlet bi kismini karsiliyor..daha ucuza gelicek o dan demislerdir..hakkimizda hayrlisi..nasipde varsa nere hangi dr gitsende olur...inşallah hayrlisiyla vardr nasibimizde..[/UOTE]
Canim nihat bey tup bebek icin fiyat verdi mi. . Ikisi arasinda o kadar fark olur mu ki. Bu arada erpa ile ozel saglik ayni hastane di mi. Yani erpanin ismi degisti sanirim
Yani 7000 arti 3500 mu. Ben sadece 7500 diye konusmustum. Ikinci defa transfer olacaksa donduurlmus olursa yari odeme yapiyorsun demisti. A demek orasi icin iyi demiyorlar. İnternette cok guzel yorumlar okumustum ve heveslenmistim. Hangisinin lavaratuvar ve embiryologu iyiyse ona giiderim demistim. Karar vermek ayri zor zaten su an sen de ikilemdesin canim anliyorum. Hangi doktor agir basarsa ona karar ver. Sonucta bu ekip isi ama bence doktora güvenmek cok ama cok onemli.Evet canim 7 500 fiyat verdi
Eger bidahaki aya transfer etmek gerekirse o zaman 7000 alıyorum haricinde 3500 civarı bi tutar daha dedi.nihat bey 5500 gibi bi rakam dedi.ben izmirli yim Smyrna art için iyi demiyo lar. Bu iş için kullanacakları laboratuvar ve embriyologun çok iyi olması gerekiyormuş. Bunu erpada yapıyorsa demekki lavratuvar ve embiriyolog iyi.dun eskiden denizlide oturan bi arkadaşım nihat beyi ve erkan beyi sorayım demişti. Daha önce kendisi hastanede çalışıyordu. Fakat orda çalışan biri nihat beyin çok iyi olduğunu tup bebek için kapalı gözle gelebileceğmi söylemiş ne yapıcaz bilemiyorum
Oyle olursa tabi ki cok zor canim benim. O zman 10bin 500 gibi bir rakam cikiyor ortaya. Oyle ise ben de cok zorlanacagim. Ben isin maddi boyutunu da dusunuyorum tabi ki. Valla zor bir surec. Hem maddi hem manevi.insallah kendimiz icin en hayirli karari verrriz.Canım.eger österejen seviyesi yüksek olursa rahim içi hasar göreceğinden transferi bi dahaki aylara bırakıp dondurulmus embiriyo ile transfer ediyormuş bi ihtimalden bahsediyor durum ole olursa 7000 arti 3500 gibi bi rakam.egerki dediğin gibi erpada oluyorsa benim fikrim değişir nihat beye giderim.kolay değil bodrum dan gelicem orada kimseyi tanımıyorum kalacak yerim yok otelde kalicaz büyük ihtimal.maddi açıdan çok zorlanicaz
Canim erkan hocaya ulaşamadım sekreteri ile görüştüm. Sekreteri hastalar denizli konusunda israrci olursa o zaman burda yaptiyor. Hep izmire gönderiyormus. Orda calistigi embiryologlar varmış. Kendi guvenmedigi bir yere bizi de gondermez heralde.Canım.eger österejen seviyesi yüksek olursa rahim içi hasar göreceğinden transferi bi dahaki aylara bırakıp dondurulmus embiriyo ile transfer ediyormuş bi ihtimalden bahsediyor durum ole olursa 7000 arti 3500 gibi bi rakam.egerki dediğin gibi erpada oluyorsa benim fikrim değişir nihat beye giderim.kolay değil bodrum dan gelicem orada kimseyi tanımıyorum kalacak yerim yok otelde kalicaz büyük ihtimal.maddi açıdan çok zorlanicaz
Oh ne guzel kararini vermissin. Insallah Rabbim gonlumuze gore versin. Ben en basindan erkan hocayi istiyorum da tabi bi denizli bi izmir derken nasil olacak diye tereedut ediyordum sadece. Haberleselim canim mutlaka.Canım bende şimdi erkan hocayla görüştüm takibini yaptıktan sonra hangi embiriyolog musayitse oraya yollayacagim dedi bunlar bizim daha önce beraber çalıştığımız iyi embiriyologlar dedi.yani izmirden bahsetti.denizli için bi yer var denetlenmesini kendisinin yaptığını laboratuvarlarda sıkıntı olduğunu söyledi isim vermediismi ikimizde tahmin ediyoruzdur ben konuşmadan sonra kesin kararımi verdim.once rabbime sonra erkan hocama güveniyorum. Biraz önce bi yorum okudum erkan hocanın Smyrna arta gonderdigi hastanın bebeği tutmuş.bence bu şansımızı erkan hocada değerlendirelim. Diğer konuya gelince o bi ihtimal canım öyle olacak diye bi durum yok.biz dua edelim olmasın. Birbirimizi haberdar edelim
Hsg ya da histereskopi yapilacak mi canim. Doktor bisey soyledi miCanım bende şimdi erkan hocayla görüştüm takibini yaptıktan sonra hangi embiriyolog musayitse oraya yollayacagim dedi bunlar bizim daha önce beraber çalıştığımız iyi embiriyologlar dedi.yani izmirden bahsetti.denizli için bi yer var denetlenmesini kendisinin yaptığını laboratuvarlarda sıkıntı olduğunu söyledi isim vermediismi ikimizde tahmin ediyoruzdur ben konuşmadan sonra kesin kararımi verdim.once rabbime sonra erkan hocama güveniyorum. Biraz önce bi yorum okudum erkan hocanın Smyrna arta gonderdigi hastanın bebeği tutmuş.bence bu şansımızı erkan hocada değerlendirelim. Diğer konuya gelince o bi ihtimal canım öyle olacak diye bi durum yok.biz dua edelim olmasın. Birbirimizi haberdar edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?