Günlüğün hayirli olsun bitanemSevgili ben !!!
:)
Azimle , vazgecmeden ulaştığın hedeften uzaklasma...
Verdıgım 25 küsür kıloyu korumak yenıden almamak için kendıme bir günlük olusturdum
Hergun düzenli menümü su miktarımı egzersizlerimi yazarsam kilomu koruma döneminin daha rahat olacağını söyledi bir dostselam olsun onada
Sağol ablamGünlüğün hayirli olsun bitanem
Senin bu azimle bi daha kilo sorunun olaacagini hic sanmiyorum
Süperİlk resmi 29 kasimda cekmisim
Takıma gırdıgımden bu yana 23,6 kg vermişimneyse 50 kg bise kalmamis
Tesekur ederım tatlım ben 6. Takımdaydım ayrıldım sanırım sen başka bır takımdasınSüperörnek oldun banada bende başarabilirim inşallah bende takımınıza yeni girdim
Yok ben 10 uncu takımdayım başarılar dilerim okudukça ilham geldi banaTesekur ederım tatlım ben 6. Takımdaydım ayrıldım sanırım sen başka bır takımdasın
Emzırıyorsun sanırım emzirirken daha güzel gıder kılolar bende emzırıyorumYok ben 10 uncu takımdayım başarılar dilerim okudukça ilham geldi bana
Emziriyorum evet ama sütüm giderse diyede korkuyorum daha 3 aylık bebişEmzırıyorsun sanırım emzirirken daha güzel gıder kılolar bende emzırıyorum
Diyetisyen destegı almıyorsun sanırım sutü etkılemıcek lısteler var emzıren anneler içinEmziriyorum evet ama sütüm giderse diyede korkuyorum daha 3 aylık bebiş
Yok hiç gidemedim biraz rahatsızlarım oldu. Ama emziren diyeti uygulamak isterdim tabiDiyetisyen destegı almıyorsun sanırım sutü etkılemıcek lısteler var emzıren anneler için
Sızın takımda aktıf gıbı canım ama sen bılırsın evet 6 takım daha aktıf ve kalabalıkYok hiç gidemedim biraz rahatsızlarım oldu. Ama emziren diyeti uygulamak isterdim tabicanım sizin takım daha mı aktif ne oraya katılayım ben
Ay çok teşekkür ederim çok mutlu oldum zaten çok kaygılıydım bebeğim içinSızın takımda aktıf gıbı canım ama sen bılırsın evet 6 takım daha aktıf ve kalabalıkZipzip- kaptan motive konusunda sana yardımcı olur canım birde bende var emziren anne diyetleri atarim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?