Yok uyku ilaci değil hatta en az yan etkisi olani vermis bebegim oldugu icin. Belkide dediginiz gibidir.Verilen sinirsel ilaclar uyku ilaci değilse esneme vs yapmaz psikojik sizinki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok uyku ilaci değil hatta en az yan etkisi olani vermis bebegim oldugu icin. Belkide dediginiz gibidir.Verilen sinirsel ilaclar uyku ilaci değilse esneme vs yapmaz psikojik sizinki
E bırakın kendi uyusun uyandiginda. Meme falanda istemiyormus neden ikinciye uyutuyorsunuz ilgilenmezseniz uyur zatenHayir emmiyor veya mama istemiyor. Sebepsiz uyanip ayaga kalkiyor besikte tekrar sallayip uyutuyorum. Dogdugundan beri oyle zor bir cocukki. Düzelmiyor. Bazen hic uyanmiyor nadir olsada. Cogunlukla en az bir iki kez uyanıyor.
Evet buda psikojik ilaci kullanin benceVe durduramadigim yeme isteğim var. Sanki ruhumun acligini yiyecekler kapatıyor gibi. Rahatliyorum yedikce. Ama istemiyorum bu kadar yemek.
:) asla uyumazki. Agliyor da agliyor ilgilenene kadar. Cok denedim bende ama dayanilmiyor o aglamayaE bırakın kendi uyusun uyandiginda. Meme falanda istemiyormus neden ikinciye uyutuyorsunuz ilgilenmezseniz uyur zaten
Sıkıntı o zaman alışmış birde heralde ilk seferlerinde yaptığında büyük ihtimal gittiniz yanına. Rezene icirseniz cocuklara veriyorlar ya belki iyi gelir ona. Sizde papatya icebilirsiniz:) asla uyumazki. Agliyor da agliyor ilgilenene kadar. Cok denedim bende ama dayanilmiyor o aglamaya
Evet bir denemek lazim aslinda rezeneyiSıkıntı o zaman alışmış birde heralde ilk seferlerinde yaptığında büyük ihtimal gittiniz yanına. Rezene icirseniz cocuklara veriyorlar ya belki iyi gelir ona. Sizde papatya icebilirsiniz
Kan degerinede baktirin siz kendinizin ondan olabiir bide halsizlikEvet bir denemek lazim aslinda rezeneyi
Tesekkur ederim umarim ise yararAynı dertteniz...Hayatımda ilk defa geçen hafta bir psikiyatriste gittim 1 saatten fazla konuştuk. ne kadar rahattım kimseye anlatamadıklarımı gayet rahat anlattım o da en az benim kadar konuştu iki arkadaş gibiydik, gülüştük, keyifliydi. depresyon anksiyete teşhisi koydu ilaç yazdı.5 gündür kullanıyorum.ilaçla ilgili internette bazı olumsuz şeyler okumuştum ama hiç olumsuz bi etkisi yani yan etkisi olmadı şimdiye kadar. olumlu etkisini de 3 haftadan önce göremezmişiz vücut alışacak heralde. Ama kendimi iyi hissediyorum. Önceden yapmaktan keyif aldığım ama aylardır hatta bir yıldır yapmadığım şeyleri yapmaya başladım birkaç gündür içimde garip bi huzur var. ilacınızı kullanmalısınız. geçmiş olsun Allah tüm dertlilere şifa versin.