- 15 Aralık 2015
- 15
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Bir prenses annesi
Kilom kalmadı çok ama ne bilim zamanla göbek kalıcı olursa die korkuyorum sanırım. Emziriyorum o konuda sıkıntımız yok şükür. Neyse ins zamanla gider göbek te :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk bebegim tsk ederim canim.Daha yaşımiz genç göbek ve kilo için çok erken kimse için olmasa bile kendimi iyi hissetmek için formda olmak istiyo insanSanırım ilk bebeğin hayırlı olsun aynı yaştayız
Benim de çaylaklarım rengi bir Zaman sonra normale dönüyor ama geçmiyor
Göbek için de üç aylık hamileymişim gibi eğildiğimde kopup düşecek sanki
Düzenli spor yapsam geçer belki ama bende de o gayret yokbelki bir 10 kilo daha versem gider
Gerçi bendeki gergin bir karın olmama sorunu
Aynen Can'ım benim halim harap yine de şükürler olsun da ben hem varis sorunu hem kemik erimesi yaşadım yaşıyorum o yüzden göbek çatlak hafif kalıyor ama o lise dönemlerindeki halimi çok özlüyorum :)Evet ilk bebegim tsk ederim canim.Daha yaşımiz genç göbek ve kilo için çok erken kimse için olmasa bile kendimi iyi hissetmek için formda olmak istiyo insan
Hm senin başka rahatsızliklarinda varmış canım geçmiş olsun. Tabi her doğumda eski halimizi ozlicez galiba :))Aynen Can'ım benim halim harap yine de şükürler olsun da ben hem varis sorunu hem kemik erimesi yaşadım yaşıyorum o yüzden göbek çatlak hafif kalıyor ama o lise dönemlerindeki halimi çok özlüyorum :)
Öyle oluyor Can'ım yaş genç kalıyor ama vücut eskiyorHm senin başka rahatsızliklarinda varmış canım geçmiş olsun. Tabi her doğumda eski halimizi ozlicez galiba :))
Hic yaglamadin mi?Doğumdan sonra göbek gidince çatlaklar nasıl görünüyor kızlar bende de çok var çatlakşu an 39 haftalık hamileyim
Can'ım göbeğini yok edebilirsin ama maalesef çatlaklara çare yok, hamileliğinin baslarında her gün yaglaman gerekirdi![]()
Kız acele ne ? Gider merak etme benim 6 ay da hiç kalmamıştı kendi kendine gidiyor ..emzirdikce kilo verirsin zaten..çatlak ta 2 yıla kadar izleri belli Olmama ya başlıyor .takma benceMerhaba arkadaşlar 21 yaşındayım doğum yapalı bi ay oldu. Göbeğim ve çatlaklarım beni kendime küstüreceknapsam kurtulabilirim
Kız acele ne ? Gider merak etme benim 6 ay da hiç kalmamıştı kendi kendine gidiyor ..emzirdikce kilo verirsin zaten..çatlak ta 2 yıla kadar izleri belli Olmama ya başlıyor .takma bence
Yağladim hala da yağlamaya devam ediyorum ama fayda etmedi yapıyla ilgiliymis biraz
Valla oğlum 2 yasinda ve çatlaklarım dan eser yok yani dikkatli bakınca hafif belli oluyor ama karşındaki insan anlamiyorÇatlaklar belli olmuyormu gerçekten buruşuk bi şekil almiyor mu
o Zaman üzülmene gerek yok Cünkü yapman gerekeni zaten yapmışsın Can'ım
Umarım teknoloji bu konuda hızlı ilerler, ve estetik le yok edilebilir. ben henüz basındayım bende elimden geleni yapacagım gerisi taktiri İlahi artık.Orası öyle ama takmadan olmuyor aynaya bakmak istemiyorum artık karnım çizgi dolu doğum yapinca göbek indiğinde buruşup kalacaklar![]()
Ayy keşke inşallah öyle olurValla oğlum 2 yasinda ve çatlaklarım dan eser yok yani dikkatli bakınca hafif belli oluyor ama karşındaki insan anlamiyor
Umarım teknoloji bu konuda hızlı ilerler, ve estetik le yok edilebilir. ben henüz basındayım bende elimden geleni yapacagım gerisi taktiri İlahi artık.
Sıvıyla Beslen sürekli bol bol haraket et ev işi spor sayılmaz gerçekten spor yap Sık sık tuvalete çık bi korse giy sürekli gerçekten ise yarıyor ben 60 kilodan 53 kiloya indim ama spor sartMerhaba arkadaşlar 21 yaşındayım doğum yapalı bi ay oldu. Göbeğim ve çatlaklarım beni kendime küstüreceknapsam kurtulabilirim