- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
Aminnn tez zamanda insallahCanim cok cok sevindim. Darısı bizlerin basina. Allahim mutlulugunu daim tesib insallah
Tahlil sonuclari ele veriyor zatenki gidip kendinde rahatlikla gorebiliyorsunLabaratuvar larin stajer dolu olduguna nasil karar verdiniz ? Bu konuda bilgiyi nerden aliyorsunuz ?
Nihat beyle gorustum anlattim durumu. Histereskopi yapalim dedi. Yapmakla bisey kaybetemyiz dedi. Yarin sabah ordayim insallah. :)Aaa sasirdim..histereskopi ye ne zaman karar verdi hemen..ama olcak demisdin demi sadece dr degisdi :) hadi hayirlisi..gelisneleri yaz..merakda birakma..
Tahlil sonuclarina nerden bakicamTahlil sonuclari ele veriyor zatenki gidip kendinde rahatlikla gorebiliyorsun
iyim bakalim..ben seni bugun gelcek sanmisdim..hayrli yolculuklar cnm..sonra adetinde baslancakmi tedavin ?Nihat beyle gorustum anlattim durumu. Histereskopi yapalim dedi. Yapmakla bisey kaybetemyiz dedi. Yarin sabah ordayim insallah. :)
Nihayt bey baslariz bir goruselm dedi canim. Gece 12 bucukta ucagin canim. Sbah hastaneye gidicem.iyim bakalim..ben seni bugun gelcek sanmisdim..hayrli yolculuklar cnm..sonra adetinde baslancakmi tedavin ?
Tahlil sonuclarina nerden bakicam
Peki cnm yumurta takibi nasil olcak burdami kalacaksin ?ailen buradaydi demi ?Nihayt bey baslariz bir goruselm dedi canim. Gece 12 bucukta ucagin canim. Sbah hastaneye gidicem.
Cok sadirdim simdi ..gulhan tip merkezi nasil boyle bi hata yaparbak sana şöyle anlatayım geçen yıl erkan alataşa muayeneye gittiğimizde sperm analizini gülhan tıp merkeziyle anlaşmalı olduğunu orda yaptırmamızı başka biryere güvenmediğini söyledi yaptırdık ileri hızlı hareketlimiz kocaman bir 0 (sıfır) çıktı ve bize hiç aşılama yada herhangi bir tedavi önermeden direk tüp bebek yaptırıcaksınız yoksa olmaz dedi sayın prof
istersen gülhana git labaratuvardaki kızlara bak hepsi öğrenci
aynı tahlili daha sonra cerrahta devlet hastanesinde ve afyon park da yaptırdık ileri hızlımız ikisinde yüzde 15 birinde yüzde 10 çıktı düşün bu doktorlardan biri prof kazanla para alıyor diğeri uzman 13 tl muayene ücreti alıyor bu işte hile var deyip her bulduğunuz yerde tahlil yaptırmayın diyerek yırttı attı gülhanın sonucunu
tamam doktorun başarılı olması tabiki çok önemli ama bence başarının yolu paraya düşkün olmamasından geçiyor
erkan alaşatan paü doktoru olmasına rapmen paü hastanesinden randevu alamıyorsun mecbursun muayananesine gidip 250 tl yi yatırmaya
kesinlikle yanlış anlaşılmasın söylediğim iyi doktor değil demiyorum denizlideki bence en iyi kadın doğum uzmanı ama fazla paracı çok fazla hemde benim eltimde 8 yıl sonra erkan bey den bulduğu çocuğunu ama buluncaya kadar resmen servet yığdılar erkan beye
aynen öyle paran varsa bitinceye kadar yolunu uzatıyorlar bitmesine yakın sonuca ulaştırıyorlar o yüzden denizlinin doktorlarını ve hastanelerini sevmiyorumCok sadirdim simdi ..gulhan tip merkezi nasil boyle bi hata yaparbende orada 3 asilama tesavimi yaptirmsdim . Sonuc negatif..demek tahliliniz yanlsmiymis..haa bide bazi zamanlar degisebilyormus galiba tahlil oyle duymusdum..insanin psikolojisi bile etkiliyormus..beslenmesi falan ..
ama hakkaten cok ama cok paraci evet bazi doktorlar..hic hos bi durum degil..paran varsa tedavini yaptiricaksin yoksa kaderinle basbasa kalicaksinoysa makul bir fiat olsa herkes rahatlikla gidebilse ne kadar güzel olurdu..sen afyondaki dojtru nerden buldunki kim tavsiye etti ? Ama be kadar ucuzmus burada hadtane bile o fiat degil malesef
hayır değil özel bir şirkette yöneticiyimBu arada ne is yapiyorsun elemanin da var .kendi isin ne güzel. .
Himm elemanim diyince ben öyle sandimhayır değil özel bir şirkette yöneticiyim
keşke olsa imkanlarımız ama bunada şükür tatlımHimm elemanim diyince ben öyle sandim
bak sana şöyle anlatayım geçen yıl erkan alataşa muayeneye gittiğimizde sperm analizini gülhan tıp merkeziyle anlaşmalı olduğunu orda yaptırmamızı başka biryere güvenmediğini söyledi yaptırdık ileri hızlı hareketlimiz kocaman bir 0 (sıfır) çıktı ve bize hiç aşılama yada herhangi bir tedavi önermeden direk tüp bebek yaptırıcaksınız yoksa olmaz dedi sayın prof
istersen gülhana git labaratuvardaki kızlara bak hepsi öğrenci
aynı tahlili daha sonra cerrahta devlet hastanesinde ve afyon park da yaptırdık ileri hızlımız ikisinde yüzde 15 birinde yüzde 10 çıktı düşün bu doktorlardan biri prof kazanla para alıyor diğeri uzman 13 tl muayene ücreti alıyor bu işte hile var deyip her bulduğunuz yerde tahlil yaptırmayın diyerek yırttı attı gülhanın sonucunu
tamam doktorun başarılı olması tabiki çok önemli ama bence başarının yolu paraya düşkün olmamasından geçiyor
erkan alaşatan paü doktoru olmasına rapmen paü hastanesinden randevu alamıyorsun mecbursun muayananesine gidip 250 tl yi yatırmaya
kesinlikle yanlış anlaşılmasın söylediğim iyi doktor değil demiyorum denizlideki bence en iyi kadın doğum uzmanı ama fazla paracı çok fazla hemde benim eltimde 8 yıl sonra erkan bey den bulduğu çocuğunu ama buluncaya kadar resmen servet yığdılar erkan beye
Amin cnm.inş. tedavin güzel bir sekilde baslar ve sonunda minnak bir bebisle kucagin dolar..Kizlar Merhaba, Bende kararımı verdim.Allah nasip ederse regl olduktan sonra nihat gül hocamda başlıcam.çok heyecanlıyım.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?