Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar dualarınızı bekliyorum
dün doktora gittim bu ay aşılamaya karar verdi.
inşallah benim bebeğime kavuşma vesilemde bu olur.

slm oesen cnm bende de bir degişiklilk yokk ..3 aydır bizde bekliyoruz hiç birşey yapmadan.. ama bu ay eşim spermogram yaptırdı 40 milyon olmuş sayısı .bir kaç ay daha bekleyeyim diyoruz ama bakalım.

arkadaşlar dualarınızı bekliyorum
dün doktora gittim bu ay aşılamaya karar verdi.
inşallah benim bebeğime kavuşma vesilemde bu olur.

hadi inşallah hayırlısıyla bu tedaviyle kavuşursun yavruna...Rabbim sebep eylesin inşallah..

Arkadaşlar içimde bir umut var
inşşah bu benim vesilem olur
Çok heyecanlıyım.
susya senin aşılamalarında hangi ilaçları kullandın canım;
ben puregon 300 lük günde 75 ml göbekten yapıyorum.

Arkadaşlar içimde bir umut var
inşşah bu benim vesilem olur
Çok heyecanlıyım.
susya senin aşılamalarında hangi ilaçları kullandın canım;
ben puregon 300 lük günde 75 ml göbekten yapıyorum.

canıım bana 600 ml lik göbekten günde 75 ml olarak verdi.. çatlama iğnesinide 2 kutu 5000 lik preglyn vermiştii. aşılama tarihin ne zamn ?

yarın aşılama günüm
dualarınızı bekliyorum

hakkında hayırlısı olsun..inşallah tutar aşılaman..stres yapma..bol bol su iç ve ilk 2-3 gün fazla iş yapma..inşallah gelir bebişin hayırla,sağlıkla..
bende kalp atışını duydum bebeğimin..inşallah sağlıkla devam eder..Amin..

evt cnm bencede bende pek sık giremiyorumm.. hamilee olan arkadaşlarda süreçleri ile ilgili gelişmeleri yazsala iii olur gibime geliyoo..onların artık beklentileri bizimkilerden biraz farklılaştı..ama bu yola hep beraber çıktık inşallah hepimizde hamile olarak devam eder yine dertleşirizz..

nerelerdesiniz arkadaşlar
bir ses bir soluk verin
bu topiği hareketlendirelim.

Merhaba arkadaşlar,
Herkes iyidir umarım bu aralar iş yoğunluğundan fırsat bulamıyorum bir türlü foruma girmeye,, dört gözle bekliyorum vizontele müjdeli haberini.
Susya Babür beye gittim sonunda,son dönemde bebiş için neler yaptıgımı ve gelecekte neler yapabılecegmzı konuştuk,eylulde iş için yurtdışnda olucam dönunce ilk aşılamamı yaptrcam,sadece danışma ve muhayene için 200tl aldı ama napalım prof. sonucta.
Aşılama içinde ilaçlarla bırlıkte 1000tl civarı bı masraf olucagnı söyledı,şans her çift için %20 daha fazla değil dedı.
haydı bakalım inş. kısa zamandaa hepımızın yüzü güler....

merhaba oesen;

teşekkür ederim iyi dileğin için.
inşallah müjdeli haber vererek sizleri peşime sürüklerim.

vizontele cnm sonuç ne zamn belli oluyo seninn.. inşallah hayırlı haberini alırız bize de umut olur.

vizontele cnm sonuç ne zamn belli oluyo seninn.. inşallah hayırlı haberini alırız bize de umut olur.

sonuç 10 gün sonra belli olacak sanırım
çünkü crinone jel kullanıyorum 9 tane kaldı
doktor jel bittikten 1 gün sonra gel dedi.
ama aslında 5 gün sonra adet günüm
bakalım heyecanla bekliyorum.jel kullanırken adet
görülüp görülmediğini bilmiorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…