Denizlide tüp bebek yaptıranlar

Bugün yumurtalar toplandı 19 tane şuan eve geldım üzgünüm fazla ıgneden ılaclardan endemetrum yanı Rahmi ıcınde kanama ve sıvı bırıkmiş o yüzden yumurtalar donduruldu mayısta transfer yapılcak tabıkı Rahim kendını toparlarsa

Üstüne birde tarlusal ılac verıldı adet bunu 10 gün içip bırakıp adet olup 3 gün gıdıcekmişim kontrole

Üzülme cnm uzulcek birşey yok rahim dinlencek toparlancak işte ne güzel. Yumurta sayında çok iyi

Genelde üzüldüm hayal kırıklığı çok acelecıyım hemen olsun ıstedım dıe böyle oldu sanırım
Kı zaten benım rahmım 6 aydır kendını toparlamayı beklıyodu 12 haftalık ıkızlere hamıleyken öldüler karnımda kalplerı durdu ıstanbulda kürtaj oldum 6 aydır adet göremıyordu yunus beyle tanıştık tesadüf eserı o cözdü herşeyimi allah yardımcımız olsun

Kı zaten benım rahmım 6 aydır kendını toparlamayı beklıyodu 12 haftalık ıkızlere hamıleyken öldüler karnımda kalplerı durdu ıstanbulda kürtaj oldum 6 aydır adet göremıyordu yunus beyle tanıştık tesadüf eserı o cözdü herşeyimi allah yardımcımız olsun
Acele etme cnm geçmiş olsun tekrardan çok üzüldüm. Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun.bende adet olmayı bekliyorum transfer için bi olamadım

Sağol canım amın bırde ne zaman arıycaklar yumurtalar hakkında bılgı vermek için

Aradım nıe aramadınız dıe 12 tane toplam embırıyo oluşmuş ama daha sınıflandırmamişlar 1 2 3 die öğlenden sonra tekrar arıycaz dedıler bu arada benden akıntı gelıyor yeşil sarı ve ateşim var

Back
X