- Emoji Skoru
- 139
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi kadifekafa
-
Erkeğin daha yüksek bi işte olması bence sorun olmuyor. Kadınlar gurur duyuyor ve destekliyor çünkü eşlerini. Ama bizim erkeklerimizin çoğu ezik olduğu için iyice eziliyor. İstisnalar vardır tabi.Benim bahsettiğim adam albay eşi halk eğitim öğretmeni mesela
Başkalarına da yazıyor bence burda yazılanlardan sonra öyle düşünüyorum. Ben toz pembe bakıyormuşum maalesefBen herhangi bir insanın standart, normal hayat şartlarında hele genç olup çalışma hayatına dahilken bir insana 3 sene sürekli ilgi duyabileceğine inanmıyorum. Çünkü iş güç hayat koşturması herkesi çok yoruyor.
Biri olur üniversite zamanında ufak flörtleşme arkadaşlık olur, ara ara karşılıklı muhabbet edilir.
Ama engellenen birine ısrarla ulaşmak takıntıdır. Birini engellemek demekte ben seni istemiyorum demektir. İstemediğin birinin ısrarla sana ulaşması normal değil.
o üç senede bıkmadan sizi düşündüğünü falan düşünmeyin. araya kimler kimler girmiştir. adam ava çıkmış, yüksek kariyerli kadın arıyor.Ben gönlünü kırmak istemedim. Beğenmiş sevmiş (?) beni de rahatsız etmiyordu. Ama burda yazılanlardan sonra saygı duymadığınu düşünüyorum. Ben onunla sert şekilde konuşacağım anlayacağı dilden.
Erkek kadından güçlü olucak kadın güçlü olunca erkek eziliyor kadını anlatıyor.Erkeğin daha yüksek bi işte olması bence sorun olmuyor. Kadınlar gurur duyuyor ve destekliyor çünkü eşlerini. Ama bizim erkeklerimizin çoğu ezik olduğu için iyice eziliyor. İstisnalar vardır tabi.
Aşk evliliği değil mantık desen o hiç değilHerkese merhabalar. Beni yaklaşık 3 senedir seven birisi var. O kadar değerli hissettiriyor ki hatta bi kere moralim bozuk diye bana çiçek yolladı sevgili bile olmamamıza rağmen. Ne zaman engellesem farklı bir hesap açtı rahatsız etmeden mesaj attı. Ancak mesele şu ki ben yüksek lisans mezunuyum ve bilgisayar mühendisiyim. O ise önlisans mezunu bir astsubay. Eğitim olarak asla denk değiliz diğer kalan her şey denk. İyi kalpli birisi tabi ki Allah bilir ama iyi bir baba iyi bir eş olabilecek birisi. Sizce görüşmeli miyim? Bi de asker olduğu için sürekli göreve gidiyor bunu da göze alamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum
Aşık olabilirdim. Mantık olarak da tamamen uyumsuz olduğumuzu düşünmüyordum. Ama artık olmayacak zaten. Evlenmek için evlenmek en büyük korkum.Aşk evliliği değil mantık desen o hiç değil
Neden evlenesin ki sırf evlenmek için mi
Bu mantığa da bayılıyorum.Denk değilsiniz kariyer olarak evet. Yüksek lisansı nerede yaptınız, yabancı diliniz var mı, hangi ünide okudunuz bunlar da önemli. Çorumda üni okuyup, antepte yl yaptıysanız, yani taşra üni çıkışlı iseniz ve kendinize bir şey katmadıysanız denk de olabilirsiniz. Ya da tam tersi o çok birikimlidir, zekidir, gelecek vaad eder olur o zaman.
Ortaokulda bazı arkadaşlarımın babaları yüksek rütbeli askerlerdi. Yıllarca o okuldan diğer okula geçmişti çocuklar.Denkligi kenara ayirirsak astsubaylarin tayinleri,onlarin pesinden surekli gezmek hic benlik degil
Sorun oluyor, tecrübe ile sabit.Benim onaya ihtiyacım yok. Bu mesele ilerde sorun oluyor mu benim gibi kadınlar var mı evlenip de sorun yaşayan bu yüzden sordum. Tecrübesiz biriyim bilmediğim için sordum.
İkili ilişkilerle yüksek lisansımın ne alakası var ki? Tecrübesiz olduğumu da söyledim ayrıca. Baya bi işe yaradı bu arada yayınlarımı atayım okumak isterseniztacizci adamı “ tutkulu” olarak anlatmak. yüksek lisans pek işe yaramışa benzemiyor.
Evet maalesef böyle bir durum mevcut. Karşıdaki kişi de kendini hatırlatında acaba olur mu dedim o yüzden konuyu açmıştım. Olmayacağını anladım kesin olarak teşekkür ederim iyi düşünceleriniz içinKonunuzu okuyunca duygusal boşlukta olduğunuz hissine kapıldım. Ortada bir elektrik olsa zaten defalarca engellemezdiniz. Karşınızdaki de düzgün biri olsa engellenmesine rağmen farklı hesap açıp iletişime geçmeye utanırdı. Bir sorun olsa ayrılamazsınız da böyle tiplerden, paçanıza yapışır. Lütfen iyi düşünün.
Akademisyenim. Üniversiteler ve kadrolardaki liyakatsizler hakkında bilgim var. Yurtdışında bir iş görüşmesi yapın bakalım çorumdaki üniyi mi dikkate alıyor hacettepeyi mi? Neden gocundunuz ki?Bu mantığa da bayılıyorum.
Sanki Çorum'da okuyunca bilgisayar mühendisi sıfatı almıyor, kaldırım mühendisi sıfatı ile mezun oluyor insanlar.
Asker maaşı ile, iyi bir bilgisayar mühendisi maaşı arasındaki farkı biliyor musunuz?
Bilgisayar mühendisliği dersleri hakkında fikriniz var mı?
Maaşını bilmiyorum tabi ki. Açıkçası maaş da kriterim olmadı ama yabancı dilim de var. Karşıdaki kişinin de vardı. Özel kuvvetteydi çünkü. Önemi kalmadı zaten benim için bitti tamamenBu mantığa da bayılıyorum.
Sanki Çorum'da okuyunca bilgisayar mühendisi sıfatı almıyor, kaldırım mühendisi sıfatı ile mezun oluyor insanlar.
Asker maaşı ile, iyi bir bilgisayar mühendisi maaşı arasındaki farkı biliyor musunuz?
Bilgisayar mühendisliği dersleri hakkında fikriniz var mı?
Engellediğin halde farklı hesapla mesaj atıyorsa nasıl rahatsızlık vermiyor? Rahatsızlık için illa sapık cümleler kurması veya orasını burasını mı çekip atması gerekiyor? Adam resmen taciz edip sapıklık yapıyor ama sen buna " değer veriyor" diyorsun. Pes!Herkese merhabalar. Beni yaklaşık 3 senedir seven birisi var. O kadar değerli hissettiriyor ki hatta bi kere moralim bozuk diye bana çiçek yolladı sevgili bile olmamamıza rağmen. Ne zaman engellesem farklı bir hesap açtı rahatsız etmeden mesaj attı. Ancak mesele şu ki ben yüksek lisans mezunuyum ve bilgisayar mühendisiyim. O ise önlisans mezunu bir astsubay. Eğitim olarak asla denk değiliz diğer kalan her şey denk. İyi kalpli birisi tabi ki Allah bilir ama iyi bir baba iyi bir eş olabilecek birisi. Sizce görüşmeli miyim? Bi de asker olduğu için sürekli göreve gidiyor bunu da göze alamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum
Kusura bakmayın ama gocunabilecegim bir statüde değilsiniz. Türkiye'deki akademisyen profilindeki seçimlerin nasıl yapıldığını bende az çok biliyorum.Akademisyenim. Üniversiteler ve kadrolardaki liyakatsizler hakkında bilgim var. Yurtdışında bir iş görüşmesi yapın bakalım çorumdaki üniyi mi dikkate alıyor hacettepeyi mi? Neden gocundunuz ki?