Denizlide tüp bebek yaptıranlar

Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim inşaallah sizlerede nasip etsin.. Benim sorunum amh düşük rezervi az fsh yüksek di.. Yumurta kalitesiz oluyordu.. Rabbime hamdolsun çok şükür yunus beyin vesilesiyle şu anda bebeğimizi bekliyoruz..
Benimde fsh yüksek 22 sin kaçtı ? Amh 30 agustos günü verdim sonuçları belli değil size nasıl bir Yol izledi öğrenebilir miyim kusura bakmayın çok soru sordum

Benimde fsh yüksek 22 sin kaçtı ? Amh 30 agustos günü verdim sonuçları belli değil size nasıl bir Yol izledi öğrenebilir miyim kusura bakmayın çok soru sordum
Amh sonucu daha çıkmadımı? Benim fsh 16 lardaydı.. Amh 0,15 di 2015 de bakıldı.. Bana her ay klomen verip olan yumurtayı büyütüp topluyordu doktorum.. Her ay tekrarlanıyor du.. Sağlam yumurta buluncaya kadar.

Amh sonucu daha çıkmadımı? Benim fsh 16 lardaydı.. Amh 0,15 di 2015 de bakıldı.. Bana her ay klomen verip olan yumurtayı büyütüp topluyordu doktorum.. Her ay tekrarlanıyor du.. Sağlam yumurta buluncaya kadar.
30 ağustos günü verdim araya bayram girince çıkmamıştır diye düşündüm zaten 1 hafta sonra dediler Ankara'ya gidiyormuş sizin fsh düşük aşılama mı oldunuz yoksa tüp bebek mi

Merhaba grubumuz Yunus beyin eski yeni hastalarından oluşuyor tedavi gören ve hamile olanlarda var bende ordayım da :)
Benimde amh değerim düşük Yunus beyde ilk denememde negatif sonuç aldım malesef sizin yaşınız kaçtı acaba ve 5.gün embriyosu mu transfer edilmişti.

Merhaba grubumuz Yunus beyin eski yeni hastalarından oluşuyor tedavi gören ve hamile olanlarda var bende ordayım da :)
Benimde amh değerim düşük Yunus beyde ilk denememde negatif sonuç aldım malesef sizin yaşınız kaçtı acaba ve 5.gün embriyosu mu transfer edilmişti.
Yaşım 39... 2 embriyom zar zor oldu.. Onlarda ayrı zamanlarda.. Biri 2.gün embriyosuydu diğeride 3.gün embriyosuydu.. Gurubu kim ne zaman kurdu? Ordada hastanede de görüşüyormusunuz? Aynı zamanda deng gelirseniz?

Grubu burdan bir arkadaşımız kurmuş. Bende burdan bulup katılmıştım ve sayelerinde çok şey öğrendim iyi ki bulmuşum ve iyiki aralarındayım. Henüz hiç görüşmedik ama mayıstan beri o gruptayım ben herkes tecrübesini duyduğunu paylaşıyor güzel arkadaşlığımız oldu

Grubu burdan bir arkadaşımız kurmuş. Bende burdan bulup katılmıştım ve sayelerinde çok şey öğrendim iyi ki bulmuşum ve iyiki aralarındayım. Henüz hiç görüşmedik ama mayıstan beri o gruptayım ben herkes tecrübesini duyduğunu paylaşıyor güzel arkadaşlığımız oldu
Aslında buradan paylaşılsa keşke

Bir buçuk yıl olmuş en son yazan ama arkadaşlar bende yunus beyin hastasıyım geçtiğimiz eylülde tüp bebek yaptık tuttu çok şükür 2 transfer olmuştu ikiside tuttu bir tanesi 10. Haftada kalbi durdu diğeri iyi gidiyordu sorun yoktu 24. Haftada erken doğum oldu ve 4 gün yaşadı bebeğim kaybettim malesef. Sizlerin nasıl oldu doğdu mu bebişler tedavisi devam edenler nasıl gidiyor?

Yaaa aynı sorun ben de de var. Nasıl bir tedavi uyguladı. Açık bi sekil de lütfen yazabilir misiniz

herkese merhaba
bu sayfa da yeniyim
ama tüp bebekte epey bi eskiyim
5.kez tüp bebek tedavimize başlayacağız
Erkan alataş giden var mı aranızda? sanırım bir de buradan yorum bekliyorum gerçi 2 yıl olmuş kimse yazmamış umarım yazılmamasının sebebi herkesin bir meşguliyeti olduğundandır emeklerinizin karşılığı olmuştur.

Back
X