Depresyon, hayatin anlamsizligi, ölme istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duygusalim evet hemde cok. Sadece onu istiyorum inanin mal mulk cok para hicbir sey ya verseler suan istemem hicbirini. Beni biraksinlar aglaya aglaya yatiyim uyuyum etrafta olanlari gormuyum. Hevesim yok umudum yok sadece o bana gelse. Ruyamda mesaj atmis oluyor mesela gecenin 4unde 5inde kalkiyorum gercek sanip ama haber yok
Konussaniz barışma olmaz mı? Belki o da aynı durumdadır. Oda size gelmek istiyordur.gexmiste ne yaşadığınızı bilmiyorum ama kurtarilamaz mi acaba

Ben de böyleyim. Günlerdir ağlayamıyordum artık ağlayıp rahatlayayım diye dua ediyordum. Bugün iş yerimde çok ağladım rahatladım diyemem ama. Çünkü hiçbir şey değişmeyecek hissini atamıyorum. Şu an şu şehirde benden başka tek olan arkadaşım kalmadı benim de. Az önce bir tanesi ile karşılaştım bana sen de gel bile demedi. Üstelik flörtümle ortak arkadaş olan kız bu. Flörtüm varken iyiydi her şey. Bir anda yalnız kaldım. Geçen pazar akşam için çıkabilirşz demesine rağmen dönmedi bugün onun konusunu da açmadı.
Her anlamda yalnız hissediyorum. Artık çıkış yolu da bulamıyorum.

Acılar da gelip geçici...Benim bir oglum var ve onu hayat boyu koruyup kollayacagim bundan eminim fakat bir tek konuda onu koruyamayacagim o da aşk acısı.Ask acısı zordur ,çok zordur, en zorudur bana göre o nedenle sizi anlayabiliyorum fakat tecrübelerimden biliyorum ki geçiyor her insanın basına gelebilecek cok güçlü bir acı ama geciyor.Bol bol film izleyin okuyabiliyorsanız eger mevlana okuyun bana cok iyi geliyordu mevlana.Pencereden denize bakmayı zorlada olsa yapın izlemek denizi huzur verecektir.Aklima gelen bunlar gececek üstesinden geleceksiniz.Müzik dinlemeyi siir dinlemeyi okumayı ihmal etmeyin.

Duygusalim evet hemde cok. Sadece onu istiyorum inanin mal mulk cok para hicbir sey ya verseler suan istemem hicbirini. Beni biraksinlar aglaya aglaya yatiyim uyuyum etrafta olanlari gormuyum. Hevesim yok umudum yok sadece o bana gelse. Ruyamda mesaj atmis oluyor mesela gecenin 4unde 5inde kalkiyorum gercek sanip ama haber yok
Çok üzüldüm canım ya herşey gönlünce olsun umarım en kısa zamanda :dua: :KK200:

5 yillik iliskim bitti. Ardindan birine asik oldum gorusuyoduk acilmadan birbirimize. Hala mesajlasiyoruz ama o eski flortlesme yok hissediyorum yani. Evimden memleketimden uzaktayim. Evime gitsem de orda cevrem kalmadi herkes dagildi bi yerlere. Burda arkadaslarim var ama hayatimin tadi tuzu yok. Yasiyorum da ne olacak aman diyorum. Eskiden sevdigim ilgilendigim hicbir sey artik beni mutlu etmiyor. Is okul evlilik hepsi anlamsiz geliyor. Hergun ayni hayat. Bi sonu yok cok bos geliyor. Deniz manzarali bir yerde yasiyorum ama inanin disariya bakasim dahi yok hep uyuma istegim var. Uyuyum surekli de zaman gecsin. Asik oldugum adamin benden uzaklasmasi keske o bana yakinken bende bir seyler yapsaydim diye dusundugum pismanlik. 5yillik iliskimin bitmesinin boslugu. Yalnizligim kimseye anlatamamam. Anlattigim 2 -3 kisinin de care olamamasi. Ben artik yasamak gercekten istemiyorum ne anlami var ki
Uzmandan yardm aldnz mı

Konussaniz barışma olmaz mı? Belki o da aynı durumdadır. Oda size gelmek istiyordur.gexmiste ne yaşadığınızı bilmiyorum ama kurtarilamaz mi acaba
5yillik iliskimi demiyorum sonrasinda gorustugum kisiye asik oldum. Suan hala konusuyoruz zaten ama flort ediyoduk o flort etme bitti hep o yazardi gunaydin bulusmak isterdk artik bunlari kesti ben yaziyorum simdi o eski guzel sozleri imalari etmiyor. Yani zatem acilmamistik flort ediyoduk barisalim gibi bir sey diyemem keske sevgili olmus olsaydik konusurdum

Ben de böyleyim. Günlerdir ağlayamıyordum artık ağlayıp rahatlayayım diye dua ediyordum. Bugün iş yerimde çok ağladım rahatladım diyemem ama. Çünkü hiçbir şey değişmeyecek hissini atamıyorum. Şu an şu şehirde benden başka tek olan arkadaşım kalmadı benim de. Az önce bir tanesi ile karşılaştım bana sen de gel bile demedi. Üstelik flörtümle ortak arkadaş olan kız bu. Flörtüm varken iyiydi her şey. Bir anda yalnız kaldım. Geçen pazar akşam için çıkabilirşz demesine rağmen dönmedi bugün onun konusunu da açmadı.
Her anlamda yalnız hissediyorum. Artık çıkış yolu da bulamıyorum.
Benim de arkadaslarim hep gittiler calismaya okumaya. Bu derdimi de bilen bitanesi var en yakinim o da simdi memleketinde yaz tatilinde. Ama ben kimseyi degil o'nu istiyodum o varken boyle degildim

Acılar da gelip geçici...Benim bir oglum var ve onu hayat boyu koruyup kollayacagim bundan eminim fakat bir tek konuda onu koruyamayacagim o da aşk acısı.Ask acısı zordur ,çok zordur, en zorudur bana göre o nedenle sizi anlayabiliyorum fakat tecrübelerimden biliyorum ki geçiyor her insanın basına gelebilecek cok güçlü bir acı ama geciyor.Bol bol film izleyin okuyabiliyorsanız eger mevlana okuyun bana cok iyi geliyordu mevlana.Pencereden denize bakmayı zorlada olsa yapın izlemek denizi huzur verecektir.Aklima gelen bunlar gececek üstesinden geleceksiniz.Müzik dinlemeyi siir dinlemeyi okumayı ihmal etmeyin.
Sarkilarda o var cok hareketli remix parcada bile aglayabiliyorum. Muzigi degil sozleri dinliyorum aci veriyor. Bir daha onu gorememeyi dusunmek bana ait olamayacagini dusunmek cok zor. Hic boyle olmamistim insallah gecer

Aklima yazın ortasında kışlık kazakla okula gidişim geldi. Böyle ruh halleri bambaşka birşey. Depresyona bir günde girmediniz ve bir günde çıkmazsiniz. Lütfen profesyonel destek alin. Ve elinizden geldiği kadar kendinize iyi davranın.

arlanirsin sadece inan. Ya çok çok kötü birsey olsaydı çaresi olmayan bir hastalık ya bir tarafın kopsaydi biliorum ne desem tatmin olmayacaksin inşallah iyi biri çıkar karşına ona aşık olursun. Unutma son sevdiğin sevgilin en çok sevdiğin sevgilindir. Allah in senin için çok güzel bir planı vardır inan ve güven. Dualarım seninle çok zor durum biliorum ama atlatacaksin hayatı birakma hepimiz rollerimizi oynayıp gidicez bu sahneden. Sonsuz değil burası ondan iyi olacak ole düşün en iyisini hakkediosun
Cok tesekkur ederim en ihtiyacim olan sey suan bana dua tesekkur ederim. Belki benim kendim icin ettigim degil ama sjzin bana ettikleriniz kabul olur sagolun

Benim de 3 yıllık ilişkim dün bitti. Aynı durum içerisindeyim. Konunuzu görünce yorumları okumak istedim. Atanamadım, hiçbir şey yolunda değil, tek tutunduğum kişiyi de kaybettim, öyle büyük bir boşluktayım ki mutfağa gidip su bile alasım gelmiyor yataktan çıkmak istemiyorum. Gözüm sürekli telefonda. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor şuan. En çokta sabah ilk uykudan uyandığımda kötü oluyorum, bu yüzden uyuya kalmak istemiyorum. Anlıyorum sizi
Evet bende surekli uyumak istiyorum uyandigim esnada telefona bakiyorum mesaj var mi-yok hemen uyuyum ki beklemiyim diyorum tum gun boyle. Allahim cok zor

Onla tekrar olmaz mi ki.bi arasaniz onu

Aklima yazın ortasında kışlık kazakla okula gidişim geldi. Böyle ruh halleri bambaşka birşey. Depresyona bir günde girmediniz ve bir günde çıkmazsiniz. Lütfen profesyonel destek alin. Ve elinizden geldiği kadar kendinize iyi davranın.
Bende bugun sweatshirtumu dolmusta birakmisim az once farkettim yemek de yemiyorum zaten. Destek almak istiyorum ama ilac kullanmak istemiyorum onun yuzunden ilaca baslamak istemiyorum sonrasinda birakmak zor olabilir diye

Onla tekrar olmaz mi ki.bi arasaniz onu
Hep gunaydin mesajlari atardi sabahin 7sinde 8indi uyanir uyanmaz. Tum gun de konusurduk bir kere de basbasa bulustuk bu surecte 1ay surdu oncesinde arkadastik 1yildir. Acilamadik birbirimize. Kanka falan degildik ama normal grup icerisinde gorusurduk. Hep o pesimden kostu ben o donem yeni ayrildigim icin kafam karisikti ustune dusmedim. Keske o zamana donebilsek bende ona karsilik verirdim. Simdi de ben istiyorum o yazmiyor. Ben yaziyorum 2gundur ama 1 hafta hic konusmadik. Simdiyse de o eski duygusallik kalmamis aramizda farkindayim olmayacak

Bende de öyle sanki ölünce bütün dertlerim bitecek gibi geliyo
Benim dusuncem soyle artik; yasarken ne verseler de beni mutlu etmez para pul mal mulk hicbir seyi istemiyorum. Bi beklentim yok sadece onu isterdim o da yok. Bu kadar gucsuz olduguma inanamiyorum kendime eskiden olsa cok kizardim ama ask acisi zormus mantik kalmadi bende. Sizin derdiniz nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X