- 13 Temmuz 2015
- 16
- 12
- 3
- 38
O bak bu iyi haber. Hastanede kalabileceksek cok iyi. Allahim insallah saglikli hayirli evlatlar verir cumlemize. Sana ozelden mesaj atmistim canim.Canım benim hsg çekildikten sonra erkan beye gittim.sag tup kapalı cikti.butun takibini kendisinin denizlide yapacağını. Sadece yumurta toplama ve transfer için izmire Göndereceğini söyledi istersem transferin yapılacağı gün hastanede 1 gece kalmami sağlayabileceğini söyledi.Napalim canım hersey anne olmak icin
Ayni yer cnm..fiat konusunuda pazarlık yapabilirsiniz..5000 gibi diye duydum..paket fiatda uyguluyorlar..yardm canim niahat bey tup icin fiyat verdi mi merak ettim. Ayrica erpa ile ozel saglik ayni hastane di mi. Sanirim isim degistirmis erpa.
Tamam canim cok sagol. Arkadastan ses cikmadi. Insallah sonuc negatif değildir.Ayni yer cnm..fiat konusunuda pazarlık yapabilirsiniz..5000 gibi diye duydum..paket fiatda uyguluyorlar..
Evet inşallah asilama sonucu bekliyordu demiTamam canim cok sagol. Arkadastan ses cikmadi. Insallah sonuc negatif değildir.
Evet. Daha vakit vardi diyebiliyoru. Allahim hayirlisini nasip etsin insallahEvet inşallah asilama sonucu bekliyordu demi
İnşallah cnm amin.Evet. Daha vakit vardi diyebiliyoru. Allahim hayirlisini nasip etsin insallah
Tebriklerrr canım. .normal yollamiydi asilama tup bebek falanmiydi hatrlayamadimda.. doktorun kim ?kızlar dayanamadım yaptırdım beta hcg mi tekden hastanesinde ve sonucum pozitif 57,9 oranımız
doktorumu aradım hemen gözümüz aydın hamilesin dedi rabbim sizlerede en yakın zamanda bu duyguyu tattırsın ağlamaktan bi hal oldum
ilk aşılamamdı tatlım hep burdaydım hiç pasiflemedim hesabımıTebriklerrr canım. .normal yollamiydi asilama tup bebek falanmiydi hatrlayamadimda.. doktorun kim ?
Bi ara hesabin neden pasifdi ? Cok soru sordum kusura bakma
Ilk asilama ne cok sanslisin...tekrardan Tebrikler. .bizlerede dua et..ee doktorun orada kendin buradamisin orayami gidiyorsun herzamanilk aşılamamdı tatlım hep burdaydım hiç pasiflemedim hesabımı
doktorum afyonda özel park hastanesi halil gülden bey çok iyi ve para göz tacirci doktorlardan değil kesinlikle
istediğin kadar soru sorabilirsin canım sorun değil
Dualarimin hepsi sizinle allahım tez zamanda kucaklarimizi doldursun inşallahIlk asilama ne cok sanslisin...tekrardan Tebrikler. .bizlerede dua et..ee doktorun orada kendin buradamisin orayami gidiyorsun herzaman
Elmanimin bebeginide o kavusturmustu denizlide cok kizdim doktorlar muayene ucretleri uçuk her hastanede her uygulama yok labaratuvarlari stajer dolu en iyisini yaptim yine olsun yine afyonun halil güldenin yolunu tutarimIlk asilama ne cok sanslisin...tekrardan Tebrikler. .bizlerede dua et..ee doktorun orada kendin buradamisin orayami gidiyorsun herzaman
Canim cok cok sevindim. Darısı bizlerin basina. Allahim mutlulugunu daim tesib insallahkızlar dayanamadım yaptırdım beta hcg mi tekden hastanesinde ve sonucum pozitif 57,9 oranımız
doktorumu aradım hemen gözümüz aydın hamilesin dedi rabbim sizlerede en yakın zamanda bu duyguyu tattırsın ağlamaktan bi hal oldum
Canim evde misafirlerimi birakip gece denizliye ucuyorum. Nihat beyle konustuk. Carsamba histereskopi yapilcak. Artuk nihat beyle devam etcez nasipse
Aaa sasirdim..histereskopi ye ne zaman karar verdi hemen..ama olcak demisdin demi sadece dr degisdi :) hadi hayirlisi..gelisneleri yaz..merakda birakma..Canim evde misafirlerimi birakip gece denizliye ucuyorum. Nihat beyle konustuk. Carsamba histereskopi yapilcak. Artuk nihat beyle devam etcez nasipse
Labaratuvar larin stajer dolu olduguna nasil karar verdiniz ? Bu konuda bilgiyi nerden aliyorsunuz ?Elmanimin bebeginide o kavusturmustu denizlide cok kizdim doktorlar muayene ucretleri uçuk her hastanede her uygulama yok labaratuvarlari stajer dolu en iyisini yaptim yine olsun yine afyonun halil güldenin yolunu tutarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?