denizlili hamişler ve hamiş adayları nerdesiniz

Teşekkür ederim Berin26 ve Fatma Yaldız. Allah sizlere de ve tüm hamilelere de kolay bi doğum nasip eder inşallah. Sağlıklı olarak bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

avatarındaki bebişinin resmi mi lem, çirkinnnnnnnnnnnnnn yerim onu yerimmmmmmmm a.s.a.s.

themiscim allah analı babalı büyütsün masallah bebişine çook tatlı ben bastan bu yana enver beye gidiyorum yarında son kontrolumuz var şimdiye kadar normal doğum görünüyordu yarın ne diyecek bakalım benimde büyük ihtimal doğum tekdende olacak valla senin iyi düşüncelerinde bana moral oldu
ben normal doğuracağım diye burada ilçe hastanesinde doğurmayı düşünüyorum ama kociş bastan buyana nereye gittik ise orada olsun diyor

ben Odak Tıp Merkezine gidiyordum. son anda Tekden de karar kıldık ve çok memnun kaldım.
bence ilçe hastanesinde doğurma, tekden çok hoşuma gitti benim

ben Odak Tıp Merkezine gidiyordum. son anda Tekden de karar kıldık ve çok memnun kaldım.
bence ilçe hastanesinde doğurma, tekden çok hoşuma gitti benim

evet bende memlunum 9aydır yüzümüzde alıştı çalışanlara doktora falan inşallah hayırlısı olur sen atlattın sıra bizde bakalım allahım ogünleride göstersin normal doğumun en zor tarafı bu bence belirsiz bir zamanı beklemek :sm_confused: bebişini bizim içinde kucakla ve mis kokusunu bizim içinde kokla canım Şeniz

slm kızlar bende 6 haftalık hamileyim daha çok yeniyiz ben gülhan tıp merkezinde emre gürkçkaya ya gidiyorum çarşamba günüde kontrolüm var daha önce giden varmı bu dr a.

merhaba denizlili anneler ve anne adayları.
ben denizliden değilim aydındanım ama denizli ile aydının tam ortasında bi ilçede oturuyorum. aydının en uzak ilçesi karacasu. belki biliyorsunuzdur. burda kadın doğum doktoru yok ve ben nereye gideceğime karar veremedim. 6 haftalık hamileyim. belki denizliye gideceğim ama devlet hastanesini düşünüyordum. kayınvalidemlerin bi tanıdığı çalışıyormuş orda da kolay olur bazı işlemler diye düşündük orayı. tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? bayan olsun istiyorum ama. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

denizliden kimse yok mu nerdesiniz anne adayları?? yardımcı olabilecek kimse yok mu fikir verebilecek?? doktor arıyoruuumm?? devlet hastanesinde veya emekli sandığı ile anlaşmalı herhangi bi yer olabilir.. lütfen yardım edin.

slm ahududu devlet hastanesinde geçen yıl hatice görgü gürsoy vardı soyismi tam olarak aklımda değil ama buydu sanırım... İyi bi doktor olduğunu duydum... geçen yıl bi arkadaşımın doğumunada girdi çok memnun kaldı arkadaşım.. özel sağlık hastanesi var erpa ordada zerrin çelik var oda çok ii bi doktor... o hastane emekli sandığınada ssk yada bakıyo...

ahududulu eğer devler hastanesi doktoru düşünüyorsan firuzan haım var soyismini hatırlamıyom ii bir doktor diye duydum. ama özel hastane düşünüyorsan mehmet gencere gidiyorum memnunum doğum yapan arkadaşlarda var onalr da memnun. arkadaşım biri zerrin çelik demiş erpada o ordaki anlaşması biteli ç.ok oldu dencer diye bi hastane açılmış orayla varmış anlaşması

arkadaşlar ben zerrin çelik e gittim ama memnun kalmadım yanında çalışan hemşireler falan hiç ilgilenmiyorlar ben size odak tıp merkezinde murat karayel var onu tavsiye ederim:)))

slm hamiş hemşerilerim :) ben 14 haftalık hamileyim. pamukkale üniversitesi hastanesinde erkan alataş var ben özeline gidiyorum. ve çok memnunum. tavsiye ederim

kızlar bende denizlideyim.20+4 haftalığım.bende murat karayele gidiyorum.ilk zamanlar düşük tehlikem vardı.ilk 3 ay cehennem gibiydi.şuanda çok şükür atlattım.oğlum olacak.ayda bir kontrole gidiyorum haftaya cumartesi gidicem.bu sayfayı kaybetmeyelim kızlar.

bende denizlideyim. murat karayele gidiyorum memnunum doktorumdan.20+4 haftalığım.yolu yarıladım :CüvCüv:inşallah sağsalim doğururuz kızlara.s.

denizlili anne adylarıııııı
seneler geçmiş kimseler buraya bakmayalııı
klimse yokmu denizlidennnnnnnnnnnn?????????????????????????????
gören varsa özelden yazın baana:))

ben de dün servergazi devlet hastanesinde Fatih Mehmet Serin'e gittim. iyi biri samimi geldi bana. tek sorun hastanenin acayip kalabalık olması. bir de özel ege deki Mehmet var. soyadını hatırlayamadım. 1 ay sonraya gün veriyor. bir bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…