denizlili hamişler ve hamiş adayları nerdesiniz

murat karayel olur o zaman dicem ama nasıl doktor weya önerebileceğiniz başka kimler war?akşama eşimle konuşmalıyım bunları fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler hepinize

şekerim themisle biz murat karayele gidiyoruz, ben şahsım adına memnunum, çok sıcak kanlı bi adam, bazen canım diyo bazen bitanem diyo, hani biz korkuyoruz ya sanki korktuğumuzu anlayıp bize psikolojik olarak yardım ediyo, ben seviyorum doktorumu, sevkli gidiyorum 35 ytl ödüyorum, yanlız tahliller ücretli, birkaç gün önce yazmıştım bu konudaki detayları, istersen önceki yazdığımı bi oku, zaten murat karayel bizim kurumdaki gebelerin dru ünvanını alacak biraz daha böyle giderse, bizim kurumda herkes ona gidiyo :CüvCüv:

ibolya nerlerdesin sen kızz konuşamıyoz artıkk bebiş nasıl hareketleri azaldı yazmıssın en son varmı gelişme tatlım

he şekerim dün biraz üzülmüştüm sanırım ondan hareketleri yavaşladı, bugün kıpır kıpır hiç durmuyo kerata, o karnıma bastırıyo ben ona bastırıyom ben bastırdıkça o daha çok bastırıyo, dövüşüp gidiyoruz karşılıklı :roflol: dün için eşimin arkadaşının çocuğunun öldüğünü öğrendim ona çok üzüldüm, o da 7 aylık hamileydi, allah rahmet eylesin, onun etkisinde kaldığım için üzüldü heralde bebişim

iyi hadi sevindim tatlım bebişin iyi olmasına allah arkadaşına sabırlar versin çok zor allahım kimselere yaşatmasın

tanışalım şeker hoşgeldin aramıza nasılsın iyimisin bakem

iyi olmuş valla ben eylül annelerindeydim bakınıyodum öle denizlili varmıdır deye iyi olmuş ilerde tanışır kaynaşırız bellimi olurgamyoncuiremsu
oğluşuma arkadaş olcek bi sürühihoyyyt

Allah kimseye yaşatmasın çok acı benneyaptımki sağlıklı sıhhatli olsunlar evlat acısı vermesin rabbim:Saruboceq:

iyi hadi sevindim tatlım bebişin iyi olmasına allah arkadaşına sabırlar versin çok zor allahım kimselere yaşatmasın

aman şekerim sorma dün sabahtan akşama kadar yumurtladım desem yeridir, sürekli karnıımı dinliyorum, bu çocuk niye kımıldamıyo diyorum, akşam eve geldim eşim bişiyler anlatıyo benim aklım karnımda adama cevap bile vermiyrum, allahtan bugün hiç durmuyo yerinde rahatladım yav, kesin o da hissetti bu durumu, zaten onların çocuğu doğsa da özürlü doğcakmış, hatta bizim dra da gitmişler yapcak bişiy yok demiş, biraz detaylı bi mesele, dün de acilen kaldırıyolar kadını hastaneye doğum yapıyo, bebek de ölmüş işte,hayırlısıyla şu bebişlerimizi bi kucağımıza alabilseydik

iyi olmuş valla ben eylül annelerindeydim bakınıyodum öle denizlili varmıdır deye iyi olmuş ilerde tanışır kaynaşırız bellimi olurgamyoncuiremsu
oğluşuma arkadaş olcek bi sürühihoyyyt

oooo bizim de oğluşumuz olcek teyzesi, birlikte oynaşırlar artıkın, bende ekim anneleriyle kasım annelerine takılıyom, benimki biraz muallakta, ekim de olabilir kasım da :CüvCüv:

oooo bizim de oğluşumuz olcek teyzesi, birlikte oynaşırlar artıkın, bende ekim anneleriyle kasım annelerine takılıyom, benimki biraz muallakta, ekim de olabilir kasım da :CüvCüv:

inş bakalım benim normal doğumum eylülün son haftası ama dr gelişimi önde diyor bakalım karnımda da sancım var gibi öle kıpır kıpır oynuyor :))))))))))hihoyyyt
biz odasını felan hazırladık eksiklerimiz tamam işte doğum çantam da eksikler var gibi öyle bakalım çatı muayenesi oliiimde kesin belli olar

saol canım sen nasılsın evdeyim 4 gözle doğumu bekliyom napıııım kuzuma kavuşsaydım sağlıcaklananiknanik:Saruboceq:

hadi yine az kalmış tatlım allah kurtarsın sağ salim inşallah bi avazda ay bana çok uzak geliyo 35 li haftalar geçermi sizce kıslar çabucak sizin geçtimi nasıl oldu

ibolya sen nerde çalışıyon tatlım ssk damı

ay benimkine de önde demişti ama, önde olunca erken mi doğuruluyo yoksa, bide ben daha hiç hazırlık yapmadım biliyonmu, doğum çantası bilem yok, eylülün 5.inden sonra izne ayrılcam o zaman çarşı pazar yapıp hazırlanıyım diyorum, geç kalmış olmam dimi

canım ya yerim ben onu pis şey ayy bende bi görsem elmasımızmı var madenimizmi var göstermiyo pıtırım 9 eylül gelse biran önce inşallah ozamn gösterir sua edin bana

hadi yine az kalmış tatlım allah kurtarsın sağ salim inşallah bi avazda ay bana çok uzak geliyo 35 li haftalar geçermi sizce kıslar çabucak sizin geçtimi nasıl oldu

askerlik gibi bişiy bu be, erkeklerde askerlik kadınlarda hamilelik :roflol: geçer geçer tasalanma ben keseyi gördüğüm zamanları hatırlıyorum, bebeyi bile görememiştik, ah o günlere gelirmiyiz diyoduk, şimdi sıpa bacaklarını pırasa gibi açıp şeyini bilem gösteriyo bize :roflol:

berin26 geçer canım geçer ben nasıl oldu anlamadım ama son hafttalar geçmek bilmiyor hani yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…