Denizlili bayanlar buluşma zamanı geldi

forum çamlıkta olsun,yada terasparkta nedersiniz

Ben açık havada olsun diyorum. Örneğin Çamlık'ta Hayal Kahvesi'nde olabilir. Şöyle öğleye doğru kahvaltıya gideriz, ne dersiniz?
Sonra isterseniz Forum'a gelir birer kahve içeriz...

Gelebilecek olanlar:

Anuşka
Serseri
Gurbaa Prenses
Gül105
Gülse
Pelincan

Son düzenleme:
bolu da oturuyosun ve denizliye mi gitceksin
yani benim gibi
şok geçiriyom şuan
:1shok:

şok şok şok ışınlanma diye bişey var o yöntemle bir saniyede boludan denizliye geçiş yapıcamm.

denizlide yaşıyorum boluluyum gelirsen tanışırız

şok şok şok ışınlanma diye bişey var o yöntemle bir saniyede boludan denizliye geçiş yapıcamm.

denizlide yaşıyorum boluluyum gelirsen tanışırız

kaydirigubbakcemile3 tersmişiz yani, benimde annem babam denizlide ama boluda oturuyorumkaydirigubbakcemile3
neyse konuyu dağıtmıyım, inaşllah bende gelebilirim buluşmaya

ya kızlar bukadar denizliliyi birarada bulamam heralde.belki konunuzu birazcık dağıtmış olcam ama
kusuruma bakmayın.
10 gün sonra nişanım var.
denizlide önerebileceğiniz hem güzel saç hem güzel makyaj yapan kuaför varmı?

ya kızlar bukadar denizliliyi birarada bulamam heralde.belki konunuzu birazcık dağıtmış olcam ama
kusuruma bakmayın.
10 gün sonra nişanım var.
denizlide önerebileceğiniz hem güzel saç hem güzel makyaj yapan kuaför varmı?

canım tabıkı var ... denizli topıgıne gır istersen yanı bizim ellere.. bır çok arkadaş yardımcı olur sana .. benımde tanıdıgım var harıka yapıyor ama bıraz fıatlı soyleyeyım zemuszemusyerimseniben
serserim kolay gelsın canım sana ..inşallah bı manı olmazsa gelmeyı duşunuyorum
açık hava olursa ıyı olur ve mumkunse saat 3den sonra olsun kaydirigubbakcemile5
ıbolyam hazırlan canımcım yerimseniben

canım tabıkı var ... denizli topıgıne gır istersen yanı bizim ellere.. bır çok arkadaş yardımcı olur sana .. benımde tanıdıgım var harıka yapıyor ama bıraz fıatlı soyleyeyım zemuszemusyerimseniben
serserim kolay gelsın canım sana ..inşallah bı manı olmazsa gelmeyı duşunuyorum
açık hava olursa ıyı olur ve mumkunse saat 3den sonra olsun kaydirigubbakcemile5
ıbolyam hazırlan canımcım yerimseniben

ablacım ben teeeeee çamlıklara geleemem kı bebeyle.:çok üzgünüm: merkezde bı yer olursa sorun olmaz ama çamlık ters. araba olsa sorun degıl de.arabam yok bılıosun. ınsallah merkezde bı yerde bulusulmasına karar verılırse o zaman buyuk ıhtımal gelırım. herkes ıcın de kolaylık olur kanısındayım. hayal cafede emınım cok guzeldır ama dedıgım gıbı yerı ters. eskıden olsa gık demezdım. daha oncekı bulusmada teee asrı mezarlıktan gelmıstım terasparka. ama sımdı cocukla cok zor. anlarsınız halımden. serserı canım ınsallah merkezde bır yerde ayarlarsınız bulusma yerını. yenı arkadaslarla tanısmayı cok ıstıyorum. sızlerı de cok ozledım. saat 3 fıkrı bence de ıyı olur. malum bebeye gore hareket edıorum. sabahtan uyku saatı. eger uyutmazsambenı mahfeder. kaydirigubbakcemile3 olumlu haberlerını beklıorum serserıcım. optum hepınızıa.s.

kızlar bana her yer uyar geçen sefer gelemedim gülse ablam yalnız kaldı öldüm vicdan azabından
bu sefer gelicem inş
özellilkle öğleden önce olursa süper olur hem sıcağa kalmayız çoluk çoçuk hemde öğleden sonra dükkan yoğun oluyo
öptümmm

selam ...
ortak bı nokta bulunmalı bende ogleden sonra olsun dıyorum işlerım var çunkı sabahtan gelemem :umursamaz:

günaydınbenneyaptımkiönce ortak noktalarda anlaşalım sonra buluşma yapalım:umursamaz:en iyisi 2 yerde olmak sabah gelebilenler çamlık hayal kahvesine gelsin oradan ö.sonra atatürk parkına geçelim mesela 14 -00 gibi ama sabah gelenler mızıçılık yapmasın ö.sonrası için :utangac:yani herkes birbirini görsünyerimsenibenbaşka fikri olan var mı ?

günaydınbenneyaptımkiönce ortak noktalarda anlaşalım sonra buluşma yapalım:umursamaz:en iyisi 2 yerde olmak sabah gelebilenler çamlık hayal kahvesine gelsin oradan ö.sonra atatürk parkına geçelim mesela 14 -00 gibi ama sabah gelenler mızıçılık yapmasın ö.sonrası için :utangac:yani herkes birbirini görsünyerimsenibenbaşka fikri olan var mı ?

Ben fikirlerimi söylüyorum Sersericiğim; ama vereceğiniz her karara da uyarım. Sabah serinliğinden yararlanalım demiştim. ibolya'nın bebeği için sorun olacaksa öğleden sonra da olur. Çamlik da temiz havasından ve şehrin gürültüsünden uzak olmasından dolayı tercih edilebilirdi. Merkez derseniz ona da tamam.

Bu arada İbolya canım, seni almamı istersen evini bilmesem de senin için uygun olan bir yerden alabilirim seni. hatta sanırım Gülse de sana yakınmış. Bana bildirirseniz elimden geleni yaparım canlarım...

kızlar bana her yer uyar geçen sefer gelemedim gülse ablam yalnız kaldı öldüm vicdan azabından
bu sefer gelicem inş
özellilkle öğleden önce olursa süper olur hem sıcağa kalmayız çoluk çoçuk hemde öğleden sonra dükkan yoğun oluyo
öptümmm

Sen nerelerdesin bakalım Miracığım? Ben çok giremiyorum derken sen hiç görünmez oldun. Eski mahallene uğramıyor musun hiç?

demınden berı yazcam yazamıorum. sıpa ızın vermıo. musaıt bı ara yazacam. kusura kalmayın yaakafamçokkarıştı

Back
X