Depresyon mu tembellik mi yoksa başka bir sağlık sorunu mu ?

Olabilir belki şeker vs vardır yorgunluk oluyordur ben de temizlikte mıymıy tembel insana katlanamam mesela elim çok pratik şak şak hallederim her şey mükemmel olmak zorunda değil varsa imkanın temizlikçi tut 2 gün tüm evi deş çekmece baza altı vs takıl tukul at evi minimal hale getir robot yoksa al bir de dikey süpürge evi pisletmemeye çalış

Ev hanımı demek hakaret değil sakin olun

Teşekkür ederim yorumunuz için elim pratik ve hızlıdır sadece bazen tükenmiş hissediyorum yorumunuz için tekrar teşekkür ederim

Neler izliyor yada dinliyorsunuz çok teşekkür ederim yaa yine eleştiri alacağım diye korka korka açmıştım konuyu

Az önce bitti temizliğim. Kulaklık takıp son ses önce mezdeke, roman havası ardından da ayfer vardar, musa eroğlu ve son olarak da farsça şarkılara geçiş yapıp hıçkırıklarla ağlayarak temizlik terapimi sonlandırdım. Bana ilaçççç gibi geliyor, anlatamam. Ağlaya ağlaya salya sümük ev siliyodum. Gören delirdi herhalde der, belki de gerçekten delirmişimdir bilemiyorum amaaa şu an var yaa pamukkkkk gibiyim pamuk. Ben de çok düzenli olamıyorum malesef , evim öğrenci evinden hallice ama genelde tertemizdir 2 kediye rağmen.
Çocukluktan gelen yaralar tamamen kapanmıyor ama kendimizi sevmenin bi şekilde yolunu bulabiliyoruz, bu mümkün.

Ev hanımı demek hakaret değil sakin olun
Yok gayet de ne demek istediğimi anladınız gayet sakinim
Merak etmeyin ben temizlik depresyon tükenmişlik hissi ile ilgili konu açmışım siz bana çalış yazıp kocamı karilik vazifemi vs gevelemissiniz
İstesem hiç cevap da vermeyebilir dim size ama yazip yorum yaptığınız için cevap bile vermiyor denmemesi için cevap verdim sizi yok saymadım ama siz basbayağı alaya aldınız

Depresyon diye doktora gidiyoruz. Antidepresan kullanıyoruz. Ama işin içinde biraz da "mutsuzluk" vardır muhakkak.. kendimize dürüst olalım (kendimden yola çikarak yazdım biraz cnm)

Hay siz çok yaşayın içinizde ki bu kız cicugu hep olsun

Teşekkür ederim yorumunuz için elim pratik ve hızlıdır sadece bazen tükenmiş hissediyorum yorumunuz için tekrar teşekkür ederim
Kan demelerine vs baktır çok yorgun hissediyorum de benim mesela demir eksikliğim var damardan demir takviyesi alıyorum hemen düzelirim d vitamini vs önemli. Dediğim gibi 2 gün temizlikçi tut sonra evi temiz tutmaya çabala günlük 10 dk her odaya ayır her akşam makine boşalt sabaha temiz olsun uyanınca toplu ev olsun

ben hakaret demedim de, konuyla kurduğun mantığı merak ettim
Bende orayı anlamadim temizlik depresyon tükenmişlik hissi yazmışım çalış yazmış sonrada aman koca da iyi karilik et gibi birşey yazmış seviyesini belli edecek bir üslupla nereden konu kocama karilik vazifeme çalışmama geldi anlayamadım

Çok basit
Evi bal dök yala yapamadığı için kendini yetersiz ve tembel hissediyor
Bütün kadınlar da bunu kanıksamış
Evet ya görsen bir çöp evde yaşıyorum şuan eminim ki şuan sen çalışıyorsun ve işyerinde önemli bir mevkide sin (kk da yazıyorsun şuan ama mühim değil)
Ve eminim ki evin hayatin mükemmel

Farsça şarkı deyince ilk aklıma gelen ağlamak oldu ki devamında sizin de öyle yaptığınızı okudum:))

Ben temizlik yapmayı severim ama evim küçük ve çok fazla ıvır zıvır yok doldurmam çünkü temizlik kolay oluyor her gün evi süpürmek benim için 5 dk mesela mutfağımın hep düzenli temiz olması ayrı önemli çünkü amerikan mutfak bende asla müzik açmadan hiç birşey yapamam gün içinde bide spora gidip geliyorum o yüzden biraz sabah gitmeden ortalığı toplarim sonra dönduğümde kalanları yaparım biraz insanın içinden gelmeli sevmeyen sevmiyor ha pislik içinde değilseniz aman salla gitsin zaten

iş yaparken bişeyler izleyen tek ben değil mişim kesinlikle adapte ediyor,sevdiğim türde hikayeler olaylar ya da tarihle alakalı kıssalar dinliyorum..eskiden bir manyaklıktı ki bütün temizliği bir güne sığdırıp iki gün nenem gibi belim bükük takılıyordum..

çamaşırlar için perşembe cuma gününü belirledim,mutfakta yemek yaparken silinecek bir yer varsa ya da düzelecek oraları hallediyorum,giysi dolaplarını da eşya yerleştirirken silincekse siliyorum ya da düzenliyorum,tuvaletleri de girdiğim zaman kontrol edip hallediyorum,kanımca nereyle muhattapsam orayla ilgileniyorum iş yükü azalıyor...
silmeyi toz almayıda perşembe ve pazartesi gününe sabitledim bu kısım kişinin kendi tercihi fazla geliyor bazen bana da bunalıma giriyorum ama yapmayınca da giriyorum 3 çocuk biri bebek düzen için çaba istiyor malum..sizin işiniz az kişi olduğunuz için daha eziyetsiz olur..uzun süre kalabilir temizliğiniz..mutfağı da akşam dinlenip kahvemi içtikten sonra yatmadan toplarım..ertesi gün kim uğraşacak diyip adapte oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…