Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hayırlı cumalar arkadaşlar. avncı82 cnm nerelerdesin görünmüyosun. durumun nasıl .kendini nasıl hissediyosun az kaldı belli olması
vizonteler arkadaşım sen ne yaptın hangi dr. gitmeye karar verdin
?
günaydın arkadaşlarr. avcı82 cnmm senin sonuç ne olduu. inşallah hayırlı haberler verirsin bizee!
merhaba cnm; ben araştırma yapıyorum.
eşimde şu an ilaç kullanıyor, ilacı bitince test yaptırdıktan sonra babür kaleli yada mehmet emin soysal bu ikisinden birine gitmek istiyorum
cnm mehmet emin sosyali bende duydum hatta aramıştım gitmek için muayene ücreti falan 200 tl dedii.. özel muayene hanesi oldugundan çok pahalı. bu arada eşin ne için ilaç kullanıyo. sperm için mi ? benim eşininde sperm menisi az oluyo ve sayısıda az. dr kolamen ve parovin diye ilaç verdi ama 4 ay kullandı pek faydası olmadı? siz ne ilacı kullanıyosunuz merak ettim?
bu arda arkadaşllar avcı 82 cnm sen keç yıllık evlisin ve yaş kaçtı? vizontele senin kaç yıl oldu arkadaşım ve yaşın kaç?
ben 13 aylık evliyim 22 yaşındayım.
::)) tşkler cnm. biz sorunumuzu erken fark ettik biraz o yüzden 6 aydır uğraşıyoruz bakalım hayırllısı. sen çalışıyomusun cnm.