denizlili hamişler ve hamiş adayları nerdesiniz

şekerim senin haftanda bebek hareketlerinin düzensiz olması normalmiş zaten, benim de ölye oluyodu, bigün kıpır kıpır oluyodu bigün hiç hissetmiyorum, bebişinin gibi yeri geniş ve daha küçük olduğu için hissedemeyebilirmişsin, onun için sen tasalanma, ben de netten okudum, bu haftalarda sanki bir anda bebek dışarı fırlayacakmış gibi his olabilirmiş, aynı his bende de oluyo, alttan bi tekme geliyo ben şoka uğruyorum, sanki pırt diye fırlıcakmış gibi geliyo :1shok: için rahat etsin şekerim, bebek hareketleri ileriki haftalarda takip edilmesi gereken bişey, senin haftanda daha takip etmene gerek yok, dediğğim gibi yeri bol hissedemeyebilirsin, bak mesela bende artık tekmeden çok şişme gibi oluyo, bir anda karnımın bi tarafından bastırıyo o taraf şişiyo, sonra orası düzleşiyo diğer taraftan şişiiriyo, daha önceden doğüum yapan arkadaşlara sordum, alttan tekme gibi bişeyler hissediyorum diye normal olduğunu söylediler, sıkma canını bebiş iyi, sağlıkla doğuracaz inşallah

kızlar mrb doktordan geliyorum şimdi morelim bozuk bi taraftan bi taraftan da iyi önce kötü olanı söylim 3 gündür müthiş bi kasık ağrısı çekiyodum ara ara bıçak saplanıyo gibi oluyodu ve bağırtıyodu resmen idrar tahlili istedi doktor lökosit çok yüksek(10-15) iltihap var dedi birsürü antibiyotik ilaç falan yazdı bebeğe zararı yok dedi ama benim içim kötü oldu antibiyotik falan diyince kullanan varmı sizde kızlar antibiyotik birde benim bebiş cinsiyeti göstermiyodu 3 kontroldür arkasını dönüyodu bugün kontrol günüm değil alelacele gittik sancılanınca azcık gösterdi hemen döndü kızımız geliyo dedi doktor ama oda emin olamıyo %80 diyo offf ama brn kızım fikrine alışayım artık dimi.

şekerim hamilelikte lökosit naleti hep ortaya çıkıyomuş bana 2 defa antibiyotik kullandırttı doktorum, hem doktora hem sağlık ocağına gidiyorum, geçenlerde benim de sancım olmuştu idrar tahlili istemişti doktorum, lökosit var dedi antibiyotik kullandırttı, sonrasında sağlık ocağında yine lökosit var dediler, doktoruma da sağlık ocağına gittikten kısa bir süre sonra yine kontrole gitmiştim, yeniden bana antibiyotik verdi, gebelikte idrar yolları iltihabı çoğunlukla görülebiliyomuş sıkma canını, bana günde 4 litre su içmemi söylemişti doktorum, ilk başlarda bu kadar suyu nasıl içecem süngermiyim ben demiştim ama çok su içmek idrar yolları iltihabını da çözebiliyomuş, bu yüzden sende içebildiğin kadar çok su iç, suyla halletmeye çalış, can sıkacak bi durum yok aynı halt benim de başıma geldi -tatlicadiarzu-

MERHABA
ben aranıza yeni katıldım sayılır. yazılanlar çopk güzel ii bir paylaşım sitesi bence. ben 27 haftalık hamileyim. doktoumu nasipse değiştiriyorum. meral altene gidiyordum. ama erpada ki anlaşması bitmiş. gerçi erpda ki doktorların çoğunun anlaşöası bitmiş. zerrin.çelik, abdurrahman orhan, nuray aydın nedendir anlamadım valla. ayrıca nuray aldemir iyi bir doktor demişsiniz ama ben onun daha önce bir vukatı olduğunu duydum. bide özel egede yeşim oranlı die bi doktor varmış duydunuz mu bi bilginiz varmı. tekrardan görüşürüz kızllarrrr

zaten yeni bi doktor sanırım. bakalım ayın 9 da mehmet gencere gideceğim. inşşallah memnun kalırım. bu ara bişey soracağım. şu alttaki resimleri nasıl koyorsunuz. anlatabilir misiniz

merhabalar kocagöbüşlü hamişler nasılsınız bakem, kaydirigubbakcemile5 bugün iktisat fakültesine gidcem, malum bütünleme sınavları var bugün, 3. yıla sarkıtcam herhalde, o kadar yol çekilirmi yaaa eh artık seneye bebişimle birlikte gireriz sınava, o acıktım diye ıngaaaaa yapar ben soruları bırakıp onunla ilgilenirim heralde :roflol:

kızlar herkese mrb umarım herkes iyidir epeydir kimse gelmemiş buraya ben raporluydum sonrada eşim ameliyat oldu derken giremedim. bebişler napıyo bakalım doktora gittinizmi büyümüşlermi benimki büyümüş maşallah ama arkası dönüktü yine sırtını poposunu gördüm kız olduğu tasdiklenemedi anlayacağınız.

günaydın kızlar,
Yeşim Oranlı veya Mehmet Gencer'e giden var mı aranızda ??
Sanırım doktorumu değiştireceğim. Murat Karayel'e gidiyordum, bu cumaya sezaryen için randevu vermişti.
Ama maddi konuda çok tutarsız bi yer olduğu için Odak Tıp Merkezi, Özel Ege Hastanesine gitmek istiyorum.
Önceden sorduğumuzda 750 YTL dediler sezeryana. 2 gece kalınacaktı bi de çocuk doktoru ücreti alınacaktı ayrıca.
Cuma günü tekrar sorduk 900 YTL, çocuk doktoru ücreti dahil, epidural olsanda olmasanda epidural anestezi ücreti alıyorlarmış ve 1 gece kalınacakmış.
Eşim bugün telefon edip tekrar sordu, bi yanlış anlaşılma olmasın diye 900 YTL dediler, 1 gece kalınıyormuş, ayrıca kullanılan bazı ilaçların ücretini de talep ediyorlarmış (eşim pek anlamadığı için bu konulardan hangileri olduğunu unutmuş), hııı bi de çocuk doktoru ücreti hariç demişler. Eşimin kafası attı tabi haklı olarak.
Pzt günü Özel Ege den randevu alacağım. Mehmet Gencer'i mi Yeşim Oranlı'yı mı tavsiye edersiniz.
Ne çok yazdım yaaa.

Son düzenleme:
merhaba canım
mehmet gencer ii bir doktor bende geçen ay k defa gittim ve memnun kldım. bu ssk sözleşmeleri bittiği için bazı doktorların halilye değiştrmek zorunda kaldım. ynız birz geç kalmışsın çünkü geçen hafta şeker yükleme tesi yaptırmak için gittiimde 10 ytl ödedim. eğer ki dışardan bi doktor yaptırmış olsaydı 54 ytl imiş. demem o ki şimdi mehmet gencere gidip ssk dan faydalanman için öncelikle ondan muane olman lazım. o sana gün versin ama malesef ekim 20 sinden sonraya veriyorlar randevuyu.ki ben cuma günü aramama rağmen. yeşim oranlıda ben de daha önce sormuştum o doktoru burda çk öenermediler gecer daha ii ona göre. bence riske atma derim çünkü sonuna gelmişsin bütün bilgilerin diğer doktorda ki gitsen bile belki kabul etmeye bilir. sana tavsiyem dktorunu değiştirme. yardımcı olabildimmi bilmiyorum ama.

teşekkür ederim canım,
zaten aradım 23 ekime veriyorlar randevuyu, aynı doktora devam edeceğiz artık.

Kızlar bi doktor daha buldum
Evren Ceylan'dan randevu aldım çarşamba gününe. Adam 22 ekime kadar doluymuş, araya tanıdıklar falan girdi hallettik.
Bu doktor nasıl bilen var mı??

aklınızda olsun kızlar yeşim oranlı boşuna para vermeyin hiç birşey bilmiyor ben mehmet gencere gidiyorum çok memnunum hepinize tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…