• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm inşallah güzel haberlerini alırız. sen kendin gebelik testi yapsan belli olmuyomu. 10 gün olmuş ya o yüzden dedim.. ii sabrediyosun ben sabredemem.:)

günaydın arkadaşlarr. avcı82 cnmm senin sonuç ne olduu. inşallah hayırlı haberler verirsin bizee!

slm hayırlı cumalar arkadaşlar. avncı82 cnm nerelerdesin görünmüyosun. durumun nasıl .kendini nasıl hissediyosun az kaldı belli olması

vizonteler arkadaşım sen ne yaptın hangi dr. gitmeye karar verdin
?

merhaba cnm; ben araştırma yapıyorum.
eşimde şu an ilaç kullanıyor, ilacı bitince test yaptırdıktan sonra babür kaleli yada mehmet emin soysal bu ikisinden birine gitmek istiyorum.

günaydın arkadaşlarr. avcı82 cnmm senin sonuç ne olduu. inşallah hayırlı haberler verirsin bizee!

selam canım.. olmadı maalesef..
artık tüp bebeğe geçerim ben..
varmı denizlide güvenilir tüp bebek merkezi??
inşallah sizlerden güzel haberler alırım..
çok sık giremem ama girdikçe yazarım..
öpüyorum sizleri..

üzüldüm cnm diyecek bir şey bulamıyorum.ne desem amlamsız. çok zor bi sınav bu.

merhaba cnm; ben araştırma yapıyorum.
eşimde şu an ilaç kullanıyor, ilacı bitince test yaptırdıktan sonra babür kaleli yada mehmet emin soysal bu ikisinden birine gitmek istiyorum

cnm mehmet emin sosyali bende duydum hatta aramıştım gitmek için muayene ücreti falan 200 tl dedii.. özel muayene hanesi oldugundan çok pahalı. bu arada eşin ne için ilaç kullanıyo. sperm için mi ? benim eşininde sperm menisi az oluyo ve sayısıda az. dr kolamen ve parovin diye ilaç verdi ama 4 ay kullandı pek faydası olmadı? siz ne ilacı kullanıyosunuz merak ettim?

[

cnm mehmet emin sosyali bende duydum hatta aramıştım gitmek için muayene ücreti falan 200 tl dedii.. özel muayene hanesi oldugundan çok pahalı. bu arada eşin ne için ilaç kullanıyo. sperm için mi ? benim eşininde sperm menisi az oluyo ve sayısıda az. dr kolamen ve parovin diye ilaç verdi ama 4 ay kullandı pek faydası olmadı? siz ne ilacı kullanıyosunuz merak ettim?[/QUOTE]

Canım eşimin spermlerinde hareket ve morfoloji problemi var o yüzden proxeed plus kullanıyor.
6 kutu kullandı. Son kutuda şu an. Ne olacak merak ediyorum?
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bir çocuğum olmasını çok istiyorum.:emir_bebek:

hepimizin en büyük dileği çocuk sahibi olmak cnm. benim eşimin de hem az hem hareketi düşük. bakalım sizin sonuç nasıl olacak eğer o ilaç ii geldiyse dr. bizde görüşelim. siz hangi ürolaji uzmanına gidiyosunuz?

canım özel ege hastanesindeki levent beye gitmiştik l arginin vermişti.
devlet hastanesinde bir doktora gittik ilaca gerek yok bu şekildede olur dedi.
erpa hastanesinde bir doktora gittik adını hatırlamıyorum 6 kutu proxeed plus verdi.
özel şifa hastanesi doktoru ilaca gerek yok tüp bebk yaptırın demiş
şu an tüp bebek imkanımız yok ne kadar tutacak bilemiyorum.
her doktor ayrı şey söylüyor anlayacağın. kimi olur, kimi olmaz diyor.
Siz hangi üroloji doktoruna gidiyorsunuz ne diyorlar?

slm cmm. biz odaktıp merkezine gittik. ömer faruk diye bir dr. var orda ona gittik. birde eşimden varikosel çıktı çift taraflı ameliyat oldu. ameliyattan sonra ilaç verdi onu kullanın 6 ay yada 1 sene bekleyin normal yoldan olur dedi 6 oldu bir degişme yok. spermogram yaptırdık yeni 1 ay oluyo. sperm sayısı düşmüş daha. ondan sonra eşim dr verdiği ilaçları kullanmamaya başladı. şimdi başka dr. gidecek bu ay içinde bakalım. her dr farklı şeyler diyo bunun farkındayız ama bir umut işte

bu arda arkadaşllar avcı 82 cnm sen keç yıllık evlisin ve yaş kaçtı? vizontele senin kaç yıl oldu arkadaşım ve yaşın kaç?

ben 13 aylık evliyim 22 yaşındayım.

13 aylık evliyim 22 yaşındayımm. çalışmıyorumdaa o yüzden hiç ii olmuyor. evde düşündükçe moralim bozuluyo .

hımm ne güzel çalışman çok ii cnm. evde oldun mu kötü oluyo. vakşt geçmiyo ayrı birde böle sorunlar oldu mu ... nerde çalışıyosun?

bu arda arkadaşllar avcı 82 cnm sen keç yıllık evlisin ve yaş kaçtı? vizontele senin kaç yıl oldu arkadaşım ve yaşın kaç?

ben 13 aylık evliyim 22 yaşındayım.

tatlım ben 28 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 senedir deniyorum..
maşallah sen daha çıtırmışsın:1:

::)) tşkler cnm. biz sorunumuzu erken fark ettik biraz o yüzden 6 aydır uğraşıyoruz bakalım hayırllısı. sen çalışıyomusun cnm.

ne güzel cnmm çalışmak iyi gelir insana . bu arda ne yapmayı düşünüyosun. tüp bebek mi yaptıracaksın? araştırıyomusun. denizli de erpa hastanesinde yapılıyomuş sanırım öle duydum.

Back
X