aynı sekilde bende yardımcı olursanız sevinirimMerhabalar foruma yeni üye oldum denizlide yaşıyorum ve burun estetiği yaptırmak istiyorum. denizlide burun estetiği yaptıran arkadaşlar varmı? çok korkuyorum hiçbir bilgim yok burdaki doktorlardan, kime yaptırayım, nereye yaptırayım, bilgi verirseniz çok sevinirim iyi forumlar
merhaba bende Denizlili yim burun amliyati olmak istiyorum . doktor ayarlamistim aslinda Istanbulda olacaktim Denizli sayfasini gorunce merak edip okudum iyikide okumusum :) resimlerini gorebilir miyim? arkadaslik istegi yolayamadim yeni oldugum icin.aa şimdiden hayırlı olsun o zamannn :)))
arkadaslik istegini nasil gonderiyoruzkabul ettim canım, öncesini ve sonrasını görebilirsin bende..
Canim yardimlarin icin cok teskekkurler. Bizimle resim paylasabilirmisin?? Bende estetik olmak istiyorum ama iste dr konusunda hala gel gitlerim varherkese merhaba, burun estetiği konusunda bu başlık altında yazdıkları ile paylaşımda bulunan, araştırmama ve cesaretlenmeme yardımı dokunan,karar vermemde etkili olan herkese çok teşekkür ederim. geçirdiğim bir trafik kazasında kırılan burnum nedeniyle yıllardır dış görünüm konusunda başka insanlara farkettirmeden yaşadığım psikolojik sıkıntıları ve estetik ameliyatların yüksek fiyatları nedeni ile bu sıkıntıdan kurtulamama sorunumu halletmiş bulunmaktayım. bana yardımı olan bu sitede, bende merak eden arkadaşlara yardımcı olmak istedim. eğer ameliyatı denizlide olmak istiyorsanız ki başka yerlere gitmenize kesinlikle gerek yok doktor tercihiniz kesinlikle Pamukkale Üniversitesinde yard. doç dr. Adem Topkara olmalı. hem ilk gittiğinizde yaptığı detaylı bilgilendirme hemde ameliyat sonrasında yarattığı görüntü ile muhteşem bir doktor. herşeyden önce güven duyacağınız birisi. muaynede ücretsiz o yüzden en azından gidip görüşerek kendiniz için bir adım atmış olabilirsiniz . ameliyat sürecini ve sonrasını burada anlatan arkadaşlar olmuştu benimde okuduğum, doğru bilgiler olduğu için tekrar tekrar bende yazmayacağım ama fiyat en merak edilenlerden birisi ondan bahsedeyim. Benim hem burun kemiklerimden eskiden gelen kırıklardan dolayı hasar fazlaydı hem kemer vardı en zor ameliyatlardan birisiydi çünkü tamamen kırdılar ücret o yüzden biraz daha yüksek ama korkmayın bahsedeceğim miktar kesinlikle özellerle aynı değil. benim 1700 tl tuttu. ameliyat sonrası süreç psikolojik açıdan dayanıklı olmanız gereken bir süreç kendinizi buna hazırlamanız bence herşeyden önemli. çünkü ameliyat sonrası iyileşme süreci, vücudun toparlanması, ödemlerin geçmesi uzun bir süreç. yeni görüntünüzün son halini görmeniz o kadar çabuk olmayacak ve bu da sabır isteyen birşey. benim 1 ay oldu hala ödemler var en son haline henüz gelemedi ama görüntüden memnunum bu haliylede. ameliyat sonrası şişlik ve morlukların geçmesi sürecini hızlandıracak birkaç tiyo vereyim inanın çok işinize yarayacak; öncelikle doktorunuzunda tavsiye edeceği buz uygulaması. bu aşamayı kesinlikle atlamayın. ikinci olarak iki yastıkta ve mutlaka sırt üstü olacak şekilde yatmalısınız. üçüncü olarak ilginç gelecektir ama tavuk derisini alçının dışında kalan ve moraran göz bölgenize yerleştirin en etkili şekilde şişme ve morarmayı almaya yardımcı olacaktır.bu uygulamayı eve çıktığınız ikinci günde mutlaka geceden sabaha kadar kalacak şekilde uygulayın. eve geçtiğiniz günden itibaren patatesi yuvarlak yuvarlak dilimleyip buz uygulaması aralarında alçının dışında kalan ve moraran göz bölgenize 10 ar dakika kadar uygulayın. ve çaya pamuk batırarak gözlerinize koyun. şimdiden yaptırmış ya da yaptıracak olan arkadaşlara geçmiş olsun ...
Adem beyin memnun olmayan hastalarıyla karşılaştınızmı acaba , kaç liraya ameliyat oldunuz ben de ameliyat olmayı düşünüyorum fakat çok korkuyorum yardımcı olsanızBende nihayet ameliyatimi oldum. 1 ay oldu.artik çok rahat nefes alabiliyorum.simdilik memnunum.adem bey gerçekten iyi bir doktor
Canım sende mi adem beyi düşünüyorsunYakin zamanda ameliyat olan arkadaslarin 2 bine varmamis maliyeti
Deneyimlerinizi paylaşirsaniz çok memnun oluruz :)Bende nihayet ameliyatimi oldum. 1 ay oldu.artik çok rahat nefes alabiliyorum.simdilik memnunum.adem bey gerçekten iyi bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?