depresyon geçmiyor geçmiyor geçmiyor

scherzy 'nin canı sıkılmış konu açmış yine hadi hep beraber scherzy yi pişpişliyoruz , onca sayfa okudum önceki konularından acaba birisinin bi söylediği işe yararda kendini toparlayabilirmisin diye ama nafileymiş görüyorum..

14 yaşında, bunalımlı dönemden geçen bir kıza neden bu kadar yüklendiniz, ben anlamadım ?
Biri açıklama yapabilir mi ?

14 yaşında, bunalımlı dönemden geçen bir kıza neden bu kadar yüklendiniz, ben anlamadım ?
Biri açıklama yapabilir mi ?

İlgi göstersen olmuyor yol göstersen olmuyor.Takılı plak gibi aynı şeyleri tekrarlıyor.O yaşta algı full çeker ama kızımız bütün algılarını çevreye kapayıp kendini ''kendini asağılamaya'' veriyor.Biz yıldık o yüzden yorumda yapmıyorum kendı adıma diyeyim.Birazda sen dene istersen.

Hmmm bezdirdi yani :) Ondan sordum zaten neden yükleniyorsunuz diye?
Bu konunun öncesi var anladığım kadarıyla.
Ben denemeyeyim hiç, benim depresyonum bana yeter :)
Ayrıca kızımıza şunu söylemek isterim ki; depresyon için burada konu açmak işine yaramaz. Depresyon kendi içinde, onu ancak kendi kendine çıkarabilirsin. Kendin aşabilirsin. Hiçbir tavsiye işine yaramaz.

Yani psikologdan sözediyorsa ben de onu diyecektim.
Dişçiye gidip dolgu yaptırıp çıkmaya benzemez ki...
Diş bile 1 randevuda tedavi edilemiyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…