- Konu Sahibi Sisko ama gururlu
Doktor değil miymişÇünkü kendisi yılların fake i hala gelmiş konuşuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor değil miymişÇünkü kendisi yılların fake i hala gelmiş konuşuyor
Her ailenin dinamiği farklıdır. Çok saçma muhabbetler kim kendini nasıl daha mutlu hissediyorsa öyle yaşasın.Yani ezikliyor kendi kafasında çalışmayan kadını ot gibi sanıyor herhalde
Evet malesefKk da dolu bunlardan :)
Kitap okuma ve el işi konusunda resim vs yapmada sorun yaşamıyorum ama bazı evler hep ama hep temiz ya ona şaşırıyorum sadeceMesele sadece ev işi değil anladığım kadarıyla, hayatınızda belli bir düzen, devam ettirebildiğiniz bir hobi ya da uğras da olamiyor, kendinizle de tam olarak ilgilenemiyorsunuz. Bu insanda aileden gelen kodlamaladan bağımsız yetersizlik hissi oluşturur ve gayet normal. Kendinize günlük küçük hedefler koyun mesela. Sizi gün içinde ne boşa oyalıyor onları tespit edin. Fazla eşyanız varsa elinizden çıkarın. Ev çok temiz olmak zorunda değil ama belli bir düzende olması işlerinizi kolaylaştırır o da başka şeylere vakit ayırmanın sağlar.
Aaa ne eleştirisi ya kimin evi dört dörtlük sence, benim evimde disardan görünce derli toplu ama dolap iclerim falan fena, oraları halletmem lazım ama ne zamanNeler izliyor yada dinliyorsunuz çok teşekkür ederim yaayine eleştiri alacağım diye korka korka açmıştım konuyu
Ben hiç bir zaman inanmadim çok eskilerden kendisi ama yok olmuştu yenidir geldi gene aynı nickleDoktor değil miymiş![]()
Çoğu zaman yapmıyorum zatenyapmak istemiyorsan yapma
ben de yapmam nefret ediyorum ev işinden
aldığını aldığın yere koy düzeni bozma yeter
silip süpürünce bitiyor
büyük temizliğe de kadın ,oh mis
Ben temizlikcı tutsam mesela o gelene kadar ayıp olmasın dıye zaten evı temzılerımKan demelerine vs baktır çok yorgun hissediyorum de benim mesela demir eksikliğim var damardan demir takviyesi alıyorum hemen düzelirim d vitamini vs önemli. Dediğim gibi 2 gün temizlikçi tut sonra evi temiz tutmaya çabala günlük 10 dk her odaya ayır her akşam makine boşalt sabaha temiz olsun uyanınca toplu ev olsun
kim kız oBen hiç bir zaman inanmadim çok eskilerden kendisi ama yok olmuştu yenidir geldi gene aynı nickle![]()
sefan olsunÇoğu zaman yapmıyorum zatenalıyorum kitabımı kahvemi yada açıyorum dizimi (demond slayer izliyorum çok sardı)sonra iyi hissedince 3 4 saatte yapıyorum tertemiz oluyor
temizlemeyeceksinBen temizlikcı tutsam mesela o gelene kadar ayıp olmasın dıye zaten evı temzılerım
Yanı alanlar nasıl alıyor ben hayret edıyorumbenım kafam almıyor o olayı
Evet sevmek gerekiyor temizliği evet yani evim pis değil yasanilmsz değil bazıları olayı yanlış anladı yorum yaparken galibaBen temizlik yapmayı severim ama evim küçük ve çok fazla ıvır zıvır yok doldurmam çünkü temizlik kolay oluyor her gün evi süpürmek benim için 5 dk mesela mutfağımın hep düzenli temiz olması ayrı önemli çünkü amerikan mutfakbende asla müzik açmadan hiç birşey yapamam
gün içinde bide spora gidip geliyorum o yüzden biraz sabah gitmeden ortalığı toplarim sonra dönduğümde kalanları yaparım biraz insanın içinden gelmeli sevmeyen sevmiyor ha pislik içinde değilseniz aman salla gitsin zaten
![]()
O hep temiz olma olayı kişisel biraz. Bazı insanlar temizliği ekstra sever. Onlarla kendinizi kıyaslayıp mutsuz olmanıza gerek yok bence.Kitap okuma ve el işi konusunda resim vs yapmada sorun yaşamıyorum ama bazı evler hep ama hep temiz ya ona şaşırıyorum sadece
Evet dediğiniz şeylerde etkili olabilir
Benım evım darmaduman olsun bırı kahveye gelıyorum dese yarım saatte o gozumde büyüyen evi mis gibi yapabılıyorum tuhaf bır enerjı yuklenıyortemizlemeyeceksin
ay çok pis derse de seni o yüzden çağırdım ya ablacım diyeceksin
Teşekkür ederim buna engel olamıyorum işte istemeden açıklama yaparken buluyorum kendimiKimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ister çalışırsın ister çalışmazsın bu kimsenin sorunu değil senden başka
Şişe kapakı bile açamayan toktor ayşenazcımkim kız o
sefan olsun
Gercı arsızlıkta nırvana son bır yıldırda gelmek ısteyene evım dagınık müsait değilim diyorum kabulde etmıyorum (ayrıca kımse yede cagırmadıkca gıtmem)Benım evım darmaduman olsun bırı kahveye gelıyorum dese yarım saatte o gozumde büyüyen evi mis gibi yapabılıyorum tuhaf bır enerjı yuklenıyor
Debh vıdeolarını ızlerken bunuda acıklayan seyler paylaşıyorlar pek aklımda kalmıyor
yok ıste ben cagıramam . Kafada bi problem var bence benım![]()