- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi angelbebekk
Ayrı ayrı zamanlarda dondurulmuş tu. Biri 2.gün diğeri 3.gün embriyo suyduKaçıncı gün embriyosuydu peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrı ayrı zamanlarda dondurulmuş tu. Biri 2.gün diğeri 3.gün embriyo suyduKaçıncı gün embriyosuydu peki
Yok mu hala bi haber gelişme canmNe oldu o embriyo lara anlamadım
Hayırlısı artık inşallah tutunurlar cnmAyrı ayrı zamanlarda dondurulmuş tu. Biri 2.gün diğeri 3.gün embriyo suydu
Aminn inşallahHayırlısı artık inşallah tutunurlar cnm
Bende öyle adet bekliyorumBenım embırıyolar donduruldu 12 adet sınıflandırılmiş vaziyette ohss etkılerını atlattım şimdı regl beklıyoruz regl 3 günü. Ilaclara başlanıcak eger hormonlar normale dönerse tabi tabi birde regl olursam of of bende durumlar böyle canım
Ya tanidik cikarsakk :) ailemden kimse bilmiyor cnmGruptan konuşuyoruz biz WhatsApp tan grup kurdum cnm özelden numaranı yazarsam katılmak ıstersen
Yunus beyde 2 kere mi yaptırdınız ve Antalya hangi hastane öğrenebilir miyimevet hepside aynı merkezde yaptırdım. antalya ivf tüp bebek merkezi. ücretsiz misafirhaneside var. inşallah bu sefer olur. rabbim sanada nasip etsin. ama olmazsa burada devam etme derim. ben çok araştırdım. öyle gittim antalyaya
Geçmiş olsun sorunuz neydi ve şuan hamile misinizKı zaten benım rahmım 6 aydır kendını toparlamayı beklıyodu 12 haftalık ıkızlere hamıleyken öldüler karnımda kalplerı durdu ıstanbulda kürtaj oldum 6 aydır adet göremıyordu yunus beyle tanıştık tesadüf eserı o cözdü herşeyimi allah yardımcımız olsun
Ne güzel hamilesiniz rabbim bağışlasın sorunuz tam neydi bende Yunus beye gidiyorumBende yunus beyin hastasıyım. Dr umuz gayet iyi memnunum... Şu anda transfer yapıldı.. Dört gözle test gününü bekliyorum.
Benimde hiç kimse bilmiyor çünkü beni suçlayacaklar çünkü hiç istememiştim bazı sebeplerdenYa tanidik cikarsakk :) ailemden kimse bilmiyor cnm
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim inşaallah sizlerede nasip etsin.. Benim sorunum amh düşük rezervi az fsh yüksek di.. Yumurta kalitesiz oluyordu.. Rabbime hamdolsun çok şükür yunus beyin vesilesiyle şu anda bebeğimizi bekliyoruz..Ne güzel hamilesiniz rabbim bağışlasın sorunuz tam neydi bende Yunus beye gidiyorum
Yunus beyin hastalarından oluşan bir gurubmu bu?Gruptan konuşuyoruz biz WhatsApp tan grup kurdum cnm özelden numaranı yazarsam katılmak ıstersen