DEPREM KAYGISI YAŞAYAN BİR BEN MİYİM?

merhaba,
eylül ayında bir deprem yaşadık maalesef o günden beri bilinçaltımdan deprem fikrini kafamdan daha tam atamamışken bir yenisi daha oldu,
ve ben nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.
kendimden ziyade ailemi düşünüyorum nişanlıyım eylülde düğünüm var ama korkularımdan dolayı mutlu da hissetmiyorum benimle aynı durumda olanlar varsa bu konuyu nasıl aştığını bilmek istiyorum.
Çok abartmayın canım o kadarda kafaya takmaya gerek yok

Nerde keşke öyle olsa. Ama dünyanında çoğunlukla cehennemini gördüm. Burda çekeceğime orda çekeyim en azından ne yapıp yapmadığımı bilerek çekerim. 😆
Ben de korkmuyordum ama bekarken. :)
Çocuklar olunca iş değişti.
Tabi bir de eksiklikler, günahlar var.
Neyse konu kaymasin.
Burda da orda da cektirmesin Rabbim.:KK54:

Ben de maalesef böyleyim. 99da da şahit oldum küçüktüm derinden etkilenmedim beni koruyan annem babam vardı yanımda dedem abim vardı. Ama şimdi kendim anneyim. Eylül de olan da hamileydim ve yalnızdım bu son depremde de 3 aylık bebeğimle yalnzdım yine tesadüfen. Sürekli senaryolar kuruyorum maalesef. 7/24 her an ne zaman olucak diye düşünüyorum. Elimde değil maalesef çok çok panik oluyorum. Kendimden çok yavrumu düşünüyorum. Ama bugün şöyle bir şey geldi aklıma tv izlerken. Peki ya yatağa bağlı yavrusu olanlar ne düşünüyor, yatalak annesi babası olanlar, hasta olanlar. Bilmiyorum ya içime bi korku girdi çıkmak bilmiyor. Evde yalnız kalamıyorum kendi annem alt katta eşim işe giderken biz de bebeğimle aşağı iniyoruz

Ben de maalesef böyleyim. 99da da şahit oldum küçüktüm derinden etkilenmedim beni koruyan annem babam vardı yanımda dedem abim vardı. Ama şimdi kendim anneyim. Eylül de olan da hamileydim ve yalnızdım bu son depremde de 3 aylık bebeğimle yalnzdım yine tesadüfen. Sürekli senaryolar kuruyorum maalesef. 7/24 her an ne zaman olucak diye düşünüyorum. Elimde değil maalesef çok çok panik oluyorum. Kendimden çok yavrumu düşünüyorum. Ama bugün şöyle bir şey geldi aklıma tv izlerken. Peki ya yatağa bağlı yavrusu olanlar ne düşünüyor, yatalak annesi babası olanlar, hasta olanlar. Bilmiyorum ya içime bi korku girdi çıkmak bilmiyor. Evde yalnız kalamıyorum kendi annem alt katta eşim işe giderken biz de bebeğimle aşağı iniyoruz
Kendinden çok sevdiklerini düşünüyor insan zaten,inşallah hiç bir şey olmadan atlatırız.
biraz yapısal olarak evhamlıyız galiba çoğu kişi unuttu bile :)

Kendinden çok sevdiklerini düşünüyor insan zaten,inşallah hiç bir şey olmadan atlatırız.
biraz yapısal olarak evhamlıyız galiba çoğu kişi unuttu bile :)
Aminn inşallah :) hayırlısı diyelim önlemimizi alalım Allaha sığınalım 🙏🏻 hepimizi korusun inşallah. Şimdiki binalar eskiye göre çok daha güvenli sağlam.

merhaba,
eylül ayında bir deprem yaşadık maalesef o günden beri bilinçaltımdan deprem fikrini kafamdan daha tam atamamışken bir yenisi daha oldu,
ve ben nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.
kendimden ziyade ailemi düşünüyorum nişanlıyım eylülde düğünüm var ama korkularımdan dolayı mutlu da hissetmiyorum benimle aynı durumda olanlar varsa bu konuyu nasıl aştığını bilmek istiyorum.

bende korkuyorum :s psikolojim ara ara bozuluyor ..aklıma geliyor sürekli

Bende depremi ilk eylül ayında hissetmiştim 1 hafta boyunca geceleri zor bela uyuyabiliyordum.
O günden sonra dank etti deprem çantası bile hazırladım evimizde sıfır bina 2 katlı ama ne kadar sağlam bilinmez tabi. Önlemini al yeter büyük deprem er yada geç beklenen bir durum zaten belkı yarın belkı aylar yıllar sonra.

Back
X