Denklik meselesi

Benim bahsettiğim adam albay eşi halk eğitim öğretmeni mesela
Erkeğin daha yüksek bi işte olması bence sorun olmuyor. Kadınlar gurur duyuyor ve destekliyor çünkü eşlerini. Ama bizim erkeklerimizin çoğu ezik olduğu için iyice eziliyor. İstisnalar vardır tabi.

Başkalarına da yazıyor bence burda yazılanlardan sonra öyle düşünüyorum. Ben toz pembe bakıyormuşum maalesef

o üç senede bıkmadan sizi düşündüğünü falan düşünmeyin. araya kimler kimler girmiştir. adam ava çıkmış, yüksek kariyerli kadın arıyor.

Erkeğin daha yüksek bi işte olması bence sorun olmuyor. Kadınlar gurur duyuyor ve destekliyor çünkü eşlerini. Ama bizim erkeklerimizin çoğu ezik olduğu için iyice eziliyor. İstisnalar vardır tabi.
Erkek kadından güçlü olucak kadın güçlü olunca erkek eziliyor kadını anlatıyor.

Aşk evliliği değil mantık desen o hiç değil

Neden evlenesin ki sırf evlenmek için mi

Aşk evliliği değil mantık desen o hiç değil

Neden evlenesin ki sırf evlenmek için mi
Aşık olabilirdim. Mantık olarak da tamamen uyumsuz olduğumuzu düşünmüyordum. Ama artık olmayacak zaten. Evlenmek için evlenmek en büyük korkum.

Konunuzu okuyunca duygusal boşlukta olduğunuz hissine kapıldım. Ortada bir elektrik olsa zaten defalarca engellemezdiniz. Karşınızdaki de düzgün biri olsa engellenmesine rağmen farklı hesap açıp iletişime geçmeye utanırdı. Bir sorun olsa ayrılamazsınız da böyle tiplerden, paçanıza yapışır. Lütfen iyi düşünün.

Şimdiden bu mesele kafana takıldıysa ilerde hep kafanın bi köşesinde olacak ve rahatsız edecek o yüzden hiç boşuna kendini yıpratma. Gönlüne ve mantığına göre birini bul.

Bu mantığa da bayılıyorum.
Sanki Çorum'da okuyunca bilgisayar mühendisi sıfatı almıyor, kaldırım mühendisi sıfatı ile mezun oluyor insanlar.
Asker maaşı ile, iyi bir bilgisayar mühendisi maaşı arasındaki farkı biliyor musunuz?
Bilgisayar mühendisliği dersleri hakkında fikriniz var mı?

Denkligi kenara ayirirsak astsubaylarin tayinleri,onlarin pesinden surekli gezmek hic benlik degil
Ortaokulda bazı arkadaşlarımın babaları yüksek rütbeli askerlerdi. Yıllarca o okuldan diğer okula geçmişti çocuklar.
Tek avantaji benim zamanımda askerlik kıymetli, prestijli bir meslekti. Genç kızların gözdesi subaylardı benim favorim denizcilerdi mesela
Şu an çok kıymet verildiğini düşünmüyorum.
Askerle evlenen kadın profilleri de genelde ev hanımı, öğretmen, hemşire vs. ( Tayin durumunda en avantajlı eşler)
Doktorla, mühendisle,avukatla vs evli olanda belki vardır ama ben denk gelmedim.

tacizci adamı “ tutkulu” olarak anlatmak. yüksek lisans pek işe yaramışa benzemiyor.
İkili ilişkilerle yüksek lisansımın ne alakası var ki? Tecrübesiz olduğumu da söyledim ayrıca. Baya bi işe yaradı bu arada yayınlarımı atayım okumak isterseniz çok ayıp ya tebrik etmemiz gerekir birbirimizi hanımlar tutkulu da demedim uzaktan seviyor vazgeçmedi dedim. Ha yalandır doğrudur bilemiyorum çünkü o kadar tanımıyorum.

Evet maalesef böyle bir durum mevcut. Karşıdaki kişi de kendini hatırlatında acaba olur mu dedim o yüzden konuyu açmıştım. Olmayacağını anladım kesin olarak teşekkür ederim iyi düşünceleriniz için

Akademisyenim. Üniversiteler ve kadrolardaki liyakatsizler hakkında bilgim var. Yurtdışında bir iş görüşmesi yapın bakalım çorumdaki üniyi mi dikkate alıyor hacettepeyi mi? Neden gocundunuz ki?

Maaşını bilmiyorum tabi ki. Açıkçası maaş da kriterim olmadı ama yabancı dilim de var. Karşıdaki kişinin de vardı. Özel kuvvetteydi çünkü. Önemi kalmadı zaten benim için bitti tamamen

Engellediğin halde farklı hesapla mesaj atıyorsa nasıl rahatsızlık vermiyor? Rahatsızlık için illa sapık cümleler kurması veya orasını burasını mı çekip atması gerekiyor? Adam resmen taciz edip sapıklık yapıyor ama sen buna " değer veriyor" diyorsun. Pes!

Bu konuyu buraya açman bile hata. Sapık adamdan olmaz, sürekli göreve giden ve senle denk eğitimi olmayan biriyle de olmaz.

Akademisyenim. Üniversiteler ve kadrolardaki liyakatsizler hakkında bilgim var. Yurtdışında bir iş görüşmesi yapın bakalım çorumdaki üniyi mi dikkate alıyor hacettepeyi mi? Neden gocundunuz ki?
Kusura bakmayın ama gocunabilecegim bir statüde değilsiniz. Türkiye'deki akademisyen profilindeki seçimlerin nasıl yapıldığını bende az çok biliyorum.

Yurtdışında çalışmış bir mühendis olarak (Almanya & İngiltere ve Amerika), insanların kimleri ise aldığını gayet biliyorum.

`