Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben eşimle bu yükü çekerken daha 6 aylık evli eltim hamile kalmış
benden saklıyorlar
bende o sinirle çok şey saydım eşime
ettiğim laflar beni bile o kadar üzdükü
kendimde değilim.
ama ben bu yükü çekerken yaptıkları ne kadar ayıp
ve eşim bile bunu benden saklıyor düşünün yani
bende ben kısır değilim niye benden saklanıyor senden
saklasınlar diye çok kötü laflar ettim
allah beni affetsin.

Merhabalar,
ben denizlide ne kadar tavsiye edilen özel doktor varsa gittim.ne murat karayel kaldı,ne zerrin-murat çelik nede m.emin soysal.Hepsine bende yada eşimde bir orun bulsunlar diyerek gittim,ama hiçbir sorun bulamadılar.Bu çocuk neden olmuyor artık sıkıldım beklemekten dedim.Çünkü tüm teşhisler psikolojik,bedensel sorununuz yok diyorlardı,kafanızda çocuk beklentisini çıkarın diyorlardı.7 yıllık evliyim bu nasıl olacaksa.Artık beklemek istemedim ve ilk aşılamam için yine çok araştırarak abdurrahman orhana gittim.Mükemmel bir doktor,hiçde paracı değil,erpaylada anlaşmalı çalışıyor,ve ilk aşılamamda hamile kaldım,çok mutluyum.Beklemek ne demek çok iyi biliyorum bu yüzden allah her isteyene nasip etsin diyorum.Umarım bu yazım birilerinin işine yarar...

ben de denizlideyim doktorum da ismail uryan. bir kere aşılama yapmaya çalıştık ama yumurtalıklarım çok geliştiğinden OHSS oldum ve tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kaldım o ay hamile olduğumu öğrendim ama maalesefki boş gebelikmiş ve kürtaj oldum. 2 ay dinlenmem korunmam gerektiğini söyledi doktorum. şimdi 2. aydayım adetim gecikti ve kahverengi akıntılarım war. adet olup dpktpra gitmeyi bekliyorum ama babür beye mi gitsem diye düşünüyorum. bu arada 2 yıldır çocuk istiyoruz.

çok sevindim canass yüce yabbim hayırlısıyla kucagına almakyı nasip etsin ..gerçekte beklenti içinde olmak çok kötü adeti 2 gün falan geçtimii hemen umutlanıyo insan..1 yıldır adet günümün saatini bile hesaplar oldum. daha öncee aklıma bile gelmezdi haberim olmaz dı bile adetim den ...hakkımızda hayırlısı inşallah.

hamileliğin hayırlı olsun canım.
muayene ücreti ne kadar ve aşılama ne kadar tuttu canım
cevap verirsen sevinirim.
bende gitmek istiyorum.

kızlaaaaaaaaarrrrrrrr
ben hamileyiiiiiiiimmmm
belli oldu çok şükür..darısı başınıza inşallah en kısa zamanda..10 gün sonra ultrason var..gebelik takibi için kimi önerirsiniz???

avcı 82 çooooookk sevindim canım yaa..yüce rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip ettsinn... bu topikte yaklaşık 8 aydır sen ben ve vldcbn beraberiz sizin güz<el haberlerinizi aldık inşalllah bende en kısa zamnda o güzel haberi alırımm.. artık siz bu topike fazla takılmazsınız :)))

yya ne üzel haberler dydm. hamile kalan arkadaşlar nerelerde hangi tedavileri gönderdiniz biraz açıklarmısınız?? moralim düzeltmeye ihtiyacım var

canııım en kısa zamanda darısı başına..ben her buraya girişimde uğruyorum topiğe..senin güzel haberlerinide duyucaz inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda..ben ankarada yaptırdım canım..anatolya tüp bebekte çok şükür Allah ım ilk seferde nasip etti..

Son düzenleme:
avcı 82 tebrik ederim allah kucağımıza almayı nasip etsin inş.dr konusunda bende kararsızım.4 ay oldu ama her konuda rahatlatan bi dr bulamadım.

susyal cnm seni bırakmayız biz merak etme ama sizinle yüzü yüzede görüşmek isterim

tebrik ederim avcı82 ne kadara mal oldu canım
mümkünse söyleyebilirmisin?

canım 3100 tl merkez+900tl ilaç+500tl kalan emriyoları dondurma ücreti toplam 4500-5000 merkeze görede değişiyo..emriyo dondurma ücretide isteğe bağlı..merkezlerle konuş indirim yapıyolar biraz tanıdık eczanelerde ilaçlarda yardımcı oluyo..hakkında hayırlısı olsun canım

avcı 82 tebrik ederim allah kucağımıza almayı nasip etsin inş.dr konusunda bende kararsızım.4 ay oldu ama her konuda rahatlatan bi dr bulamadım.

amiin..maşallah sen büyütmüşsün..inşallah sağlıkla devam etsin gebeliklerimiz sağlıklada kavuşalım..darısı isteyen herkesin başına tez zamanda inşallah..

hayırlı cumalar arkadaşlar
bizim topiğimiz niye böyle sessiz
hamile kalanlar hemen bizi terkediyorlar
darısı başımıza inşallah

vizontele canım biz terk etmedik benim evimde internet yok babamlara geldiğimde kullanabiliyorum ancak.ama aklım hep sizde ne zaman girsem ilk baktığım yer burası oluyor.

arkadaşlar merhaba cumartesi gününden beri
kahverengi çamur gibi akıntım var
adet günüm geldi ama hala çamurumsu aıntı var adet olamıyorum
bugün doktora gittim.
kan tahlili yaptırdım ama doktora yarın akşam gösterebileceğim buraya yazıyorum beni aydınlatmanızı rica ederim.

Beta-hCG 0,00
Serbest T3 2,83
Serbest T4 0,86
TSH 0,44
Anti TPO 0,3
Estradiol 56
FSH 6,99
Prolaktin 10,25
LH 2,02
Tiroglobulin 9,14

arakadaşlar ne durumdayızzz....

Susyacım slm,

Ben aylardır giremedim hiç foruma bende hiç bi değişiklik yok 3 aydır doktora da gitmiyorum aklımdan da çıkardım ne gün hesaplıyorum ne başka bşy,babür beyden randevu almıştım dün için ama sabah 10.30 ile 5,30 arası hasta kabul edıyor,bende 6 da çıkıyorum işten ve şehir dışında işyerim sabahta çok geç başlıyo heralde başka bi doktor düşünmek zorunda kalıcam,sen de ne var ne yok görüşmeyeli?

Canım,çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Canım,çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

çok teşekkür ederim..darısı başınıza olsun..sizlerede nasip etsin Allah ım tez zamanda...sizlerin müjdesini duymak için giriyorum hergün..sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…