4. 00 mış bu.
Evet biliyorum. Korkunç.Evet o çıkardığı gürültü insanı bitiriyor
Ayy hepaklıma gelir bir garip olurum
Benim babamda 17 ağustos depreminde kardeşimi yanimdanalıp fırlayıp çıkmıştı, uyku sersemi tabi ben sonra kalktım kendi kendime baktım annem anahtar arıyor onu beklemiştim , muhtemelen annem de unutup giderdi ama ben çocuk aklımla ona bir şey olur diye beklemistim, 10 yaşındaydım
Aynı benim babam. Yardım edemez işleri daha çok karıştırır. Anaokulunda hastalandım. Babamı çağırdılar. İğne vurulmam gerekiyor. Ben zaten çok korkarım iğneden. Adam ben bağırmaya başlayınca çekti gitti bahçeye. O küçücük halimle onu aradım bir deSeneler once kardesim kucukken ahsap dograma olan pencereleri pvc pencereler ile degistirmistik. Eski olan pencereleri evin catisiz olan ust katina koymuslar. Kardesim de gunes enerjisi yapicam diye eline kocaman cami almis gunese dogru tutmak icin kaldirmis. Cam elinden kayinca da bilegini jilet gibi kesip inmis. Kardesim asagi indiginde hepimiz bir sok yasadik ama annem kadar degil. Sagda solda kosturarak kardesimin saglik karnesini aradi. Bulamayinca "bulamadik iste" deyip oylece oturdu bos bos baktiBiz zar zor kendine getirdik de taksi cagirip hastaneye yetistirmistik. Bu durum size ozel bir sey degil insanlar panik anlarinda bazen ne yapacaklarina kendileri karar veremiyor.
Bu kesinlikle önce kendini düşünme olayı değil. Uyanık ve bilinçli olsaydın ilk işin oğlunu almak olurdu. Ama uyuyordun. Büyük ihtimalle kalkıp kaçmaya başladığında bile hala uyku modunda ve bilinçsizdin. Normal bi sekilde uyandığımda bile kendimi hatirlamam bilincimin gelmesi bi kaç saniye sürüyor. Bi de o travma halinde bu cok normal.
Zaten bi kaç saniye sonra bilincin gelmeye başlayınca oğlunu hemen hatırlamışsın.
Kendine boş yere eziyet ediyosun.
Canım çok geçmiş olsun
Benim deprem korkum var sanki her an olcakmış gibi hayal edip bekliyorum özellikle evde tekken
Depremde evde unutulan çok bebek oluyor, yani insan söylerken bile garip hissediyor ama o esnada bilinçle hareket etmiyoruz.
Ki normal zamanda bile insan rüyasında geçmişe dair bir rüya görünce uyanında bir anda evli mi çocuklu mu sonra hatırlayabiliyor. Hem uykusuz kalmışsınız hem de deprem gibi ani bir şokla uyanmışsınız. Ben olsam hangi yıldayız noluyoruz bile derdim. Kendinize haksızlık etmeyin bence.
Çıkınca oğluma sarıldım ağladım ben seni nasıl unuturum diye yan komşum duymuş. Ee önce can sonra canan dedi. O kadar kötü hissettim ki anlatamam.
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. yüküm hafifledi gerçekten.
Yine aynı şeyi yaşarsam daha bilinçli davranmaya çalışıcam.
ABD de çocuk ve yaşlılar çok unutuluyormuş.Çocuğunuzun bunu onemseyecegini sanmıyorum bilinçle yapılan bişey değil sonuçta , ayrıca yeni anne olmuşunuz bi çocuğunuzun olduğunun yerleşmesi zaman alacaktır.
Geçen bi arkadaş anlattı misafirlikte çocukları uyumuş koltukta bunlar kalkıp gitmiş ev sahibi mutfakta oturuyomus 2 saat sonra gelmişler biz bişey unutmuşuz diye meğer çocuk unutulmuş karı koca bişey eksik demiş 2 saat sürmüş çocuk olduğunu anlamaları bana komik geldi.
Vaktinde annemler beni düğünde unutmuştu düğün sahibi evi aradı öyle farkedip dönüp aldılar.
Sizin ki bunların yanında çok masum.
Evet ev yikilabilirdi ama yıkılmadı olmayan bişey üzerinden kendinize yüklenmeyin. Zaten hem anne hem babasınız sizin gibi ebeveyini olduğu için şanslı bir bebek omercik
Çocuğunuzun bunu onemseyecegini sanmıyorum bilinçle yapılan bişey değil sonuçta , ayrıca yeni anne olmuşunuz bi çocuğunuzun olduğunun yerleşmesi zaman alacaktır.
Geçen bi arkadaş anlattı misafirlikte çocukları uyumuş koltukta bunlar kalkıp gitmiş ev sahibi mutfakta oturuyomus 2 saat sonra gelmişler biz bişey unutmuşuz diye meğer çocuk unutulmuş karı koca bişey eksik demiş 2 saat sürmüş çocuk olduğunu anlamaları bana komik geldi.
Vaktinde annemler beni düğünde unutmuştu düğün sahibi evi aradı öyle farkedip dönüp aldılar.
Sizin ki bunların yanında çok masum.
Evet ev yikilabilirdi ama yıkılmadı olmayan bişey üzerinden kendinize yüklenmeyin. Zaten hem anne hem babasınız sizin gibi ebeveyini olduğu için şanslı bir bebek omercik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?