• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon yardım

arafta-yim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2023
12
0
1
40
Arkadaşlar bu hayat bana çok uzun geliyor,okadar yıl nasıl yaşarım diye düşünüyorum,kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi çok kötüyüm hastanede yatıyorum,her gün güneş doğacak ve ben yaşamak zorundayım imkansız gibi görünüyor,geçermi bu hep böyle kalırsam yaşayamam 😞

Arkadaşlar bu hayat bana çok uzun geliyor,okadar yıl nasıl yaşarım diye düşünüyorum,kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi çok kötüyüm hastanede yatıyorum,her gün güneş doğacak ve ben yaşamak zorundayım imkansız gibi görünüyor,geçermi bu hep böyle kalırsam yaşayamam 😞
inşallah bitecek zor günler, ben inanıyorum. geçecek sabredelim, çok zor ama en zor gecenin bile bir sabahı var. her şey düzelecek bugün olmasa da bir gün.

Namaz ile Allah'tan yardım isteyiniz. Allah şifayı isterse halk eder. Abdestsiz gezmeyin vesvese veremesin şeytan. Bol bol lâ havle vela kuvvete illa billâhil aliyyil azîm tesbihini inanarak söyleyin. Rabbimiz duymaz değildir azze ve celle hz. Ben anksiyetemi böyle atlattım maneviyata yönelerek ilk sene azalarak ikinci sene ise tamamen bitti. Allah'tan istedim bir'ini vesile etti de kurtardı beni bu kalp hastalığından.

Geçeceğinden emin ol. Hiçbir duygu sonsuza kadar sürmez. Çok ağır anskiyete yaşadığım dönemler geçmez diyordum ben de . Ama geçti bitti gitti. Sabırla bekle güzel günler çok yakında ❤️

Back
X