- Konu Sahibi elvan.ecrin
-
murat karayel olur o zaman dicem ama nasıl doktor weya önerebileceğiniz başka kimler war?akşama eşimle konuşmalıyım bunlarıfikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler hepinize
ibolya nerlerdesin sen kızz konuşamıyoz artıkk bebiş nasıl hareketleri azaldı yazmıssın en son varmı gelişme tatlım
slm denizlili hamişler tanışalımmı arzu ben
he şekerim dün biraz üzülmüştüm sanırım ondan hareketleri yavaşladı, bugün kıpır kıpır hiç durmuyo kerata, o karnıma bastırıyo ben ona bastırıyom ben bastırdıkça o daha çok bastırıyo, dövüşüp gidiyoruz karşılıklı :roflol: dün için eşimin arkadaşının çocuğunun öldüğünü öğrendim ona çok üzüldüm, o da 7 aylık hamileydi, allah rahmet eylesin, onun etkisinde kaldığım için üzüldü heralde bebişim
tanışalım şeker hoşgeldin aramıza nasılsın iyimisin bakem
slm denizlili hamişler tanışalımmı arzu ben
slm fıstık nasılsın bakalım
iyi hadi sevindim tatlım bebişin iyi olmasına allah arkadaşına sabırlar versin çok zor allahım kimselere yaşatmasın
iyi olmuş valla ben eylül annelerindeydim bakınıyodum öle denizlili varmıdır deye iyi olmuş ilerde tanışır kaynaşırız bellimi olurgamyoncuiremsu
oğluşuma arkadaş olcek bi sürühihoyyyt
oooo bizim de oğluşumuz olcek teyzesi, birlikte oynaşırlar artıkın, bende ekim anneleriyle kasım annelerine takılıyom, benimki biraz muallakta, ekim de olabilir kasım da :CüvCüv:
saol canım sen nasılsın evdeyim 4 gözle doğumu bekliyom napıııım kuzuma kavuşsaydım sağlıcaklananiknanik:Saruboceq:
ay benimkine de önde demişti ama, önde olunca erken mi doğuruluyo yoksa, bide ben daha hiç hazırlık yapmadım biliyonmu, doğum çantası bilem yok, eylülün 5.inden sonra izne ayrılcam o zaman çarşı pazar yapıp hazırlanıyım diyorum, geç kalmış olmam dimi
inş bakalım benim normal doğumum eylülün son haftası ama dr gelişimi önde diyor bakalım karnımda da sancım var gibi öle kıpır kıpır oynuyor :))))))))))hihoyyyt
biz odasını felan hazırladık eksiklerimiz tamam işte doğum çantam da eksikler var gibi öyle bakalım çatı muayenesi oliiimde kesin belli olar
askerlik gibi bişiy bu be, erkeklerde askerlik kadınlarda hamilelik :roflol: geçer geçer tasalanma ben keseyi gördüğüm zamanları hatırlıyorum, bebeyi bile görememiştik, ah o günlere gelirmiyiz diyoduk, şimdi sıpa bacaklarını pırasa gibi açıp şeyini bilem gösteriyo bize :roflol:
hadi yine az kalmış tatlım allah kurtarsın sağ salim inşallah bi avazda ay bana çok uzak geliyo 35 li haftalar geçermi sizce kıslar çabucak sizin geçtimi nasıl oldu
yok canım ssk diil, ama burdan sölemim nerde çalıştığımı, genele açık bi yer bura bilyon
ibolya sen nerde çalışıyon tatlım ssk damı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?