Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

S Sabrsukurdua canım doğumun nasıl geçti birazcık bilgi verirmisin aşamalarını ben de epidural olmaya karar verdim.nasip olursa perşembe sabah 8:00 yada 8:30 gibi girecem.
Canim simdiden hayirlis saglikli dogumlar diliylrum ins sorunsuz gecer yatisimiz yapildiktan sonra serum takilip ameliyathaneye alindim belden igne yapildi cok hafif aci oluyo sonra 10 dkda zaten bacaklarin uyusuyo sontayi uyustuktan sonra taktilar esimde girdi cok guzel bir ani oldu yunus bey basladiktan sonra 10 dk bile gecmeden bebisi cikardilar sesini duydugun o an zaten tarif edilemez bir duygu dikisler atildiktan sonra beni odaya aldilar hemen sivi gidaya basliyosun 4 saat filan sonra uyusukluk gecti sontayi cikarttilar surekli agri kesici verdiler agrim sizim hic olmadi sukur yururken tabi sanci oluyo yavas yavas yurudum hep cok faydasi oldu bacaklarin aciliyo sık sık yuru canim ertesi gun taburcu olduk 2 gunde toparlandim cok sukur bida olsam gene epidural olurdum ben memnun kaldim ama herkesin vucudu farkli tabi canim

Canim simdiden hayirlis saglikli dogumlar diliylrum ins sorunsuz gecer yatisimiz yapildiktan sonra serum takilip ameliyathaneye alindim belden igne yapildi cok hafif aci oluyo sonra 10 dkda zaten bacaklarin uyusuyo sontayi uyustuktan sonra taktilar esimde girdi cok guzel bir ani oldu yunus bey basladiktan sonra 10 dk bile gecmeden bebisi cikardilar sesini duydugun o an zaten tarif edilemez bir duygu dikisler atildiktan sonra beni odaya aldilar hemen sivi gidaya basliyosun 4 saat filan sonra uyusukluk gecti sontayi cikarttilar surekli agri kesici verdiler agrim sizim hic olmadi sukur yururken tabi sanci oluyo yavas yavas yurudum hep cok faydasi oldu bacaklarin aciliyo sık sık yuru canim ertesi gun taburcu olduk 2 gunde toparlandim cok sukur bida olsam gene epidural olurdum ben memnun kaldim ama herkesin vucudu farkli tabi canim
Amin canım inşallah.Yunus bey bizede dedi eşinde girebilir diye ama benim eşim ben giremem diyor.beni de sabahtan alıcak nasip olursa inşallah.günümüz yaklaştı çok çok heyecan var şu iki günde bi an önce geçsin diye sabırsızlanıyorum.

Canım epidural sonrası bir sıkıntın falan olmadı demi.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Ben iğneyi yaparlarken hissetmedim bile o derece iyi yapıyorlar yani. Zaten 5 dk içinde uyuştu S Sabrsukurdua nında dediği gibi sondayı uyuştuktan sonra takıyorlar. Benim ilk kalkış zordu inşallah senin kolay olur

Arkadaşlar siteyi ve konuları pasif takipteyken bebek isteği, bu süreçte bilgi alışverişinde bulunmak ve psikolojik olarak destek arayışı içinde olduğum için siteye üye oldum. Denizli’de tüp bebek tedavisi gören ve doktoru Yunus Aydın olan arkadaşlarımızla iletişim halinde olalım, lütfen yazın. 51nisa45, foxi, ebrar09 ve Sabrsukurdua hepinize MaşAllah. Darısı başımıza inşeAllah

Forum da okuyorum da ikiz gebeleri genelde perinatoloğa gönderiyorlar testler için.merak ettim.haftaya kontrolüm var sorcam.insanoğlu işte sabırsız gitmeden öğrenmek istiyo:halay:

Sağolun kızlar benim kız iki gün erken gelmek istedi salı öğleden önce kanamam oldu apartopar hastaneye gittik yatışım yapıldı ve doğum 3 gibi oldu.şükür iyiyiz ama bebeğim de sarılık oldu onun takibi yapılıyor
Cok gecmis olsun canim benim bizdede oldu sarilik sutum gelmedigi icin 3 gun mama verdik ac kalinca sarilik artiyomus ins ilerlemeden sizde atlatirsiniz bol bol anne sutu vermeye calis benim sutum hemen gelmedi 3gub sari su geldi ama pes etme yarim saate bir 1 cay kasigi olsada ver atlatir Allahin izniyle

Sağolun kızlar benim kız iki gün erken gelmek istedi salı öğleden önce kanamam oldu apartopar hastaneye gittik yatışım yapıldı ve doğum 3 gibi oldu.şükür iyiyiz ama bebeğim de sarılık oldu onun takibi yapılıyor
Gecmis olsun canim.
Bebis bi an once sarılığı atlatır insallah
Dogum kaçıncı haftada planlanmisti. Kizlar biraz acele ediyor malesef

Cok gecmis olsun canim benim bizdede oldu sarilik sutum gelmedigi icin 3 gun mama verdik ac kalinca sarilik artiyomus ins ilerlemeden sizde atlatirsiniz bol bol anne sutu vermeye calis benim sutum hemen gelmedi 3gub sari su geldi ama pes etme yarim saate bir 1 cay kasigi olsada ver atlatir Allahin izniyle
Sağol canım Allah razı olsun siz nasıl oldunuz iyileştimi bebiş.bizimki arttı emdiği halde uykudan uyandıramadım.akşam üzeri geldik kanına bakıldı yüksek çıktı yatış yapıldı şuan hastanedeyiz inşallah bir gecede iyileşir.genelde bir gecede iyileşiyorlarmış bakalım.

Gecmis olsun canim.
Bebis bi an once sarılığı atlatır insallah
Dogum kaçıncı haftada planlanmisti. Kizlar biraz acele ediyor malesef
Sağol canım inşallah.38+6 da olucaktı 2 gün önce oldu adet kanaması gibi kanamam başladı.hemşireyi aradım o da hazırlıklı gel dedi.nst ye bağladılar gelince sancıda çıktı hemen yatış oldu.saat 3 3 buçuk civarı da kızım doğdu.

Sağol canım Allah razı olsun siz nasıl oldunuz iyileştimi bebiş.bizimki arttı emdiği halde uykudan uyandıramadım.akşam üzeri geldik kanına bakıldı yüksek çıktı yatış yapıldı şuan hastanedeyiz inşallah bir gecede iyileşir.genelde bir gecede iyileşiyorlarmış bakalım.
Bizim sarilik sinirdaydi canim yatisimiz olmadi gecti sukur evet bebekleri uyandirmasi cok zor oluyo hem insan kiyamiyo hem karni ac doyurmak istiyo bizde hala uyanmak icin yarim saat ugrasiyoruz ayaklarinin altini elleyerek tiske vurarak deneyebilirsin canim biz cozumu ogle bulduk ins hen taburcu olursunuz rabbim sifa versin

A
Bizim sarilik sinirdaydi canim yatisimiz olmadi gecti sukur evet bebekleri uyandirmasi cok zor oluyo hem insan kiyamiyo hem karni ac doyurmak istiyo bizde hala uyanmak icin yarim saat ugrasiyoruz ayaklarinin altini elleyerek tiske vurarak deneyebilirsin canim biz cozumu ogle bulduk ins hen taburcu olursunuz rabbim sifa versin[/QUOTE
Amin inşallah canım.dün akşam taburcu oldu.yarında kontrolü var inşallah düşmüştür.dua edin bizim için

Back
X