Merhabalar,
ben denizlide ne kadar tavsiye edilen özel doktor varsa gittim.ne murat karayel kaldı,ne zerrin-murat çelik nede m.emin soysal.Hepsine bende yada eşimde bir orun bulsunlar diyerek gittim,ama hiçbir sorun bulamadılar.Bu çocuk neden olmuyor artık sıkıldım beklemekten dedim.Çünkü tüm teşhisler psikolojik,bedensel sorununuz yok diyorlardı,kafanızda çocuk beklentisini çıkarın diyorlardı.7 yıllık evliyim bu nasıl olacaksa.Artık beklemek istemedim ve ilk aşılamam için yine çok araştırarak abdurrahman orhana gittim.Mükemmel bir doktor,hiçde paracı değil,erpaylada anlaşmalı çalışıyor,ve ilk aşılamamda hamile kaldım,çok mutluyum.Beklemek ne demek çok iyi biliyorum bu yüzden allah her isteyene nasip etsin diyorum.Umarım bu yazım birilerinin işine yarar...
avcı 82 çooooookk sevindim canım yaa..yüce rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip ettsinn... bu topikte yaklaşık 8 aydır sen ben ve vldcbn beraberiz sizin güz<el haberlerinizi aldık inşalllah bende en kısa zamnda o güzel haberi alırımm.. artık siz bu topike fazla takılmazsınız :)))
avcı 82 çooooookk sevindim canım yaa..yüce rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip ettsinn... bu topikte yaklaşık 8 aydır sen ben ve vldcbn beraberiz sizin güz<el haberlerinizi aldık inşalllah bende en kısa zamnda o güzel haberi alırımm.. artık siz bu topike fazla takılmazsınız :)))
tebrik ederim avcı82 ne kadara mal oldu canım
mümkünse söyleyebilirmisin?
avcı 82 tebrik ederim allah kucağımıza almayı nasip etsin inş.dr konusunda bende kararsızım.4 ay oldu ama her konuda rahatlatan bi dr bulamadım.
arakadaşlar ne durumdayızzz....
canım 3100 tl merkez+900tl ilaç+500tl kalan emriyoları dondurma ücreti toplam 4500-5000 merkeze görede değişiyo..emriyo dondurma ücretide isteğe bağlı..merkezlerle konuş indirim yapıyolar biraz tanıdık eczanelerde ilaçlarda yardımcı oluyo..hakkında hayırlısı olsun canım
amiin..maşallah sen büyütmüşsün..inşallah sağlıkla devam etsin gebeliklerimiz sağlıklada kavuşalım..darısı isteyen herkesin başına tez zamanda inşallah..
Canım,çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?