- Konu Sahibi elvan.ecrin
-
kız benim daha erken ama benimde alttan bi acı geliyo arada vuruyo gibi bişey 2 gündürde kasıklarım ağrıyoo bebişimde oynaşmıyo bu aralar morelim bozuk. okuyorum netten bu hafdtalarda fazla hissedilmemesi normaldir diyo bide rahim sürekli büyüdüğü için kasık ağrısı yapabilir diyo ama benim içimde bi huzursuzluk var arkadaşım ayın 9 unda kontrol var gelemedi gitti o günde çatlıcam bi görsen bebişi içim rahat etcek
kızlar mrb doktordan geliyorum şimdi morelim bozuk bi taraftan bi taraftan da iyi önce kötü olanı söylim 3 gündür müthiş bi kasık ağrısı çekiyodum ara ara bıçak saplanıyo gibi oluyodu ve bağırtıyodu resmen idrar tahlili istedi doktor lökosit çok yüksek(10-15) iltihap var dedi birsürü antibiyotik ilaç falan yazdı bebeğe zararı yok dedi ama benim içim kötü oldu antibiyotik falan diyince kullanan varmı sizde kızlar antibiyotik birde benim bebiş cinsiyeti göstermiyodu 3 kontroldür arkasını dönüyodu bugün kontrol günüm değil alelacele gittik sancılanınca azcık gösterdi hemen döndü kızımız geliyo dedi doktor ama oda emin olamıyo %80 diyo offf ama brn kızım fikrine alışayım artık dimi.
off arkadaşım sancısı da fena yaa sende sancı yapıyomu
merhaba canım
mehmet gencer ii bir doktor bende geçen ay k defa gittim ve memnun kldım. bu ssk sözleşmeleri bittiği için bazı doktorların halilye değiştrmek zorunda kaldım. ynız birz geç kalmışsın çünkü geçen hafta şeker yükleme tesi yaptırmak için gittiimde 10 ytl ödedim. eğer ki dışardan bi doktor yaptırmış olsaydı 54 ytl imiş. demem o ki şimdi mehmet gencere gidip ssk dan faydalanman için öncelikle ondan muane olman lazım. o sana gün versin ama malesef ekim 20 sinden sonraya veriyorlar randevuyu.ki ben cuma günü aramama rağmen. yeşim oranlıda ben de daha önce sormuştum o doktoru burda çk öenermediler gecer daha ii ona göre. bence riske atma derim çünkü sonuna gelmişsin bütün bilgilerin diğer doktorda ki gitsen bile belki kabul etmeye bilir. sana tavsiyem dktorunu değiştirme. yardımcı olabildimmi bilmiyorum ama.
kızlar mehmet gencer için her muayeneden sonra hastahanede randevu alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?