Depresyon

Ve durduramadigim yeme isteğim var. Sanki ruhumun acligini yiyecekler kapatıyor gibi. Rahatliyorum yedikce. Ama istemiyorum bu kadar yemek.

Hayir emmiyor veya mama istemiyor. Sebepsiz uyanip ayaga kalkiyor besikte tekrar sallayip uyutuyorum. Dogdugundan beri oyle zor bir cocukki. Düzelmiyor. Bazen hic uyanmiyor nadir olsada. Cogunlukla en az bir iki kez uyanıyor.
E bırakın kendi uyusun uyandiginda. Meme falanda istemiyormus neden ikinciye uyutuyorsunuz ilgilenmezseniz uyur zaten

:) asla uyumazki. Agliyor da agliyor ilgilenene kadar. Cok denedim bende ama dayanilmiyor o aglamaya
Sıkıntı o zaman alışmış birde heralde ilk seferlerinde yaptığında büyük ihtimal gittiniz yanına. Rezene icirseniz cocuklara veriyorlar ya belki iyi gelir ona. Sizde papatya icebilirsiniz

Aynı dertteniz...Hayatımda ilk defa geçen hafta bir psikiyatriste gittim 1 saatten fazla konuştuk. ne kadar rahattım kimseye anlatamadıklarımı gayet rahat anlattım o da en az benim kadar konuştu iki arkadaş gibiydik, gülüştük, keyifliydi. depresyon anksiyete teşhisi koydu ilaç yazdı.5 gündür kullanıyorum.ilaçla ilgili internette bazı olumsuz şeyler okumuştum ama hiç olumsuz bi etkisi yani yan etkisi olmadı şimdiye kadar. olumlu etkisini de 3 haftadan önce göremezmişiz vücut alışacak heralde. Ama kendimi iyi hissediyorum. Önceden yapmaktan keyif aldığım ama aylardır hatta bir yıldır yapmadığım şeyleri yapmaya başladım birkaç gündür içimde garip bi huzur var. ilacınızı kullanmalısınız. geçmiş olsun Allah tüm dertlilere şifa versin.

Aynı dertteniz...Hayatımda ilk defa geçen hafta bir psikiyatriste gittim 1 saatten fazla konuştuk. ne kadar rahattım kimseye anlatamadıklarımı gayet rahat anlattım o da en az benim kadar konuştu iki arkadaş gibiydik, gülüştük, keyifliydi. depresyon anksiyete teşhisi koydu ilaç yazdı.5 gündür kullanıyorum.ilaçla ilgili internette bazı olumsuz şeyler okumuştum ama hiç olumsuz bi etkisi yani yan etkisi olmadı şimdiye kadar. olumlu etkisini de 3 haftadan önce göremezmişiz vücut alışacak heralde. Ama kendimi iyi hissediyorum. Önceden yapmaktan keyif aldığım ama aylardır hatta bir yıldır yapmadığım şeyleri yapmaya başladım birkaç gündür içimde garip bi huzur var. ilacınızı kullanmalısınız. geçmiş olsun Allah tüm dertlilere şifa versin.
Tesekkur ederim umarim ise yarar

negüzel yaa üçtane çocuğum var halâ bebegi olanlara imreniyorum.kendimi iyi hissettirecek bir müzik açıp örgü örerim üretmek iyi gelir.ah bider bebegim olsa ona neler yapardım değisik seylere yönel canım cilt bakımı yap maske yap yüz yogası yap oyalanacak şeyler bul emin ol iyi gelecek

Back
X