DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

olgacan merhaba, kbb servisine yatmışsın, benim de hem burunla ilgili sorunlar düzeltilecek hem de estetik bir düzeltme olacak, 2 dr da giriyor mu böyle durumlarda?

bir de ne kadar bir fiyat ödedein rica etsem bilgi verebilir misin?

bu arada burnunu gördüm, çok güzel olmuş, güle güle kullan, adem beyin işlerini beğendim açıkçası, istanbul düşünüyordum içime sinen bir dr bulamadığım için ama adem beyle görüşmeyi düşünüyorum, istanbul zor olacak benim için.

teşekkürler şimdiden

adem bey gerçekten işinin ehli, evet iki dr da girdi ameliyata öncer kkb girip kırığımı düzeltti snr adem bey girdi şekil verdi 4saate yakın sürdü

adem bey gerçekten işinin ehli, evet iki dr da girdi ameliyata öncer kkb girip kırığımı düzeltti snr adem bey girdi şekil verdi 4saate yakın sürdü

olgacn teşekkür ederim, fiyat ile ilgili de bilgi vermişsin tşk, ben bir gidip görüşeyim

Ben 17 yaşındayım ve burun estetiği olmak istiyorum. Denizl, Isparta Afyon da falan yaptırabilir ancak ama doktorlar hakkında bir bilgim yok. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

yeni ameliyat olanlar durumlar nasıl? biz bizim aileden 2. kişiyi adem beyin ellerine teslim edicez :) Üniversite hastanesinde yağ aldıran var mı aranızda?

merhabalar benim de burun kemiğinde eğrilik var ve burnum baya kemerli. şimdiye kadar çok problem etmiyordum. ama gittiğim doktorlar ameliyat olmama gerektiğini söylediler. sık sık burun akıntısı alerji burun kaşıntısı falan. fakat ameliyat olmaktan çok korkuyorum. çünkü sonrasında şekil olarak problem olursa diye. burada yazılanları okuyunca Adem Beyi hakkında çok olumlu yorumlar gördüm. ameliyat olan arkadaşlar zaman önemli mi yaz yada kış. sıcak yada güneş etkiler mi? bir de adem bey için söylemiyorum ama bazı ameliyat olanlarda aylar sonra bile burun ucunda düşme falan olmuş bir bilginiz var mı? denizli ümmühan hanım ve serçin hanım da varmış estetk cerrah olarak onlar konusunda bir bilginiz var mı?

merhabalar benim de burun kemiğinde eğrilik var ve burnum baya kemerli. şimdiye kadar çok problem etmiyordum. ama gittiğim doktorlar ameliyat olmama gerektiğini söylediler. sık sık burun akıntısı alerji burun kaşıntısı falan. fakat ameliyat olmaktan çok korkuyorum. çünkü sonrasında şekil olarak problem olursa diye. burada yazılanları okuyunca Adem Beyi hakkında çok olumlu yorumlar gördüm. ameliyat olan arkadaşlar zaman önemli mi yaz yada kış. sıcak yada güneş etkiler mi? bir de adem bey için söylemiyorum ama bazı ameliyat olanlarda aylar sonra bile burun ucunda düşme falan olmuş bir bilginiz var mı? denizli ümmühan hanım ve serçin hanım da varmış estetk cerrah olarak onlar konusunda bir bilginiz var mı?

merhaba,
eve burun ucunda bi düşme oluyor fakat zaten o düşme sayesinde daha da doğal bir hale geliyor burun tabi aşırı bi düşmeden bahsetmiyorum burada. adem beye ilk ameliyat olanlardanım yani bu forumda olup da ilk olanlardanım. çok kibar ve ilgilidir 1000-1500 tl ye güzel bir sonuç almak varken 3binler falan ödemek bence saçma fırsat bulsam ben yağ aldırmaya da gideceğim de fırsat bulamadım
yaz mı kış mı sorusuna gelince ben ekimde olmuştum hasta olmamak için çok özel bi çaba sarfettim. yazın olursan denize giremezsin. kışın ortasında da hasta olursun ama burnunu silemezsin. kıştan bahara geçiş aşamasında olsan daha mantıklı sanırım.

merhaba kızlar dr adem topkaraya ameliyat olmayı düşünüyorum ona ameliyat olan varmı fotoğraflarını çok merak ediyorum nolur yardımcı olun. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar ben yarın 9 da ameliyata giriyorum idol kbb de gokhan aydemir bana dua edin sonuclari sizinle paylasacagim

Ameliyatimi oldum kizlar nasil gorunuyr pek belli degil ama

Eklentiler

• $1405168992984.webp
    $1405168992984.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 4.414
Bugün ameliyat olalı 1 hafta oldu ummahan özaslan dan çok memnun kaldım.hiç ağrım olmadı biraz şişlik ve morluk var ama herşeye değer

Arkadaşlar sayfanıza yeni üye oldum. Denizlide Adem Topkara'ya ameliyat olma düşüncem var. Burun estetiği olan arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz öğrenebilir miyim? Birde Adem beyin kendine ait muayenehanesi var mı? Cevap verirseniz cooooooooooookkkkkk memnun olurum:))):72::40:

Back
X