Denizli paüde tüp Bebek denemesi

Zoladex dediğim ilaç yumurta artsın diye galiba Mehmet hoca sürekli alttan kontrolle rahim kalinligina göre yumurta oranına fln baktı teste gerek yok uyumlu gününe göre dedi bilmiyorum ki senin yaş kaç
Ben 29 yaşındayım, 7 yıl olacak evleneli, hiç gebelik oluşmadı

Rapor hakkı nasıl oluyor acaba ?bilgin varmi
3 yıllık evlilik
En az 5 yıl sigortalılık
3 yıl içinde 2 aşılama
Kardiyoloji genel cerrahi dahiliye konsültasyonu( bunlar kadın için istediğin hastanede gidip muayene oluyosun uzman dr imzalı kaşeli bir kağıt veriyor tüp bebek tedavine uygundur diye)
Erkek için paü de üroloji muayenesi

Özel sağlıktan aşılama evraklarını bin nazla verdiler o kadar sinir ettiler ki onlar yüzünden süreç uzadı, önce yunus bey kongredeymiş ptesi gelecek dediler tamam o zaman ptesi gelelim dedik bu arada perşembe günüydü, ptesi gitti eşim bu sefer, e o evraklar öyle hemen hazır olmuyo bikaç güne çıkar, eşim de ben size söyleyeli kaç gün oldu bunlar bana acil lazım diyince tamam gün içinde arayalım demişler yine de o an vermediler yani sonra akşamüstüne doğru aramışlar gelin alın diye, 3 kez gittik yani 1 evrak için

Bizde sperm sayısı 750000 1 milyon bile değil belki verirler 2 kezde tüp yaptırdık

Ben Denizli de yaptırdım sonucum yarın belli olacak inşallah. Paü Cihan Kabukçu’ya gidiyorum ben. Siz nereye gittiniz?
Merhaba inşallah pozitif sonuç alırsınız
Cihan beyden memnun kaldınız mı nasıl ilgili Bi Dr mu rahim kalınlığına falan dikkat ediyor mu
Bir de nasıl randevu aldınız

Cihan beyden memnun kaldınız mı nasıl ilgili Bi Dr mu rahim kalınlığına falan dikkat ediyor mu
Merhabalar , her cuma bir sonraki hafta için randevu açılıyor. Cuma günü saat 12.45 gibi aramaya başlayın. Saat 13.30 a kadar randevular doluyor bilginiz olsun. Tüp bebek ile ilgilenen üç doktor var Cihan Hoca,Veysel Hoca ,Ümit Hoca hangisinden randevu aldığınızın pek önemi olmuyor.Genelde Cihan Hoca bakıyor

Çok teşekkür ederim

Merhaba cuma günü değerim 33 çıktı pazartesi tekrar kan vericem umarım sağlıkla ilerler, ben cihan bey ve ekibinden çok memnunum, bir çizelgeleri var orda yumurta takibi yaparken başlıyor zaten her türlü bilgi kaydı, muayenede kan testi sonuçları (östrojen, progesteron falan, eğer o gün kanda bakıldıysa), rahim kalınlığı, yumurtaların kaç tane olduğu büyüklükleri hepsi not ediliyor, benim zaten yumurta büyümesi sırasında kullandığım ilaçlarla 10 un üzerine çıkmıştı o yüzden tekrar tekrar sormadım kaç oldu diye, sıra biraz zor alınıyor sanırım, ben de epey uğraşmıştım, sadece perşembe poliklinikte oluyor, 1 kez oraya randevu alıp giderseniz zaten bi daha randevu derdi yok regl olunca direk tüp bebek kısmına gel başlayalım diyo. Eğer isterseniz gittiğimde sizin için sorarım sıra alma olayını

Yumurta takibi sırasında evet benim de bir kere veysel hoca denk geldi mesela, kendi aralarında iyiler bakıyorlar birbirlerinin hastalarına, ümit hoca da oluyo çoğu zaman cihan hoca muayene ederken odada, ama işlemde (opu, transfer falan) genelde kendi doktorun oluyor.

Sizin doktorunuz kimdi, şu an ne durumdasınız?

Benim hocam Veysel hoca olmasına rağmen opu ve transfer işlemimi Cihan hoca yaptı . Veysel Hoca genelde çok yoğun oluyor

Kişiye göre değişiyor değerler canınızı sıkmayın hiç 10.gün değerim 25 çıkmıştı. 4-5 gün sonra baktırdım 4”e düşmüştü maalesef
Ben de pazartesi baktırıcam tekrar umarım yükselmiştir, kasık ağrısı göğüs hassasiyeti falan oldu mu hcg düşerken? Şimdi tekrar transfer için mi bekliyorsunuz? Allah yardımcınız olsun inşallah. Düşmesini hiç istemiyorum ama bu kadar yükselmesi bile benm için çok umut verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…