- Konu Sahibi Hayalimsin3803
-
Rapor hakkı nasıl oluyor acaba ?bilgin varmiPaü yü de deneyebilirsiniz eğer rapor hakkınız varsa, yaklaşık 15 bin falan tutuyo.
Ben 29 yaşındayım, 7 yıl olacak evleneli, hiç gebelik oluşmadıZoladex dediğim ilaç yumurta artsın diye galiba Mehmet hoca sürekli alttan kontrolle rahim kalinligina göre yumurta oranına fln baktı teste gerek yok uyumlu gününe göre dedi bilmiyorum ki senin yaş kaç
Yaşın daha genç umudunu kaybetme olmuştur bu kez inşallahBen 29 yaşındayım, 7 yıl olacak evleneli, hiç gebelik oluşmadı
3 yıllık evlilikRapor hakkı nasıl oluyor acaba ?bilgin varmi
Bizde sperm sayısı 750000 1 milyon bile değil belki verirler 2 kezde tüp yaptırdık3 yıllık evlilik
En az 5 yıl sigortalılık
3 yıl içinde 2 aşılama
Kardiyoloji genel cerrahi dahiliye konsültasyonu( bunlar kadın için istediğin hastanede gidip muayene oluyosun uzman dr imzalı kaşeli bir kağıt veriyor tüp bebek tedavine uygundur diye)
Erkek için paü de üroloji muayenesi
3 yıllık evlilik
En az 5 yıl sigortalılık
3 yıl içinde 2 aşılama
Kardiyoloji genel cerrahi dahiliye konsültasyonu( bunlar kadın için istediğin hastanede gidip muayene oluyosun uzman dr imzalı kaşeli bir kağıt veriyor tüp bebek tedavine uygundur diye)
Erkek için paü de üroloji muayenesi
Azospermi de 1 yıllık evlilik şartı var ama 1 milyonun altında nasıl olur bilmiyorum.Bizde sperm sayısı 750000 1 milyon bile değil belki verirler 2 kezde tüp yaptırdık
Merhaba inşallah pozitif sonuç alırsınızBen Denizli de yaptırdım sonucum yarın belli olacak inşallah. Paü Cihan Kabukçu’ya gidiyorum ben. Siz nereye gittiniz?
Pozitifti sanırımMerhaba inşallah pozitif sonuç alırsınız
Cihan beyden memnun kaldınız mı nasıl ilgili Bi Dr mu rahim kalınlığına falan dikkat ediyor mu
Bir de nasıl randevu aldınız
Merhabalar , her cuma bir sonraki hafta için randevu açılıyor. Cuma günü saat 12.45 gibi aramaya başlayın. Saat 13.30 a kadar randevular doluyor bilginiz olsun. Tüp bebek ile ilgilenen üç doktor var Cihan Hoca,Veysel Hoca ,Ümit Hoca hangisinden randevu aldığınızın pek önemi olmuyor.Genelde Cihan Hoca bakıyorMerhaba inşallah pozitif sonuç alırsınız
Cihan beyden memnun kaldınız mı nasıl ilgili Bi Dr mu rahim kalınlığına falan dikkat ediyor mu
Çok teşekkür ederimMerhabalar , her cuma bir sonraki hafta için randevu açılıyor. Cuma günü saat 12.45 gibi aramaya başlayın. Saat 13.30 a kadar randevular doluyor bilginiz olsun. Tüp bebek ile ilgilenen üç doktor var Cihan Hoca,Veysel Hoca ,Ümit Hoca hangisinden randevu aldığınızın pek önemi olmuyor.Genelde Cihan Hoca bakıyor
Merhaba cuma günü değerim 33 çıktı pazartesi tekrar kan vericem umarım sağlıkla ilerler, ben cihan bey ve ekibinden çok memnunum, bir çizelgeleri var orda yumurta takibi yaparken başlıyor zaten her türlü bilgi kaydı, muayenede kan testi sonuçları (östrojen, progesteron falan, eğer o gün kanda bakıldıysa), rahim kalınlığı, yumurtaların kaç tane olduğu büyüklükleri hepsi not ediliyor, benim zaten yumurta büyümesi sırasında kullandığım ilaçlarla 10 un üzerine çıkmıştı o yüzden tekrar tekrar sormadım kaç oldu diye, sıra biraz zor alınıyor sanırım, ben de epey uğraşmıştım, sadece perşembe poliklinikte oluyor, 1 kez oraya randevu alıp giderseniz zaten bi daha randevu derdi yok regl olunca direk tüp bebek kısmına gel başlayalım diyo. Eğer isterseniz gittiğimde sizin için sorarım sıra alma olayınıMerhaba inşallah pozitif sonuç alırsınız
Yumurta takibi sırasında evet benim de bir kere veysel hoca denk geldi mesela, kendi aralarında iyiler bakıyorlar birbirlerinin hastalarına, ümit hoca da oluyo çoğu zaman cihan hoca muayene ederken odada, ama işlemde (opu, transfer falan) genelde kendi doktorun oluyor.Merhabalar , her cuma bir sonraki hafta için randevu açılıyor. Cuma günü saat 12.45 gibi aramaya başlayın. Saat 13.30 a kadar randevular doluyor bilginiz olsun. Tüp bebek ile ilgilenen üç doktor var Cihan Hoca,Veysel Hoca ,Ümit Hoca hangisinden randevu aldığınızın pek önemi olmuyor.Genelde Cihan Hoca bakıyor
Sizin doktorunuz kimdi, şu an ne durumdasınız?Merhabalar , her cuma bir sonraki hafta için randevu açılıyor. Cuma günü saat 12.45 gibi aramaya başlayın. Saat 13.30 a kadar randevular doluyor bilginiz olsun. Tüp bebek ile ilgilenen üç doktor var Cihan Hoca,Veysel Hoca ,Ümit Hoca hangisinden randevu aldığınızın pek önemi olmuyor.Genelde Cihan Hoca bakıyor
Canım benim doktorum Veysel hocaydı. Tüp bebek yaptırmıştım kimyasal gebelik oldu maalesfSizin doktorunuz kimdi, şu an ne durumdasınız?
Benim hocam Veysel hoca olmasına rağmen opu ve transfer işlemimi Cihan hoca yaptı . Veysel Hoca genelde çok yoğun oluyorYumurta takibi sırasında evet benim de bir kere veysel hoca denk geldi mesela, kendi aralarında iyiler bakıyorlar birbirlerinin hastalarına, ümit hoca da oluyo çoğu zaman cihan hoca muayene ederken odada, ama işlemde (opu, transfer falan) genelde kendi doktorun oluyor.
Nasıldı değerleriniz ben de korkuyorum düşük çıktığı içinCanım benim doktorum Veysel hocaydı. Tüp bebek yaptırmıştım kimyasal gebelik oldu maalesf
Kişiye göre değişiyor değerler canınızı sıkmayın hiçNasıldı değerleriniz ben de korkuyorum düşük çıktığı için
Ben de pazartesi baktırıcam tekrar umarım yükselmiştir, kasık ağrısı göğüs hassasiyeti falan oldu mu hcg düşerken? Şimdi tekrar transfer için mi bekliyorsunuz? Allah yardımcınız olsun inşallah. Düşmesini hiç istemiyorum ama bu kadar yükselmesi bile benm için çok umut vericiKişiye göre değişiyor değerler canınızı sıkmayın hiç10.gün değerim 25 çıkmıştı. 4-5 gün sonra baktırdım 4”e düşmüştü maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?