Depresyon, hayatin anlamsizligi, ölme istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
5 yillik iliskim bitti. Ardindan birine asik oldum gorusuyoduk acilmadan birbirimize. Hala mesajlasiyoruz ama o eski flortlesme yok hissediyorum yani. Evimden memleketimden uzaktayim. Evime gitsem de orda cevrem kalmadi herkes dagildi bi yerlere. Burda arkadaslarim var ama hayatimin tadi tuzu yok. Yasiyorum da ne olacak aman diyorum. Eskiden sevdigim ilgilendigim hicbir sey artik beni mutlu etmiyor. Is okul evlilik hepsi anlamsiz geliyor. Hergun ayni hayat. Bi sonu yok cok bos geliyor. Deniz manzarali bir yerde yasiyorum ama inanin disariya bakasim dahi yok hep uyuma istegim var. Uyuyum surekli de zaman gecsin. Asik oldugum adamin benden uzaklasmasi keske o bana yakinken bende bir seyler yapsaydim diye dusundugum pismanlik. 5yillik iliskimin bitmesinin boslugu. Yalnizligim kimseye anlatamamam. Anlattigim 2 -3 kisinin de care olamamasi. Ben artik yasamak gercekten istemiyorum ne anlami var ki

5 yil az degil ne zaman ayrildiniz bilmiyorum ama onda yasadiginiz hayal kirikligi sizi boyle yapmis.hakli misiniz boyle yapmakta hayir degilsiniz.hayat gercekten cok guzel hic uzulmeye degmez.senin tuzun kuru demeyin yasadigim durumlar yasasaniz oturur aglarsiniz hayat hic bi yerden yuzume gulmuyor.ben israrla mutlu olmaya calisiyorum

5 yil az degil ne zaman ayrildiniz bilmiyorum ama onda yasadiginiz hayal kirikligi sizi boyle yapmis.hakli misiniz boyle yapmakta hayir degilsiniz.hayat gercekten cok guzel hic uzulmeye degmez.senin tuzun kuru demeyin yasadigim durumlar yasasaniz oturur aglarsiniz hayat hic bi yerden yuzume gulmuyor.ben israrla mutlu olmaya calisiyorum
Kendimi cok yalniz hissediyorum hic boyle olmamistim. Surekli aglama nobetleri surekli ama surekli uyuyorum. Disariya belli etmemeye calisiyorum ama herkes neyin var diyor istahim yok keyfim yok ileriye yonelik hicbir istegim yok ne zaman bitecek bu hayat diye bekliyorum

Her cümleniz o kadar tanıdık ki..
Sadece hepsi geçecek demek istedim.
Hayat akışta, her şey değişiyor, hislerimiz de buhranlarımız da..
Belki hafif dozda bir antidepresan işe yarayabilir.

Kendinizi zorlayıp sahilde yürüyüş yapabilir, kitap okuyabilir, inançlıysanız bolca dua edebilir, sessizliğin tadını çıkabilirsiniz..
Aslında böyle dönemler içimize daha çok yönelip kendimizi tanımamız için müthiş bir fırsat.
Geriye dönüp baktığımda beni en güçlendiren, adeta kabuğumu kalınlaştıran bir dönem olarak görüyorum o zamanları.
Umarım feraha çıkarsınız..

Her cümleniz o kadar tanıdık ki..
Sadece hepsi geçecek demek istedim.
Hayat akışta, her şey değişiyor, hislerimiz de buhranlarımız da..
Belki hafif dozda bir antidepresan işe yarayabilir.

Kendinizi zorlayıp sahilde yürüyüş yapabilir, kitap okuyabilir, inançlıysanız bolca dua edebilir, sessizliğin tadını çıkabilirsiniz..
Aslında böyle dönemler içimize daha çok yönelip kendimizi tanımamız için müthiş bir fırsat.
Geriye dönüp baktığımda beni en güçlendiren, adeta kabuğumu kalınlaştıran bir dönem olarak görüyorum o zamanları.
Umarım feraha çıkarsınız..
Ya sunu bile aglayarak okuyorum. Zaten sahile gidiyorum cikip sahile gidip aglayip geliyorum kimse gormesin diye. Bana bu zamanimda o cok iyi gelecekti ama onu kaybettim. Insallah gecer ama hic sanmiyorum hicbir istek kalmadi dunyevi seylere zerre istegim umudum kalmadi

Yeniden aşık olursan toparlarsın bende öyle olmuştu en azından :KK200:
Oldum ama onu da kaybettim. Onunla olsa hala dusundukce tek heyecanlandigim sey ama baska yeni bir insan istemiyorum hayatimda yeni acilar yasamaya hic gerek yok yeni bir insana kendimi tanitmaya onu tanimaya umudum yok ben sadece onu istiyodum

Zor gercekten. Bazen beni de aliyor bu hisler. Ama ayrildigim biri yok. Babalar gununden beri toparlayamadim ben de. Hayata tuttunma sebebi umut amac olmayinca boyle hissediyor insan. Umarim gecer.

Oldum ama onu da kaybettim. Onunla olsa hala dusundukce tek heyecanlandigim sey ama baska yeni bir insan istemiyorum hayatimda yeni acilar yasamaya hic gerek yok yeni bir insana kendimi tanitmaya onu tanimaya umudum yok ben sadece onu istiyodum
Ben sadece onu istiyorum bu duyguyu yaşamayan yoktur heleki biraz duygusalsan ama bu da geçiyor zamanla

Zor gercekten. Bazen beni de aliyor bu hisler. Ama ayrildigim biri yok. Babalar gununden beri toparlayamadim ben de. Hayata tuttunma sebebi umut amac olmayinca boyle hissediyor insan. Umarim gecer.
Evet hayata umut amacim yok. Her sey benim olsa ne olur ki? Cok para en pahali evler arabalar benim olsa banane ki istemem. Sadece onu istemistim. O da yok baska bir seyde hevesim kalmadi

Ben sadece onu istiyorum bu duyguyu yaşamayan yoktur heleki biraz duygusalsan ama bu da geçiyor zamanla
Duygusalim evet hemde cok. Sadece onu istiyorum inanin mal mulk cok para hicbir sey ya verseler suan istemem hicbirini. Beni biraksinlar aglaya aglaya yatiyim uyuyum etrafta olanlari gormuyum. Hevesim yok umudum yok sadece o bana gelse. Ruyamda mesaj atmis oluyor mesela gecenin 4unde 5inde kalkiyorum gercek sanip ama haber yok

Ya sunu bile aglayarak okuyorum. Zaten sahile gidiyorum cikip sahile gidip aglayip geliyorum kimse gormesin diye. Bana bu zamanimda o cok iyi gelecekti ama onu kaybettim. Insallah gecer ama hic sanmiyorum hicbir istek kalmadi dunyevi seylere zerre istegim umudum kalmadi
arlanirsin sadece inan. Ya çok çok kötü birsey olsaydı çaresi olmayan bir hastalık ya bir tarafın kopsaydi biliorum ne desem tatmin olmayacaksin inşallah iyi biri çıkar karşına ona aşık olursun. Unutma son sevdiğin sevgilin en çok sevdiğin sevgilindir. Allah in senin için çok güzel bir planı vardır inan ve güven. Dualarım seninle çok zor durum biliorum ama atlatacaksin hayatı birakma hepimiz rollerimizi oynayıp gidicez bu sahneden. Sonsuz değil burası ondan iyi olacak ole düşün en iyisini hakkediosun

Su anda gercekten bir depresyondasiniz ama suda bir gercek ki hersey zamanla geciyor.bunlar cok tanidik dusunceleer.hep o olsun istersiniz ama olacak olsaydi olurdu inanin.cok zor bir donem ama boraz kendinize zaman vermelisiniu

5 yillik iliskim bitti. Ardindan birine asik oldum gorusuyoduk acilmadan birbirimize. Hala mesajlasiyoruz ama o eski flortlesme yok hissediyorum yani. Evimden memleketimden uzaktayim. Evime gitsem de orda cevrem kalmadi herkes dagildi bi yerlere. Burda arkadaslarim var ama hayatimin tadi tuzu yok. Yasiyorum da ne olacak aman diyorum. Eskiden sevdigim ilgilendigim hicbir sey artik beni mutlu etmiyor. Is okul evlilik hepsi anlamsiz geliyor. Hergun ayni hayat. Bi sonu yok cok bos geliyor. Deniz manzarali bir yerde yasiyorum ama inanin disariya bakasim dahi yok hep uyuma istegim var. Uyuyum surekli de zaman gecsin. Asik oldugum adamin benden uzaklasmasi keske o bana yakinken bende bir seyler yapsaydim diye dusundugum pismanlik. 5yillik iliskimin bitmesinin boslugu. Yalnizligim kimseye anlatamamam. Anlattigim 2 -3 kisinin de care olamamasi. Ben artik yasamak gercekten istemiyorum ne anlami var ki
Tavsiye veremem bana yabancı duygular ama üzüldüm. Geçmiş olsun, umarım çabucak toparlarsınız.

Benim de 3 yıllık ilişkim dün bitti. Aynı durum içerisindeyim. Konunuzu görünce yorumları okumak istedim. Atanamadım, hiçbir şey yolunda değil, tek tutunduğum kişiyi de kaybettim, öyle büyük bir boşluktayım ki mutfağa gidip su bile alasım gelmiyor yataktan çıkmak istemiyorum. Gözüm sürekli telefonda. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor şuan. En çokta sabah ilk uykudan uyandığımda kötü oluyorum, bu yüzden uyuya kalmak istemiyorum. Anlıyorum sizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X