- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.369
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Sordunuz mu neden kızmışSu an deprem oldu 6.4 sokağa çıktık ablamın elinde tutuyordum yanımda da komşular vardı erkek. Benim de arkadaşım aradı. Ben de telefonumu çıkardım.sen neden erkeklerin yanında telefonunu çıkardın diye çok kötü bağırdı.gururumu incitti
Belki deErkeklerle telefonun ne alakası var anlayamadım. Hepimizin sinirleri çok bozuk, anneniz de o anki korku ve panikle size patlamış diye yorumladım çünkü ne alaka yani
Biliyorum korktuHerkes ağır bir travma yaşıyor bence. Takılmayın. Kadın o panikle ne dediğinin farkında mı bakalım.
Çalınır diye mi korktu kim bilir ne diye söyledi.
Tepki verdiğinin farkında bile değildir lütfen sıkmayın canınızı.Su an deprem oldu 6.4 sokağa çıktık ablamın elinde tutuyordum yanımda da komşular vardı erkek. Benim de arkadaşım aradı. Ben de telefonumu çıkardım.sen neden erkeklerin yanında telefonunu çıkardın diye çok kötü bağırdı.gururumu incitti
Geçmiş olsun, depremin sokuyla sinirleri bozulup birden istemsizce bagirdigini düşünüyorum.Su an deprem oldu 6.4 sokağa çıktık ablamın elinde tutuyordum yanımda da komşular vardı erkek. Benim de arkadaşım aradı. Ben de telefonumu çıkardım.sen neden erkeklerin yanında telefonunu çıkardın diye çok kötü bağırdı.gururumu incitti
Koyun can derdin de kasap et derdin de bu durumdaymiş senin annende .bagiricak yer aramiş yavrum sana deng gelmis üzgünüm .üzülme boşverSu an deprem oldu 6.4 sokağa çıktık ablamın elinde tutuyordum yanımda da komşular vardı erkek. Benim de arkadaşım aradı. Ben de telefonumu çıkardım.sen neden erkeklerin yanında telefonunu çıkardın diye çok kötü bağırdı.gururumu incitti
Bu depremde herkesin sinirleriSu an deprem oldu 6.4 sokağa çıktık ablamın elinde tutuyordum yanımda da komşular vardı erkek. Benim de arkadaşım aradı. Ben de telefonumu çıkardım.sen neden erkeklerin yanında telefonunu çıkardın diye çok kötü bağırdı.gururumu incitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?