Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar..
gebeliğim 8 haftalık oldu..arada kanamlarım oldu bulantım var sürekli,kusmalarım oluyo biraz sıkıntılı geçiyo..işten izin aldım evdeyim sıcaklardada çok zor oluyo iştahım yok.. ama dr.a son gidişimde ikiz bebeklerimin olacağını öğrendim ikinci bebeğim 1 hafta geriden geldiği için ilk ultrasonda gözükmemiş..
kalp atışları var çok şükür..dediğim gibi biraz bulantılar ve sıcak beni zorluyo onun dışında iyiyim çok şükür..darısı hepinizin başına tez zamanda inşallah..
vizontele hayırlısıyla müjdeni bekliyorum...hepinizden inşallah..sevgiler....

avcı 82 çok sevindim
allahım hayırlı doğumlar nasip etsin
bende yarın test yapacağım bakalım
merakla bekliyorum
inşallah müjdeli haber verebilirim.
benim eşimde ikiz bebek istiyor ne mutlu sana.

canım ayy çoook sevindimm iki tane birden ne büyük mutluluk ..yüce rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin ..bu iki tane ikiz hamilelik var ne güzel inşallah bizim de ikiz olur bende çook istiyorum. bizde eylül de tekrar aşılamaya karar verdik babür beye gidecegim nasip olursaa.
vizontele yarın inşşallah hayırlı haberlerini alırız senin de .

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşş.. umarım en hayırlı olan zamanlarda hepimiz böyle güzel haberler veririz..

bana nasip olmadı kızlar
sabah kahverengi lekeyle uyandım
test yapmadım bende
ama hala gelen giden yok
tutmadı maalesef:

bana nasip olmadı kızlar
sabah kahverengi lekeyle uyandım
test yapmadım bende
ama hala gelen giden yok
tutmadı maalesef:

sen yine de ümitsiz davranma canım, çünkü ben de boş gebelik oluştuğunda da kahverengi lekelenmeler oluyordu. doktor normal demişti, bence yine de bi test yaptır

adetim geldi kızlar
o kadar yoğun adet oldum ki
rahmim falan düşecek sandım.
içimden birşeyler resmen koptu.
artık umudum falan yok benim.

vizontele üzülme cnmm hayırlısı hakkımız da ..benim de adetim bu ay 5 gün falan gecikti bende bu ay oldu sanmıştım ama malesef pazar günü adet oldum...artık umutlarımız öbür aya kaldı.eylülde babür beye karar verdik eşimle.nasip artık.

hepimiz için en hayırlı olan zamanda olsun inşş. ben de cumartesi günü aşılama olcam bakalım inş bu ay olur. 2 tane folikül gelişmiş doktorum çok ideal dedi, ama nasip

Slm arkadaşlar nasılsınız nerelerdesiniz... Herkesin bayramı mübarek olsunnn.. Hamiş annelerimiz nasıl bebişlerr büyüdünüz mü... Durmak yok yola devam diyen arkadaşlarr neler yapacagız bu yeni ayda ...çalışmalar ne durum da.. Bu sayfa çok durgun yaa kimse bir sorusu olmayın ca yazmıyoo.. Birbirimize biraz daha sıkı destek olsak ...

Ben burdaki arkadaşlardan başka kimseyle dertleşemiyorumm kimse anlamıyo çünkiii.bilmiş bilmiş konuşan çook oluyo..

adetim geldi kızlar
o kadar yoğun adet oldum ki
rahmim falan düşecek sandım.
içimden birşeyler resmen koptu.
artık umudum falan yok benim.

canım hakkında hayırlısı olsun..umutlar kaç kere tükenip kaç kere yeniden yeşeriyo..Allah ım en kısa zamanda nasip eder inşallah....

bayram misafir derken ben epeydir giremiyodum..ben sizin hayırlı haberlerinizi almak için giriyorum..inşallah en kısa zamanda alrız güzel haberlerinizi...

merabalarrr..... ben de 27 ağustosta aşılamamı yaptırdım, acaba en erken ne zaman kan tahlilinde belli olr ki?? doktor 12 eylül de test yaptır dedi ama eşim çok sabırsız.. aslında ben de yine üzüleceğim için test yapmaktan korkuyorumm

herkese merhabalar

ben adet olmayı bekliyorum bu ay zaten
yumurtlama günümde eşimden ayrıydık tık yok yani.

susya senin tedavin nasıl gidiyor canım.

cnm ben şu an hiç bir şey yapmıyorum... adet olacgım eylül 15-20 arası ozan karar verecegiz..

bugün kanda gebelik testi yaptırdım ve malesef yine negatif gerçekten çok yoruldum artık aynı sonucu görmekten. ne yapmam gerektiğini bile düşünemiyorum, bi yandan tedaviye ara vermeyi düşünüyorum, bi yandan da bir an önce olsun diye devam etmek istiyorumm

ozaltınorak üzülme canım
kaçıncı aşılamandı ?
benimde 3 negatif aşılamam var.
diğer topikte ikinci aşılama için rapor çıkartmayı sormuşsun
canım rapor çıkart ama ilaçlarını doktoruna fazla yazdır.
çünkü ikinci rapordan başka aşılama raporu hakkın kalmayacak
hani tutmazsa ikinciside elinde ilaçların hazır bulunsun
tutarsada ihtiyacı olanlara verirsin.
mesela benim ilk raporda doktor fazla yazmış
ben onları şimdi ikincide kullanacağım böylellikle
rapor hakkım durmuş olacak.

bilgin olsun

artık aşılamaya hiç inancım kalmadı çünkü bu denememizde herşey çok normaldi ama olmayınca olmuyor. benim doktorm ismail uryan aslında memnunum ondana ama diğer topikte de hep babür beyi söylemişler, bir kerede onda mı denesem diye düşünüyorum. aslında ben direk tüp bebek yapmak istiyorum ama onda da erpayı öneren hiç duymadım. yani kafam çok karışık vizontele. büyük şehirde yaşasaydım eminim tüp bebek için çok daha fazla seçeneğim olurdu, çalıştığım için de şehir dışına çıkamıyoruz

üzülme cnm biraz da nasip bu işlerr ...biz elimizden geleni yapacagız gerisi allaha kalmıiş.aşılamada kaç milyon sper enjekte edildi ...bunu sayısı sa önemli oluyormuş sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…