- Konu Sahibi Hayalimsin3803
-
Ben Denizli de yaptırdım sonucum yarın belli olacak inşallah. Paü Cihan Kabukçu’ya gidiyorum ben. Siz nereye gittiniz?Denizli'de üniversitede tüp Bebek deneyip pozitif olan oldumu acaba
Egekent Mehmet Emin soysal da yaptırdım o Antalya'ya yönlendiriyor oraya gidip geldim yarın bende test vercem idrar yaptım negatif yarın 10. Gün olacak 3. Gün çift transferBen Denizli de yaptırdım sonucum yarın belli olacak inşallah. Paü Cihan Kabukçu’ya gidiyorum ben. Siz nereye gittiniz?
Mehmet Emin beyi de iyi diye duymuştum ama egekentte tüp bebek merkezi yok şehir dışına da gidip gelmek zor o yüzden paü yü tercih ettim ben. Sizin ne kadar mal oldu o şekilde yaptırınca?Egekent Mehmet Emin soysal da yaptırdım o Antalya'ya yönlendiriyor oraya gidip geldim yarın bende test vercem idrar yaptım negatif yarın 10. Gün olacak 3. Gün çift transfer
Cihan hocayı duydum bende birde Tolga hoca var orda Ömer Tolga gülerBen Denizli de yaptırdım sonucum yarın belli olacak inşallah. Paü Cihan Kabukçu’ya gidiyorum ben. Siz nereye gittiniz?
Ben Denizli de yaptırdım sonucum yarın belli olacak inşallah. Paü Cihan Kabukçu’ya gidiyorum ben. Siz nereye gitt
Senin kaçıncı gün embriyosuydu kaç yumurta toplandıBen Denizli de yaptırdım sonucum yarın belli olacak inşallah. Paü Cihan Kabukçu’ya gidiyorum ben. Siz nereye gittiniz?
İlaçlara rapor cikardi 6 buçuk fln tuttu 21.300 de tüp Bebek merkezine verdim 3 kez de 510 dan muayene ücretiMehmet Emin beyi de iyi diye duymuştum ama egekentte tüp bebek merkezi yok şehir dışına da gidip gelmek zor o yüzden paü yü tercih ettim ben. Sizin ne kadar mal oldu o şekilde yaptırınca?
Orda rapor cikiyormu ne kadar a mal oldu acabaMehmet Emin beyi de iyi diye duymuştum ama egekentte tüp bebek merkezi yok şehir dışına da gidip gelmek zor o yüzden paü yü tercih ettim ben. Sizin ne kadar mal oldu o şekilde yaptırınca?
Bizde raporlu yaptık, ilaçlara 3 küsur ödedik sonra bazı ilaçları reçetesiz aldım falan 4 ü geçmiştir, 10 bin hastaneye ödedik opu günü, 900 de ebriyo dondurmaya verdik. Muayene ücreti 200 küsur, arada ödeniyo tam sayısını bilmiyorum. Benm 15 e yakın yumurta toplanmış 13 ü iyiydi 9 tanesi döllendi, 5. Güne 6 tanesi kaldı, 2 si teansfer edildi 4 tanesi donduruldu, sebepsiz infertilite bizim. Sizin problem ne? Dondurulmuş embriyonı kaldı mı orda? Ömer hocayı duydum ama ben cihan hocayla başladım, tavsiye ederim.İlaçlara rapor cikardi 6 buçuk fln tuttu 21.300 de tüp Bebek merkezine verdim 3 kez de 510 dan muayene ücreti
8 yumurta toplandı 5 i dollendi 3. Gün transfer yaptılar 2sini diğerleri iyi değil dediler herkese öyle diyorlarmış gelecek tüp Bebek merkezi 2. Deneme ilki sağlıkta yaptırmıştım tek embriyoydu bu ikinci işte sanırım buda tutmadıBizde raporlu yaptık, ilaçlara 3 küsur ödedik sonra bazı ilaçları reçetesiz aldım falan 4 ü geçmiştir, 10 bin hastaneye ödedik opu günü, 900 de ebriyo dondurmaya verdik. Muayene ücreti 200 küsur, arada ödeniyo tam sayısını bilmiyorum. Benm 15 e yakın yumurta toplanmış 13 ü iyiydi 9 tanesi döllendi, 5. Güne 6 tanesi kaldı, 2 si teansfer edildi 4 tanesi donduruldu, sebepsiz infertilite bizim. Sizin problem ne? Dondurulmuş embriyonı kaldı mı orda? Ömer hocayı duydum ama ben cihan hocayla başladım, tavsiye ederim.
İlaç ne kullndınız yumurta büyüme sürecinde, amh ınız kaç8 yumurta toplandı 5 i dollendi 3. Gün transfer yaptılar 2sini diğerleri iyi değil dediler herkese öyle diyorlarmış gelecek tüp Bebek merkezi 2. Deneme ilki sağlıkta yaptırmıştım tek embriyoydu bu ikinci işte sanırım buda tutmadı
İyi değil dediler bende Rıdvan erdemirde yaptım ilkini bizim erkek faktörü ileri hareket yok ve sperm sayı düşük ikimizin de yaş 36 eşimle benimBen daha önce tetkiklerime Yunus Aydın da başladım aslında özel sağlıkta, 2 aşılama oldum orda ama tüp bebeğe orda devam etmek istemedim
Hiç bakilmadi benim amh fsh fln hiç test istenmedi zoladeks gonalf cetrotide en son ovitrelleİlaç ne kullndınız yumurta büyüme sürecinde, amh ınız kaç
Tam sonucunuz belli değil inşallah Allahtan umut kesilmez. Çok enteresan o testlerin yapılmaması sonuçta onlara göre ilaç veriliyor. Ona göre beklentiye giriliyo kaç yumurta çıkar falan. Paü yü ben maddi açıdan tercih ettim açıkçası, sonuç belli değil ama ilgilerinden çok memnunum, özeller gerçekten çok yüksek fiyatlar istiyor. Özel denersem istanbul izmir de falan denerim maddi kaynaklarımı tüketmeyeyim diye düşündüm inşallah gerek kalmaz burda iyi sonuçlar alırız da.İyi değil dediler bende Rıdvan erdemirde yaptım ilkini bizim erkek faktörü ileri hareket yok ve sperm sayı düşük ikimizin de yaş 36 eşimle benim
gonal f ve cetrotide la oldu bizim de. Yunus aydının ilaç protokolü farklı galiba aşılama da bana fostimon menopur femara falan vermiştiHiç bakilmadi benim amh fsh fln hiç test istenmedi zoladeks gonalf cetrotide en son ovitrelle
İnşallah evet bende düşündüm İstanbul bahçeci fulya 60 bine denk geliyormuş ilaçlar testler fln İzmir'de irenbe de Alper biler var onu düşünmüştüm ordada kalacak yer yok burda denemeye karar verdim negatif çıkarsaTam sonucunuz belli değil inşallah Allahtan umut kesilmez. Çok enteresan o testlerin yapılmaması sonuçta onlara göre ilaç veriliyor. Ona göre beklentiye giriliyo kaç yumurta çıkar falan. Paü yü ben maddi açıdan tercih ettim açıkçası, sonuç belli değil ama ilgilerinden çok memnunum, özeller gerçekten çok yüksek fiyatlar istiyor. Özel denersem istanbul izmir de falan denerim maddi kaynaklarımı tüketmeyeyim diye düşündüm inşallah gerek kalmaz burda iyi sonuçlar alırız da.
Paü yü de deneyebilirsiniz eğer rapor hakkınız varsa, yaklaşık 15 bin falan tutuyo.İnşallah evet bende düşündüm İstanbul bahçeci fulya 60 bine denk geliyormuş ilaçlar testler fln İzmir'de irenbe de Alper biler var onu düşünmüştüm ordada kalacak yer yok burda denemeye karar verdim negatif çıkarsa
Zoladex dediğim ilaç yumurta artsın diye galiba Mehmet hoca sürekli alttan kontrolle rahim kalinligina göre yumurta oranına fln baktı teste gerek yok uyumlu gününe göre dedi bilmiyorum ki senin yaş kaçgonal f ve cetrotide la oldu bizim de. Yunus aydının ilaç protokolü farklı galiba aşılama da bana fostimon menopur femara falan vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?