Denp ( Narnia) 💜❤💙

Birde takımınızın linkini atarmısın
Sızın takımda aktıf gıbı canım ama sen bılırsın evet 6 takım daha aktıf ve kalabalık Zipzip- kaptan motive konusunda sana yardımcı olur canım birde bende var emziren anne diyetleri atarim san

Sızın takımda aktıf gıbı canım ama sen bılırsın evet 6 takım daha aktıf ve kalabalık Zipzip- kaptan motive konusunda sana yardımcı olur canım birde bende var emziren anne diyetleri atarim sana
Hayirli olsun günlüğün canim ❤❤

Canımın içiiiiiii günlüğün hayırlı olsun kendini huzurlu hissettiğin yerler senin olsun fit güzel hatun emeklerini ziyan etmeyip kilonu koruyacağına cok eminimmmmm

Saat 11
Peynirli maydanozlu omlet ( 2 yumurta 1 dilim peynırden)
1 adet etimek
1 kupa şekersiz cay

Saat 15
1 bardak kefir + 1 mınık muz

Saat 18.
1 kepçe ezogelin
4 yk kuru bamya yemegı
3 yk dereotlu yoğurt
3.5 lt su
2 fıncan dıbek kahve 1 sade soda
35 dk dambıl çalışması

Canımın içiiiiiii günlüğün hayırlı olsun kendini huzurlu hissettiğin yerler senin olsun fit güzel hatun emeklerini ziyan etmeyip kilonu koruyacağına cok eminimmmmm
Canımmm senı burda görmek ne büyük mutluluk inşallah kuzum dıyettekı gıbı devam dilerim herkes emeklerinin karşılığını alır

Offff yanagim sisti gene ya sabah sadece bir bardak kefir yarim elma yarim muz çekip pipetle içebildim randevuda dolu doktora ne olcak boyle ya

Offff yanagim sisti gene ya sabah sadece bir bardak kefir yarim elma yarim muz çekip pipetle içebildim randevuda dolu doktora ne olcak boyle ya
geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın

Denp
Kuzum bugün alçin cikacakti
Çıktımı, nasil oldun

Iyi olmana sevindim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…