depremin bile Bi an kalbini yumuşatmamasıs

Annenizin yaptığı üzücü ama Anne hep mi böyle ve genele mi böyle? yoksa size karşı mı böyle.

Öfke çok yakıcı bir duygu . Anneniz öfkesinden sağlıklı düşünemiyor olabilir. Deprem merkezine uzak oturmanız sebebiyle içi rahat olabilir. Ya da içten içe merak ediyordur. Dışına vurmamıştır.
yanlış anlamayın savunmuyorum. Yaptığı yanlış. Ama hiçbişey dışardan görüldüğü gibi olmuyor.
size çok geçmiş olsun. Şu anda üzüntü ve korku içindesiniz. Oğlunuz iyi. Siz iyi durumdasınız. Böyle düşünün. Sakin kalmaya çalışın.
ben Ankara’da yaşıyorum. İçim yandı duyunca. Çok üzüldüm. Siz kimbilir ne yaşıyorsunuz. Lütfen sakin soğukkanlı olmaya çalışın.

Annen neden böyle davranıyor

12.kattayim aynen ama atiuorum bina coktu.genelde ust katlarda yikim az oluyo.deprem cantasi olursa yanibasinda seni kurtarmaya gelene kadar hayatta kalirsin.disari cikarsan zaten cantaya ihtiyacin yok ki hocuk altinda kalirsan gerekli

Biz enistemin kardesini aradik iyimi diye bu kadar soyluyorum

Çok geçmiş olsun demeye geldim, Allah beterinden korusun

uzulmeyin, ailemizi seçme şansımiz yoktu , yasımız kucukken onların korumasına muhtaçtık , onlara bagimliydik, o zamanlar belki anlamazdık bile sevilmedigimizi , cocuk kalbiyle biz severdik yine de anne baba diye..

fakat artık yetişkiniz ve onları olduğu gibi kabullenip, kendi evlatlık gorevimizi yaparak vicdanen rahat olduktan sonra onlar icin yapabileceğimiz bir şey yok. onları bu saatten sonra değiştiremeyiz .. ancak dua gelir elimizden, Allah herkesin kalbine merhamet versin..

insallah siz , kendi evladınızla & evlatlarinizla çok güzel bağları olan bir anne olursunuz..

deprem icinse çok gecmis olsun, Allah tüm kardeşlerimizi korusun..

Uzulmeyin, merkez ilde olmadiginiz icin hissettiginizi anlamamis olabilir. Bizimde yakin bir ilde akrabalarimiz var. Siddetli hissettiklerini dusunemedik arayip konusana kadar. Belki annenizde dusunememistir

Ben annemi depremde kaybettim. Gocuk altinda kaldi. Erkek kardesim sunnet olmustu o an onun ustune yatmis. Kurtaramamis ama kendini feda etmekten cekinmemis canim annem. Yillar once kaybetsek de annemle cok gurur duyuyorum iyi ki annem olmus. Sizin annenize de Allah islah etsin diyorum. Cocugunuzla mutluluklar dilerim.

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Anneciğiniz ve kardeşinize. Anne gibi anneymiş gerçekten.

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun annenizin ve kardeşinizin...

Hem kardeşinizi hem annenizi mi kaybettiniz depremde? Başınız sağolsun
Bu ülke çok acılardan geçti umarım bu felaketi de büyük kayıplarla anmayız...

Hem kardeşinizi hem annenizi mi kaybettiniz depremde? Başınız sağolsun
Bu ülke çok acılardan geçti umarım bu felaketi de büyük kayıplarla anmayız...
Annemi babami kardesimi anneannemi dedemi dayilarim halam kuzenler arkadaslarim hayatimin yuzde doksanini kaybettim ki

Annemi babami kardesimi anneannemi dedemi dayilarim halam kuzenler arkadaslarim hayatimin yuzde doksanini kaybettim ki
Çok büyük kayıplar yaşamışsınız gerçekten. Allah sabır versin. Çok çok üzüldüm. Rabbim kalbinize ferahlık versin.

Allah rahmet eylesin tüm sevdiklerinize...Ben hayattayken yokluk çekiyorum.. eminim siz göçüp gidenin varlığını hissediyorsunuzdur...

Geçmiş olsun.. tabiki annenin ailenin böyle yapması normel insanca bir tepki değil ama aile işte. Zaten ömür ne kadar oyuzden pişman olacağın birşey yapma söyleme kirma sende çocuğuna da öyle örnek ol canım
Belki annen bu zaman kadar yipranmistir duygularını ifade edemiyordur çokta zorlama bırak kendi görsün artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…