Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmiş olsun.. tabiki annenin ailenin böyle yapması normel insanca bir tepki değil ama aile işte. Zaten ömür ne kadar oyuzden pişman olacağın birşey yapma söyleme kirma sende çocuğuna da öyle örnek ol canım
Belki annen bu zaman kadar yipranmistir duygularını ifade edemiyordur çokta zorlama bırak kendi görsün artik
Konu sahibi gecmis olsun. Insan degismiyor. Ne deprem, ne olum ne baska birsey... genler degismiyor cunku. Neyse bir sefer daha anlamis oldunuz. Uzulmeyin. Yuvanizds mutlu iseniz gerisini bosverin.
Kendinizi üzmeyin ve lütfen bunu hayatınıza yansıtmayın. İnanıyorum ki anneniz belli etmese bile sizi muhakkak düşünmüştür. Belki de onu ilk arayan siz olduğunuz için egosuna yenik düşüp böyle düşüncesizce bir laf etmiş olabilir, kimi insanlar böyledir..
Ben annemi depremde kaybettim. Gocuk altinda kaldi. Erkek kardesim sunnet olmustu o an onun ustune yatmis. Kurtaramamis ama kendini feda etmekten cekinmemis canim annem. Yillar once kaybetsek de annemle cok gurur duyuyorum iyi ki annem olmus. Sizin annenize de Allah islah etsin diyorum. Cocugunuzla mutluluklar dilerim.