Yani acaba cokmu biriktirdiniz icinizde de yavas yavas bu noktaya geldiniz? Kuzum ilac tedavisi tabiki ise yarayacaktir zira beynimizdeki kimya bozuluyor haplar onlari arttiriyor azaltiyor vs...ama esas olan bakis acini değiştirmeniz kendimden ornek verecek olursam mutsuz oldugum ortamdaydim oradan ayrildim ve pskiyatriyr gittim ilac verdi ki ise yarıyor sanirim ama birazda pozitif olmak lazjm ,icinizden gelmese bile gulumseyin neseli olmaya calisin inanin zamanla keyfiniz yerine gelicektir ve elbetteki duzeleceksiniz sadece gececegini bilin evet suan bu durumdayim ama gecicek diye kendinizi buna odaklayin
Acin psikolog videolarini izleyin mesela...
Kim ne sizi bu hale getirdi bilmiyorum ama insanlar yuzundense dusunmemeye calisin,cok gecmis olsun
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Tabii insan bir anda bu duruma gelmiyor, zaman ve yaşanılanlar buna çok büyük etken.
Birşeyler üst üste birikiyor ve sonra bu noktalara geliyor.
Bundan bir hafta önce gerçekten çok kötü durumdaydım, ancak son günlerde çok daha iyiyim.
Buradaki yorumlar beni çok rahatlattı.
İnsanın kendinin yanlız olmadığını hissetmesi bile büyük birşey bu durumlarda.
İlaç tedavisi dediğiniz gibi işe yarıyor ancak beynin bir bölümünü de uyuşturuyor o kesin.
Dediğiniz çok doğru, biraz daha pozitif olmak ve o şekilde davranmak çok etkili.
Ben normalde de güleç suratlı biriyim, ama pozitif olmakta gerçekten çok önemli.