denizlili hamişler ve hamiş adayları nerdesiniz

Merhabalar,uzun zamandır uğramamıştım.Aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz.Mehmet Gencer iyi bir doktor merak edenlere tavsiye ederim fakat yoğun randevu almak biraz zor.Ben babur kaleliye gidiyorum çok memnunum.Onuda tavsiye ederim.

günaydın kızlar, yav odak tıp merkezinin fiyatları uçmuş, siz hangi hastanede dğum yapmayı planlıyosunuz ve fiyatları neler bilgi verirseniz memnun olurum, şunun şurasında doğurmama 1 ay kaldı :)

Valla ben meral altene gidiyordum. Ama anlaşmasi bitmişti 400 ytl hastane aliyormuş 400 de kendisi istedi 800 ylt yani. O yüzden bende mehmet gencere geçtim orda daha uygun fiyat. Ki benimde az kaldi doğuma 2 ay

Valla ben meral altene gidiyordum. Ama anlaşmasi bitmişti 400 ytl hastane aliyormuş 400 de kendisi istedi 800 ylt yani. O yüzden bende mehmet gencere geçtim orda daha uygun fiyat. Ki benimde az kaldi doğuma 2 ay

yaa odak tıp merkezi fiyatları yükseltmiş, emekli sandığı çalışanı için normal doğum 750 ytl, sezaryen 900 ytl, artı çocuk doktoru ücreti (gündüz olursa 60 gece olursa 90 ytl) ekstra ilaç tahlil vs olursa bunlar da fiyatlara dahil değilmiş, fiyatlar çok uçuk geldi bana, ya bi sorun olur da ekstra bişeyler yapılırsa 2 milyara mı çıkcam ben bu hastaneden :uhm:

merhaba kızlar bende aranıza yeni girdim aralık 2008 annelerinle konuşuyordum hep ama denizlililerle ilgili bir site oldugunu bilmiyorudum
benim bir sorum olcak ben dr değiştirmek istiyorum mehmet gencere gidiyorum ama şugünlerde baya havalı burnundan kıl aldırmıyo önerebileceğiniz başka dr varmı

sana benim doktorumu önerirdim ama hastanenin fiyatları çok pahalı, para sorun değil dersen murat karayelden çok memnunum

Valla bende mehmet gencere gidiyorum daha 1 kere gittim inşallah bi sorun çikmaz tekrar değiştirmek istemiyorum zaten çok tedirginim ne zormuş bu doktorlarla uğraşmak parasi uygun olsa doktor ii değil doktor ii olsa parasi çok uçuk. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim

ya işte biraz da mecbur olduumuzu bildikleri için böyle yapıyolar galiba, ben doktorumu çok seviyorum çok memnunum ama hastane fiyatları sinirimi bozuyo, başka bi yere gitsem oraya da güvenebilirmiim bilmiyorum, iki arada bi derede bekliyorum, inşallah bi çözüm bulurm zamanım az kaldı çünkü :)

bende ilk baştan beri mehmet beye gittim ama adam bana cok soguk geliyo ama bilgisi konusunda üstüne tanımam birazda gğler yüzlü olsa tam olcak ama nerdeyse adam beni dövcek

yaa benim doktorum çok tatlı bi adam görseniz ne demek istediğimi anlardınız, geçenlerde bi arkadaşıma tavsiye ettim o da gitti çok memnun kaldı ama o da hastane fiyatları yüzünden devam edemeyeceğini söyledi, dokturum psikolojik olarak çok destek veriyo, çok tatlı dilli,sanki çok yakın bi arkadaşı yada akrabasıymışsınız gibi ilgi gösteriyo sevecen davranıyo ama işte dediğim gibi hastane fiyatları sinir bozucu :)

slm kızlar.
nasılsınız bakalım.
ben bebeğimi sağ salim kucağıma aldım. Allah sizlere de nasip etsin.
25.09.2008 tarihinde Tekden Hastanesinde saat 13:30 da 3180 gr olarak Ece Naz'ım dünyaya gözlerini açtı.
Daha önceden Odak Tıp Merkezine gidiyordum. Fiyatları bi anda yükselttikleri için karar değiştirip Tekden hastanesi Evren Ceylan'dan randevu aldım. Odak Tıp merkezinde 26.09.2008 tarihinde doğum yapacaktım. Tekden'e gidince Evren beyde haftasının uygun olduğunu 25'inde alabileceğimizi söyledi. Epiduralli sezaryen ile doğum yaptım ve sezaryen olacaklara mutlaka epiduralli sezaryeni tavsiye ediyorum.
Kısaca anlatayım. Saat 9 da hastaneye gittik. Kan aldılar. NST'ye bağladılar. Sonra odamıza geçtik. Lağman yaptılar. Sonda taktılar. Ameliyat kıyafetini giydirdiler. Saat 13:15 gibi ameliyathaneye girdik. Beni ameliyata hazırladılar. Sonra anestezi uzmanı geldi. Yapacaklarını anlattı. Beni oturur konuma getirdiler. Belimi iyice büktüm. Belimden iğne yaptılar. Biraz acıdı ama çok değil. Sonrasında yatırdılar. 1-2 dakika geçti geçmedi anestezi uzmanı önce sağ, sonra sol bacağımı kaldırmamı istedi. Kaldıramadım ikisini de. Sonra doktorum geldi ve başladılar. Anestezi aldıktan sonra mide bulantım oldu. Sordum olabileceğini başımı yan tarafa eğerek istifra edebileceğimi söyledi anestezi uzmanı, ama gerek kalmadı bi süre sonra geçti. Anestezi uzmanı hep başımdaydı operasyon boyunca. Bana sürekli bilgi verdi. Şimdi çekecekler biraz, şimdi hafif sarsılacaksın falan diye. Bebeğimi çıkarttıkları zaman "şimdi karnına bastıracaklar, acıyabilir korkma, bebeğini çıkaracaklar" dedi. O sırada karnımın üst kısmına bastırdılar ama acı hissetmedim hiç. Bastırmalarıyla birlikte foşşş diye bir sesle bebeğim çıktığını hissettim. Hemen ağlamaya başladı zaten. Ama göremiyordum. Onun sesini duymamla benim gözlerimde doldu. Ne müthiş bi duygu. Uyuşmamla bebeğimin çıkması arasında 5 dk anca vardır sanırım. Daha sonra bebeğimi temizleyip giydirip getirdiler gösterdiler. Bebeğimi ilk önce babasının kucağına vermişler sonra beni beklemek üzere yeni doğan ünitesine götürmüşler. yaklaşık 15-20 dk sonra da beni odama indirdiler. Buraya kadar herşey çok rahattı. Ancak gece çok gaz sancım oldu. Gece zar zor eşim ve annem beni kaldırdılar, yürüttüler. Çok canım yanıyordu. Ama gazımın çıkması için başka şansım yoktu. Sabaha karşı gazımı çıkarttım. Sonrasında ufak tefek sancılar oldu. Şimdi çok çok iyiyim. Her işimi yapıyorum. Bebeğimin altını bile değiştirebiliyorum. Allah size de benim ki gibi rahat bi doğum nasip etsin. Tabiki zor tarafları vardı ama herşeye değiyor. Tek sorunumuz şuan sütüm az. Mama takviyesi yapıyoruz. Dua edinde sütüm çoğalsın kızlar.
Çok uzattım yaa. Aklıma gelenler bunlar şimdilik. Ece Naz'ım uyuyor şimdi. Birazdan uyanır. Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz. Fırsat buldukça girmeye çalışacağım topice.

Hııı, ayrıca ıbolyacığım yukarıda da bahsettim. yeni doğan ünitesi varmış Tekden de. Sen yok demiştin de bilgin olsun yani canım. Ayrıcaaa niye gelmedin bakalım sen ?? Geleceğim demiştin. klava: :mymeka:

Son düzenleme:

yaa şekerim gerçekten gelcektim, o an sana gelcem derken yürekten söylemiştim ama sonra düşündümki bi de ben ayak bağı olmayayım, sanki fazlalık olcakmışım gibi geldi çekinti yaptım, açıkçası biraz da korktum, hani sezeryanda bıçak kesme vs vs varya aklıma gelince tırstım, sanki beni kesceklermiş gibi geldi yav, hatta senden sonra arkadaşımla konuştum senden bahsettim, sonra da korktuğumdan bahsettim, bana şimdi doğurmaya kalkarsın en güzeli şimdi gitme daha sonra evine gidersin dedi , zaten cesaretim yoktu o da öyle söyleyince temelli cesaretim kırıldı, yoksa kasıt yok sakın gücenme, yav aramaya bile korktum ben seni ne diyon yav, sanki ararsam doktor telefonun öbür ucundan bana sezaryen yapcekmiş gibi geldi :roflol: allah bebeğini analı babalı mutlu bi şekilde büyümeyi ve size de büyütmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Yok canım gücenmedim. Geleceğim demiştin de ondan yani. Merak bile ettim açıkcası. Kız korkma, sezaryende bişey yokmuş. Bende çok korka korka girdim ama korktuğum gibi olmadı yani. Allah seni de, diğer hamileleri de sağ salim kurtarır inşallah.

yav ne bilem işte insanın illaki yaşaması gerekiyo, şimdi sen yaşadın öğrendin ama gel bi de bunu bana anlat, doğurana kadar bu korkuyu yaşayacam anacım başka şıkkı yok, biz de inşallah senin gbi hayırlısıyla kurtuluveririz, bebişini öpüp koklayver benim için, Şeniz

allah analı babalı büyütsün cacım bebeğini. umarım doğumu gibi hayatıda hep kolay ve akkın gider kızımızın . ne kadar heyecanlı yaa valla sanki hjiç vakit geçmiyo gibi geliyo bana sonra doğum yapanların haberini alınca okuyunca emnim onlara öyle gelmiştir bak geçmiş diyorum kendi kendime . bebeğinle bi ömür mutlu ve huzurlu bi yaşam dilerim tatlım.

allah ananlı babalı büyütsün şekerim . ama en çok etkilendiim yer bebeğinin sesini duydum dmişsin yaa bi an kendimi düşündüm ne müthiş bi duygudur. allah herkesi hayırlı doğumlar versin

Teşekkür ederim Berin26 ve Fatma Yaldız. Allah sizlere de ve tüm hamilelere de kolay bi doğum nasip eder inşallah. Sağlıklı olarak bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…