- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Bende kayserideyim hiçbirşey hissetmiyorumay kayseride sürekli sallanıyor kızlarrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kayserideyim hiçbirşey hissetmiyorumay kayseride sürekli sallanıyor kızlarrr
ya ben hissetmedim de müdür yardımcım whatsapptan gruptan yazdı sürekli sallanıyoruz filan diye ordan anladım biz talastayız talas sallanmaz çünkü resmen altımız kaya canımBende kayserideyim hiçbirşey hissetmiyorumilçelerde misiniz?
Canım görümcem de talasta oturuyor baya hissetmiş.. Allah beterinden saklasın.ya ben hissetmedim de müdür yardımcım whatsapptan gruptan yazdı sürekli sallanıyoruz filan diye ordan anladım biz talastayız talas sallanmaz çünkü resmen altımız kaya canım
ciddi mi aa bizde hiç hissedilmedi allah allah allah yardımcı olsun canım yaCanım görümcem de talasta oturuyor baya hissetmiş.. Allah beterinden saklasın.
Valla bende Melikgazi deyim hiçbirşey hissetmedim. Amin cümlemizi canım.ciddi mi aa bizde hiç hissedilmedi allah allah allah yardımcı olsun canım ya
Aynen bende gözüm hep avizedegeçmiş olsun ne tramva oldu o 99 depremi bizde be
arada koltuk sallansa tavana bakarım lamba sallanıyor mu diye...