- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Hayalimsin3803
Sizin adınıza sevindim olumsuz düşünmeyin yükselir inşallah. Rahim kalınlığı nız da çok iyi ilerlemişMerhaba cuma günü değerim 33 çıktı pazartesi tekrar kan vericem umarım sağlıkla ilerler, ben cihan bey ve ekibinden çok memnunum, bir çizelgeleri var orda yumurta takibi yaparken başlıyor zaten her türlü bilgi kaydı, muayenede kan testi sonuçları (östrojen, progesteron falan, eğer o gün kanda bakıldıysa), rahim kalınlığı, yumurtaların kaç tane olduğu büyüklükleri hepsi not ediliyor, benim zaten yumurta büyümesi sırasında kullandığım ilaçlarla 10 un üzerine çıkmıştı o yüzden tekrar tekrar sormadım kaç oldu diye, sıra biraz zor alınıyor sanırım, ben de epey uğraşmıştım, sadece perşembe poliklinikte oluyor, 1 kez oraya randevu alıp giderseniz zaten bi daha randevu derdi yok regl olunca direk tüp bebek kısmına gel başlayalım diyo. Eğer isterseniz gittiğimde sizin için sorarım sıra alma olayını
Zaten o zaman regl iken sıra almak mümkün değil gibi duruyor
Peki ilgili Bi Dr mu biz özellerde çok uğraştık.yunus aydın da bi kere denedik yumurta boş çıktı ilerleyemedik.onda da bi daha devam etmedim. İstanbul da denedik ama tutmadı.
Hamile kalıyorum ben ama hep kürtaj olmak zorunda kaldm
Gelişimleri duruyor hep
Zaten artık gebelik de olmuyor
Belki son Bi kere de buraya gitsem mi diye düşünüyorum