merhaba kızlar..
gebeliğim 8 haftalık oldu..arada kanamlarım oldu bulantım var sürekli,kusmalarım oluyo biraz sıkıntılı geçiyo..işten izin aldım evdeyim sıcaklardada çok zor oluyo iştahım yok.. ama dr.a son gidişimde ikiz bebeklerimin olacağını öğrendim ikinci bebeğim 1 hafta geriden geldiği için ilk ultrasonda gözükmemiş..
kalp atışları var çok şükür..dediğim gibi biraz bulantılar ve sıcak beni zorluyo onun dışında iyiyim çok şükür..darısı hepinizin başına tez zamanda inşallah..
vizontele hayırlısıyla müjdeni bekliyorum...hepinizden inşallah..sevgiler....
merhaba kızlar..
gebeliğim 8 haftalık oldu..arada kanamlarım oldu bulantım var sürekli,kusmalarım oluyo biraz sıkıntılı geçiyo..işten izin aldım evdeyim sıcaklardada çok zor oluyo iştahım yok.. ama dr.a son gidişimde ikiz bebeklerimin olacağını öğrendim ikinci bebeğim 1 hafta geriden geldiği için ilk ultrasonda gözükmemiş..
kalp atışları var çok şükür..dediğim gibi biraz bulantılar ve sıcak beni zorluyo onun dışında iyiyim çok şükür..darısı hepinizin başına tez zamanda inşallah..
vizontele hayırlısıyla müjdeni bekliyorum...hepinizden inşallah..sevgiler....
bana nasip olmadı kızlar
sabah kahverengi lekeyle uyandım
test yapmadım bende
ama hala gelen giden yok
tutmadı maalesef:
bana nasip olmadı kızlar
sabah kahverengi lekeyle uyandım
test yapmadım bende
ama hala gelen giden yok
tutmadı maalesef:
adetim geldi kızlar
o kadar yoğun adet oldum ki
rahmim falan düşecek sandım.
içimden birşeyler resmen koptu.
artık umudum falan yok benim.
Slm arkadaşlar nasılsınız nerelerdesiniz... Herkesin bayramı mübarek olsunnn.. Hamiş annelerimiz nasıl bebişlerr büyüdünüz mü... Durmak yok yola devam diyen arkadaşlarr neler yapacagız bu yeni ayda ...çalışmalar ne durum da.. Bu sayfa çok durgun yaa kimse bir sorusu olmayın ca yazmıyoo.. Birbirimize biraz daha sıkı destek olsak ...
Ben burdaki arkadaşlardan başka kimseyle dertleşemiyorumm kimse anlamıyo çünkiii.bilmiş bilmiş konuşan çook oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?