- 15 Aralık 2015
- 15
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Bir prenses annesi
Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım doğum yapalı bi ay oldu. Göbeğim ve çatlaklarım beni kendime küstürecek
napsam kurtulabilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal doğum mu yaptınMerhaba arkadaşlar 21 yaşındayım doğum yapalı bi ay oldu. Göbeğim ve çatlaklarım beni kendime küstüreceknapsam kurtulabilirim
Normal doğum mu yaptın
Korse takın bol bol su için bende çatlak konusunda henüz ne yapacagimi bilmiyorumHayır sezeryan
Ben de 25 yaşındayım normal doğum yaptm karnımdaki çatlaklar berbat durumda ama takmyrmMerhaba arkadaşlar 21 yaşındayım doğum yapalı bi ay oldu. Göbeğim ve çatlaklarım beni kendime küstüreceknapsam kurtulabilirim
Çatlama çözüm yok mu gerçrktenAy daha bir ay olmus, sabir biraz.
Catlak olduysa gecmez ama gobek gidiyor.
Çatlama çözüm yok mu gerçrkten
Daha bir ay olmuş,
Evliligim de yeni olunca sıkıntı yapiorumAy daha bir ay olmus, sabir biraz.
Catlak olduysa gecmez ama gobek gidiyor.
Canim beyaz ise zaten belli olmuyor, bir iki bende de var.
Ama kirmizilar da bir sure sonra beyazlasip, belirginligini kaybediyor.
Lazer tedavisi falan var ama ne derece etkili bilmiyorum.
her birimize degisik bir sorun birakiyor.
Benimde saclarim dokulmeye basladi sutum kesilince, hala dokulur. Seneler gecti ustunden.
Bende aşırı saç dökülmesi bi de b12 eksikliğşCanim beyaz ise zaten belli olmuyor, bir iki bende de var.
Ama kirmizilar da bir sure sonra beyazlasip, belirginligini kaybediyor.
Lazer tedavisi falan var ama ne derece etkili bilmiyorum.
her birimize degisik bir sorun birakiyor.
Benimde saclarim dokulmeye basladi sutum kesilince, hala dokulur. Seneler gecti ustunden.
Ben de evlenince hemen hamile kaldım sezeryan doğurdum ve üç ay sonra hamile kalmadan önceki kilomdan 5 kilo daha zayıftım ve hayatımda hiç bir zaman belim o kadar ince olmamıştı göbek diye birşey yoktu.Evliligim de yeni olunca sıkıntı yapiorum(
B 12 eksikliği çok tehlikeliBende aşırı saç dökülmesi bi de b12 eksikliğş
Ben de evlenince hemen hamile kaldım sezeryan doğurdum ve üç ay sonra hamile kalmadan önceki kilomdan 5 kilo daha zayıftım ve hayatımda hiç bir zaman belim o kadar ince olmamıştı göbek diye birşey yoktu.
Doktorlar 1 yıla kadar vücudunuza zaman verin diyorlar.
Zaten daha rahim kendini toparlayacak. Bunun bir yıl kadar süresi var sen yeni evlenmiş olabilirsin ama annesin şuan düşünmen gereken bebeğin yani zaman ver kendine bebeğini emzir annelik duygusunu yaşa zamanla her şey yoluna girecek. Göbeğindeki çatlaklar bile renk değiştirecek.
1 ay çok ama çok erken daha.
Sanırım ilk bebeğin hayırlı olsun aynı yaştayızMerhaba arkadaşlar 21 yaşındayım doğum yapalı bi ay oldu. Göbeğim ve çatlaklarım beni kendime küstüreceknapsam kurtulabilirim