- 13 Eylül 2025
- 389
- 265
- 18
- 23
- Konu Sahibi Sisko ama gururlu
-
Olabilir belki şeker vs vardır yorgunluk oluyordur ben de temizlikte mıymıy tembel insana katlanamam mesela elim çok pratik şak şak hallederim her şey mükemmel olmak zorunda değil varsa imkanın temizlikçi tut 2 gün tüm evi deş çekmece baza altı vs takıl tukul at evi minimal hale getir robot yoksa al bir de dikey süpürge evi pisletmemeye çalışZayifken de vardı bu sorunlar eşimin yeğeni 110 kilo kızin evi tertemiz 3 küçük çocuğu var ve sürekli gezer kendine bakar evi hep temizdir kilo kaynaklı olduğunu zannetmiyorum ama teşekkür ederim şişko yazdım ama çok aşırı şişko değilim
Ev hanımı demek hakaret değil sakin olunNeden hakaret ediyorsunuz?! Size özel bir soru sormadım buraya konu açtım ve fikir almak istedim ama siz konumun dışında yorum yapıp üstüne hakaret cari alaycı bir tavir takıniyorsunuz
Ben kocamın kölesi değil hayat arkadaşiyim ilişkimizi bilmiyorsunuz yorum yapma hakkına sahip değilsiniz
Birşeyin eksikliğini hissetmiş olacaksınız ki egonuzu tatmin için bana hakaret etme yoluna gittiniz
Teşekkür ederim yorumunuz için elim pratik ve hızlıdır sadece bazen tükenmiş hissediyorum yorumunuz için tekrar teşekkür ederimOlabilir belki şeker vs vardır yorgunluk oluyordur ben de temizlikte mıymıy tembel insana katlanamam mesela elim çok pratik şak şak hallederim her şey mükemmel olmak zorunda değil varsa imkanın temizlikçi tut 2 gün tüm evi deş çekmece baza altı vs takıl tukul at evi minimal hale getir robot yoksa al bir de dikey süpürge evi pisletmemeye çalış
Neler izliyor yada dinliyorsunuz çok teşekkür ederim yaayine eleştiri alacağım diye korka korka açmıştım konuyu
Yok gayet de ne demek istediğimi anladınız gayet sakinimEv hanımı demek hakaret değil sakin olun
Hay siz çok yaşayın içinizde ki bu kız cicugu hep olsunAz önce bitti temizliğim. Kulaklık takıp son ses önce mezdeke, roman havası ardından da ayfer vardar, musa eroğlu ve son olarak da farsça şarkılara geçiş yapıp hıçkırıklarla ağlayarak temizlik terapimi sonlandırdım. Bana ilaçççç gibi geliyor, anlatamam. Ağlaya ağlaya salya sümük ev siliyodum. Gören delirdi herhalde der, belki de gerçekten delirmişimdir bilemiyorum amaaa şu an var yaa pamukkkkk gibiyim pamuk. Ben de çok düzenli olamıyorum malesef , evim öğrenci evinden hallice ama genelde tertemizdir 2 kediye rağmen.
Çocukluktan gelen yaralar tamamen kapanmıyor ama kendimizi sevmenin bi şekilde yolunu bulabiliyoruz, bu mümkün.
Kan demelerine vs baktır çok yorgun hissediyorum de benim mesela demir eksikliğim var damardan demir takviyesi alıyorum hemen düzelirim d vitamini vs önemli. Dediğim gibi 2 gün temizlikçi tut sonra evi temiz tutmaya çabala günlük 10 dk her odaya ayır her akşam makine boşalt sabaha temiz olsun uyanınca toplu ev olsunTeşekkür ederim yorumunuz için elim pratik ve hızlıdır sadece bazen tükenmiş hissediyorum yorumunuz için tekrar teşekkür ederim
ben hakaret demedim de, konuyla kurduğun mantığı merak ettimEv hanımı demek hakaret değil sakin olun
Mutsuzluk değil hep yetersiz hissi ile büyümüş olmak olabilirDepresyon diye doktora gidiyoruz. Antidepresan kullanıyoruz. Ama işin içinde biraz da "mutsuzluk" vardır muhakkak.. kendimize dürüst olalım(kendimden yola çikarak yazdım biraz cnm)
Çok basitben hakaret demedim de, konuyla kurduğun mantığı merak ettim
Bende orayı anlamadim temizlik depresyon tükenmişlik hissi yazmışım çalış yazmış sonrada aman koca da iyi karilik et gibi birşey yazmış seviyesini belli edecek bir üslupla nereden konu kocama karilik vazifeme çalışmama geldi anlayamadımben hakaret demedim de, konuyla kurduğun mantığı merak ettim
çalışan insanlar bunu dert edemiyor mu? ben çalışan insanım evimi b.k götürsün mü demeliyim meselaÇok basit
Evi bal dök yala yapamadığı için kendini yetersiz ve tembel hissediyor
Bütün kadınlar da bunu kanıksamış
Evet ya görsen bir çöp evde yaşıyorum şuan eminim ki şuan sen çalışıyorsun ve işyerinde önemli bir mevkide sin (kk da yazıyorsun şuan ama mühim değil)Çok basit
Evi bal dök yala yapamadığı için kendini yetersiz ve tembel hissediyor
Bütün kadınlar da bunu kanıksamış
Yok ben de dert ediyorum ama yardımcı tutuyorum meselaçalışan insanlar bunu dert edemiyor mu? ben çalışan insanım evimi b.k götürsün mü demeliyim mesela
Farsça şarkı deyince ilk aklıma gelen ağlamak oldu ki devamında sizin de öyle yaptığınızı okudum:))Az önce bitti temizliğim. Kulaklık takıp son ses önce mezdeke, roman havası ardından da ayfer vardar, musa eroğlu ve son olarak da farsça şarkılara geçiş yapıp hıçkırıklarla ağlayarak temizlik terapimi sonlandırdım. Bana ilaçççç gibi geliyor, anlatamam. Ağlaya ağlaya salya sümük ev siliyodum. Gören delirdi herhalde der, belki de gerçekten delirmişimdir bilemiyorum amaaa şu an var yaa pamukkkkk gibiyim pamuk. Ben de çok düzenli olamıyorum malesef , evim öğrenci evinden hallice ama genelde tertemizdir 2 kediye rağmen.
Çocukluktan gelen yaralar tamamen kapanmıyor ama kendimizi sevmenin bi şekilde yolunu bulabiliyoruz, bu mümkün.
Bende çalıştığım dönemde evimi temizliyor yemeğimi vs yapıyordum yani ne demek istedi anlamadımçalışan insanlar bunu dert edemiyor mu? ben çalışan insanım evimi b.k götürsün mü demeliyim mesela
Farsça şarkı deyince ilk aklıma gelen ağlamak oldu ki devamında sizin de öyle yaptığınızı okudum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?