- 24 Nisan 2017
- 3.109
- 6.518
- 78
- 36
- Konu Sahibi bensanademistim
Kızlar bu aralar zaten herşey üst üste geldi bende artık boşvermişlik seviyesinin CEO'suyum.
Zaten sabah saçma sapan bir nedenden patron fırçaladı(gerçi çok takmıyorum da) şimdi de densizin birine kafam attı. Kayışı sıyırdım sıyıracam. Bir genişlik bir ferahlık sorma..
Çalıştığım yere denetmenler geldi geçici olarak odamda çalışıyorlar 2 kadın 1 erkek. Hepsi gerçekten donanımlı, seviyeli jilet gibi gençler.
Bunlar odada yokken muhasebeden bir adam geldi.
Dedi ki:
- Bir tane şişman vardı nerde o?
- Anlamadım pardon? dedim.
- Şişman bi kız var ya tombili (eliyle de tarif ediyo, ağzını şişiriyor falan)
Şok oldum, tiksindim resmen densizliğinden.
- Gelirse şişmana söylesene benim yanıma insin. dedi ve gitti. Bu arada Türkiyede tanınmış bir markanın fabrikasında oluyor bu olay. Çalışanların vizyon bu.
Kız da o kadar naif, şeker, kibar bir kız ki. İngiliz düşesi gibi asil bir kız yani. İsmini öğrenmeye bile cürret etmemiş kızın dış görünüşüyle tarif diyor densiz. Senin ne haddine!
Neyse kız geldi... Adama kinlendim ya ben de kıza dedim ki:
- Aşağıda kısa boylu, tıknaz, gözlüklü bir adam var. Sizi çağırmıştı. dedim.
Kız şok oldu tabi bu tasvirime. Utandı benim adıma belki.
Ama kendi çapımda bende böyle intikam aldım o densizden tatlım sen beni şekilci bir yaratık olarak görsen de
Kıl kaptım bi kere o densizden. Uğraşcam seninle hadsiz!
Kızkardeşlik never dies
Zaten sabah saçma sapan bir nedenden patron fırçaladı(gerçi çok takmıyorum da) şimdi de densizin birine kafam attı. Kayışı sıyırdım sıyıracam. Bir genişlik bir ferahlık sorma..
Çalıştığım yere denetmenler geldi geçici olarak odamda çalışıyorlar 2 kadın 1 erkek. Hepsi gerçekten donanımlı, seviyeli jilet gibi gençler.
Bunlar odada yokken muhasebeden bir adam geldi.
Dedi ki:
- Bir tane şişman vardı nerde o?
- Anlamadım pardon? dedim.
- Şişman bi kız var ya tombili (eliyle de tarif ediyo, ağzını şişiriyor falan)
Şok oldum, tiksindim resmen densizliğinden.
- Gelirse şişmana söylesene benim yanıma insin. dedi ve gitti. Bu arada Türkiyede tanınmış bir markanın fabrikasında oluyor bu olay. Çalışanların vizyon bu.
Kız da o kadar naif, şeker, kibar bir kız ki. İngiliz düşesi gibi asil bir kız yani. İsmini öğrenmeye bile cürret etmemiş kızın dış görünüşüyle tarif diyor densiz. Senin ne haddine!
Neyse kız geldi... Adama kinlendim ya ben de kıza dedim ki:
- Aşağıda kısa boylu, tıknaz, gözlüklü bir adam var. Sizi çağırmıştı. dedim.
Kız şok oldu tabi bu tasvirime. Utandı benim adıma belki.
Ama kendi çapımda bende böyle intikam aldım o densizden tatlım sen beni şekilci bir yaratık olarak görsen de

Kızkardeşlik never dies