Denizlide tüp bebek yaptıranlar

Bugün 11 de kontrol daha 9 gündeyiz yumurta geliştirmede Gonal- menopur- birde yumurta catlamasın dıe Orgalutran canım

laporoskopi şart değilki hsg çekilmen yeterli. onuda çekilmiş olman gerek tüp bebek yaptırdığına göre. ben çekilmedim laporoskopi.hem hastaneden düşüyor hem ilaçlardan
Hsg çekildim tüpler kapalı.laparoskopi şartı istiyor devlet

Paude Prf.dr. omer tolga güler Bakiyormus rapor işlerine bize öyle dedi cnm.siz paude kime başvurdunuz?

Senin tüplerde sorun var mı peki cnm
hayır tüplerde sıkıntı yok. sen ne zaman sordun. ben ilk raporu tolga beyden aldım. sonra serap hanım ilgilenmeye başladı 2 tanesinide ondan aldım. ssk nın sitesine gir görürsün neler istediğini öyle bir şart yok

Tüp bebek için aranan şartlar
3 yıl evli olunması,
Bayan 23-40 yaş Arallığında olmalı,
Eşlerin 2. evliliği ise ilk evliliğinden çocukları olmamalı,
Son 90 gündür çalışıyor olması
5 yıl Bağ-Kur, SSK veya Emekli Sandığına giriş yapmış olmalı
900 gün prim ödenmiş olmalı

Tüp bebek gerekli evraklar
2 adet bayan fotoğraf,
2 adet bayan nüfus cüzdanı fotokopi,
2 adet bayan sağlık karnesinin fotokopi,
Adres ve telefon bilgileri,
Tedavi esnasında kullanacağı ilaç reçetesi,
3 adet farklı tarihlerde düzenlenmiş sperm sayısını gösteren rapor,
2 adet evlilik cüzdanı fotokopisi ( ilk üç sayfa )
Erkek ve kadın için nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınmaktadır),
SSK ve Bağ- Kur çalışanları için hizmet dökümü belgesi( SGK internet sayfasında alınabilir ),
SSK çalışanları için yeni tarihli vizite belgesi ( 1 asıl 1fotokopi )
Emekli Sandığı çalışanları için hizmet süresi belgesi ( kendi kurumundan )
Yeşil kart sağlık güvencesi olan çiftlerde yukarıdaki belgeler ve 26 TL rapor ücret alınmaktadır.
Yeşil kart güvencesi olan çiftler sadece ilaç raporu hakkından yararlanmaktadırlar.
Rapor düzenleme nedeni erkek faktörü ise mutlaka erkeğin ürolog tarafından muayene ile görülmesi şartt

hayır tüplerde sıkıntı yok. sen ne zaman sordun. ben ilk raporu tolga beyden aldım. sonra serap hanım ilgilenmeye başladı 2 tanesinide ondan aldım. ssk nın sitesine gir görürsün neler istediğini öyle bir şart yok
Kendisi geri gönderdi cnm bizi laparoskopi şart dedi. Araştıralım bi

Tüp bebek için aranan şartlar
3 yıl evli olunması,
Bayan 23-40 yaş Arallığında olmalı,
Eşlerin 2. evliliği ise ilk evliliğinden çocukları olmamalı,
Son 90 gündür çalışıyor olması
5 yıl Bağ-Kur, SSK veya Emekli Sandığına giriş yapmış olmalı
900 gün prim ödenmiş olmalı

Tüp bebek gerekli evraklar
2 adet bayan fotoğraf,
2 adet bayan nüfus cüzdanı fotokopi,
2 adet bayan sağlık karnesinin fotokopi,
Adres ve telefon bilgileri,
Tedavi esnasında kullanacağı ilaç reçetesi,
3 adet farklı tarihlerde düzenlenmiş sperm sayısını gösteren rapor,
2 adet evlilik cüzdanı fotokopisi ( ilk üç sayfa )
Erkek ve kadın için nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınmaktadır),
SSK ve Bağ- Kur çalışanları için hizmet dökümü belgesi( SGK internet sayfasında alınabilir ),
SSK çalışanları için yeni tarihli vizite belgesi ( 1 asıl 1fotokopi )
Emekli Sandığı çalışanları için hizmet süresi belgesi ( kendi kurumundan )
Yeşil kart sağlık güvencesi olan çiftlerde yukarıdaki belgeler ve 26 TL rapor ücret alınmaktadır.
Yeşil kart güvencesi olan çiftler sadece ilaç raporu hakkından yararlanmaktadırlar.
Rapor düzenleme nedeni erkek faktörü ise mutlaka erkeğin ürolog tarafından muayene ile görülmesi şartt
Su an evde değilim cnm bize verdikleri kâğıtta yazıyordu eve gidince atayim bak bi

Serap hanım dediğinin soyismi ne cnm doktor mu .inşallah gerek kalmaz ama aklımızda olsun gitcek olursam

Dün kontrol vardı toplamda 15 yumurtam gelişmiş pazartesıye kadar devam ıgnelere Çarşamba yumurtalar toplanıcak nasıpse kızlar

Çok iyi cnm benimde 17 tane toplanmıştı.ama sana tavsiyem transfer olacağı zaman mutlaka 5.gün embriyosu iste

Çok iyi cnm benimde 17 tane toplanmıştı.ama sana tavsiyem transfer olacağı zaman mutlaka 5.gün embriyosu iste
5 gün embriyosu nedır kı bilmiyorum muayne günü yunus bey 2 ıle 5 gün transfer yapıcaz duruma göre dedı

Daha iyi cnm tutunma şansı daha yüksek.benim 2.gün embriyosuydu tutmadı maalesef.şimdi son şansım umarım 5.güne kadar giderler öyle transfer olcak inşallah olursa

Back
X