depresyon sebebi:/doğumdan kalan göbeğimi napıcam:(

Bununla ilgili egzersizler var. Videoları aç izle. Her gün yılmadan 15 dakika bile yapsan çok faydalı olur. Ama daha erken spor için. Bikaç ay daha geçince yaparsın disiplinli bi sekilde.

Çatlama çözüm yok mu gerçrkten

Canim beyaz ise zaten belli olmuyor, bir iki bende de var.
Ama kirmizilar da bir sure sonra beyazlasip, belirginligini kaybediyor.
Lazer tedavisi falan var ama ne derece etkili bilmiyorum.
her birimize degisik bir sorun birakiyor.
Benimde saclarim dokulmeye basladi sutum kesilince, hala dokulur. Seneler gecti ustunden.

Benimde saclarim dokulmeye basladi sutum kesilince, hala dokulur. Seneler gecti ustunden.

Bende aşırı saç dökülmesi bi de b12 eksikliğş

Evliligim de yeni olunca sıkıntı yapiorum:KK43:(
Ben de evlenince hemen hamile kaldım sezeryan doğurdum ve üç ay sonra hamile kalmadan önceki kilomdan 5 kilo daha zayıftım ve hayatımda hiç bir zaman belim o kadar ince olmamıştı göbek diye birşey yoktu.
Doktorlar 1 yıla kadar vücudunuza zaman verin diyorlar.
Zaten daha rahim kendini toparlayacak. Bunun bir yıl kadar süresi var sen yeni evlenmiş olabilirsin ama annesin şuan düşünmen gereken bebeğin yani zaman ver kendine bebeğini emzir annelik duygusunu yaşa zamanla her şey yoluna girecek. Göbeğindeki çatlaklar bile renk değiştirecek.
1 ay çok ama çok erken daha.

Bende aşırı saç dökülmesi bi de b12 eksikliğş
B 12 eksikliği çok tehlikeli
Ben de evlenince hemen hamile kaldım sezeryan doğurdum ve üç ay sonra hamile kalmadan önceki kilomdan 5 kilo daha zayıftım ve hayatımda hiç bir zaman belim o kadar ince olmamıştı göbek diye birşey yoktu.
Doktorlar 1 yıla kadar vücudunuza zaman verin diyorlar.
Zaten daha rahim kendini toparlayacak. Bunun bir yıl kadar süresi var sen yeni evlenmiş olabilirsin ama annesin şuan düşünmen gereken bebeğin yani zaman ver kendine bebeğini emzir annelik duygusunu yaşa zamanla her şey yoluna girecek. Göbeğindeki çatlaklar bile renk değiştirecek.
1 ay çok ama çok erken daha.

Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım doğum yapalı bi ay oldu. Göbeğim ve çatlaklarım beni kendime küstürecek :KK43: napsam kurtulabilirim
Sanırım ilk bebeğin hayırlı olsun aynı yaştayız
Benim de çaylaklarım rengi bir Zaman sonra normale dönüyor ama geçmiyor
Göbek için de üç aylık hamileymişim gibi eğildiğimde kopup düşecek sanki
Düzenli spor yapsam geçer belki ama bende de o gayret yok :( belki bir 10 kilo daha versem gider
Gerçi bendeki gergin bir karın olmama sorunu

Back
X