Denizlide tüp bebek yaptıranlar

Merhaba kizlar
Var mi güzel gelişmeler?Neler yaptiniz?Sesiniz cikmiyor hic..

Benım embırıyolar donduruldu 12 adet sınıflandırılmiş vaziyette ohss etkılerını atlattım şimdı regl beklıyoruz regl 3 günü. Ilaclara başlanıcak eger hormonlar normale dönerse tabi tabi birde regl olursam of of bende durumlar böyle canım

Benım embırıyolar donduruldu 12 adet sınıflandırılmiş vaziyette ohss etkılerını atlattım şimdı regl beklıyoruz regl 3 günü. Ilaclara başlanıcak eger hormonlar normale dönerse tabi tabi birde regl olursam of of bende durumlar böyle canım
Bende öyle adet bekliyorum

Gruptan konuşuyoruz biz WhatsApp tan grup kurdum cnm özelden numaranı yazarsam katılmak ıstersen

Yanı biz orda kişisel meselemizi konuşmuyoruz yada aıle konusu sadece ismimizle şikayetimizi çözüm odaklı ve yardımlaşmak anlamında

Tanıdık olan kımse yok kımisi bu şehir dışında kimisi Yenı gelmiş gibi gibi tabıkı gızlılık esas gerisi sana kalmiş

evet hepside aynı merkezde yaptırdım. antalya ivf tüp bebek merkezi. ücretsiz misafirhaneside var. inşallah bu sefer olur. rabbim sanada nasip etsin. ama olmazsa burada devam etme derim. ben çok araştırdım. öyle gittim antalyaya
Yunus beyde 2 kere mi yaptırdınız ve Antalya hangi hastane öğrenebilir miyim

Kı zaten benım rahmım 6 aydır kendını toparlamayı beklıyodu 12 haftalık ıkızlere hamıleyken öldüler karnımda kalplerı durdu ıstanbulda kürtaj oldum 6 aydır adet göremıyordu yunus beyle tanıştık tesadüf eserı o cözdü herşeyimi allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun sorunuz neydi ve şuan hamile misiniz

Ne güzel hamilesiniz rabbim bağışlasın sorunuz tam neydi bende Yunus beye gidiyorum
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim inşaallah sizlerede nasip etsin.. Benim sorunum amh düşük rezervi az fsh yüksek di.. Yumurta kalitesiz oluyordu.. Rabbime hamdolsun çok şükür yunus beyin vesilesiyle şu anda bebeğimizi bekliyoruz..

Back
X