- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Sag ol aynen baya hissedildi =(Kardeşim de yazmış şimdi fena sallandık diye, Ankara epey hissetti demek,geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sag ol aynen baya hissedildi =(Kardeşim de yazmış şimdi fena sallandık diye, Ankara epey hissetti demek,geçmiş olsun
Ben de otururken baya saga sola dogru sallandi koltuk. Arkadasim en ust katta oturuyor onlar fena sallanmis.Uzanmıştım bayağı hissetim , hava Ankara da bahar havası gibiydi bu gün, meğer deprem olacakmış ...
Ay ben de anlamasaydim, baska seye yorsaydim iyiydiYukarıdakiler sağolsun artçıları aratmıyor, her zıplamalarında bir durup yine mi deprem oluyor diyorum![]()
Ben de otururken baya saga sola dogru sallandi koltuk. Arkadasim en ust katta oturuyor onlar fena sallanmis.
Amin canim, gecti insallah, Allah beterinden korusunBen bir de tekim evde acayip salladı valla sıçradım çok korktum.
Allah'ım korusun![]()
Az once Ankara'da deprem oldu kizlar cok korkuyorum, 99 depremini de İstanbul'da yasadim zaten o zamandan korkum var.
Cok net hissettik ya7. Katta oturuyoruz fena salladi valla![]()