Depresyon mu?

Ay canım ne güzel yazmışsın öyle, bi anlıkta olsa yüzümde tebessüm oluştu tşk ederim, kardeşin için çok üzüldüm, 22 yaşında ya daha, inş bi an önce toparlanır, bende aynı şekilde, Allah zor durumda olan herkeze yardım etsin inş :KK43: Kızım aşırı hareketli, uyumayı sevmeyen uyumakta hala zorlanan, yemek yedirirken bile benim pilim bitiyor, bebekliği de çok zordu reflux den dolayı çok ağlardı, belkide bunlardan dolayı çok yıprandım bilemiyorum, ama ben anneyim ya yorulmamam lazım enerji dolu olmam lazım dimi? Yok iflas ettim işte..

ne güzel annen gelmis bi kac gün dinlen tekrar basla hayata. ben artik yere egilip dogruldugumda gözüm karariyor ama gecicek biliyorum. hem anneyiz hem insaniz hayatini düzene soktugunda kendine gelirsin ins. buda bi ögrenme süreci diye düsün. hep tikanip kaldigimizda bi sekil her zaman yola devam ediyoruz. iflas ettim diyerek olumsuz düsünerek kendini daha fazla yipratma. su an yorgunsun havalar soguk, biraz dinleniim kendime geri gelicem de. :KK15: saglik oldugu zaman hersey olur korkma

Bende depresyondayım zor zamanlardan geçiyorum. Sinirlerim yıprandı herşeyde isteksizim hal yok. Ne psilolog ne hap.. elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum kendimi meşgul ediyorum. Çizim, alışveriş, spor, gezi, hava almak, müzik dinlemek kendimle ilgilenmek böyle olunca kendime geliyorum.

Psikolojisi bozuk, depresyonda olan ruhsal bozukluklar yaşayan çok insan var bu dünyada. Kimileri intihar eşiğine gelip intihar ediyor, kimileri kafayı yiyor kişilik ayarları bozuluyor. Allah sabırlar versin çok zor bir durum ve acı. Hapların etkisini görenler var göremeyenler var. Fakat ilaçlar kolay değil önemli ilaçlar sonuçta yan etkilerini düşünmek gerek.

Diyeceğim o ki, elinizden geldiğince kendinizi meşgul edin. Ruhunuzu dinlendirin annenizle vakit geçirin çocuğunuzla oynayın sinemaya gidin oyalandıkça herşey düzene girer umarım.
Çok geçmiş olsun.

Çok tşk ederim gec yazdım kusuruma bakmayın.
Dün bi patlama anı yaşadım, salya sümük ağladıktan sonra sanki kendime geldim biraz. İçim dolmuş demekki, hapı da çöpe attım. Sen ve diğer arkadaşlar, tanımadan bilmeden böyle yardımcı olmanız, destek olmanız çok iyi geldi. Çok tşk ederim..

Kullanin kullanmayin demek bize dusmez ama kullanmaya baslarsaniz birakirken tekrar doktora danismaniz gerektigini unutmayin. Antideprasanin pat diye birakilmamasi gerekiyor.

Canım benim hapını kullan daha çok ilerlemesini istemiyorsan.
Psikolojik sorunlar ile şaka olmaz. Kendi kendine düzelecek olsaydın şimdiye kadar zaten düzelirdin.
O depresyon olur sana ilerde panik atak anksiyete vs vs.
Neyine karşısın niye bağımlılık yapsın ki?
Ufak bir depresyonu tedavi etmezsen ileride daha çok başın ağrır.
Sana tavsiyem burada ki yazılanlar yüzünden kafanı karıştırma doktorun gerek gördüyse kullan.
He öncesinden bi kan tahlili de yaptırabilirsin d vitamin eksikliği veya başka vitamin eksikliğinden de bu depresif hallerin olabilir.

Çok tşk ederim gec yazdım kusuruma bakmayın.
Dün bi patlama anı yaşadım, salya sümük ağladıktan sonra sanki kendime geldim biraz. İçim dolmuş demekki, hapı da çöpe attım. Sen ve diğer arkadaşlar, tanımadan bilmeden böyle yardımcı olmanız, destek olmanız çok iyi geldi. Çok tşk ederim..
Sakın tutma kendini. Bol bol ağla insan kendine geliyor bende ağlarım açılırım. Sevindim iyi olmanıza.

Açıkçası o ilaçların kullanan kişi için zamanı ertelediğini düşünüyorum çok çok yakın bir komşumuz düğününe günler kala gelinlik kızını trafik kazasında kaybetti o zamandan beri kullanıyor ama kadında bir düzelme yok hala insanların içine girmek istemiyor sürekli ağlıyor herşey ona acı veriyor neredeyse iki sene olacak bir gram iyiye gittiği yok sanki bir dakika önce gülüyse ardından hemen ağlıyor çok üzülüyoruz çok zor olmalı ama yapabilecek birşey yok giden geri gelmiyor.

Back
X