• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

depresyon...

hatalı olduğu için o gelsin istiyorum bide bu durumda çok hasssaım böyle bi zmanda anlamsı lazım beni küçük bi çocuk gibi olmazki böyle
Git bi önce sarıl, göğsüne yat da sonra sen bana bunları bunları yaptın diye azarlarsın :KK53: bu dönem korkularını en yakınındakiyle paylaş ondan destek al.. hormonların şaha kalktığı bi dönem olabilir tabi ki ama yürek senin yüreğin üzme kendini barışmak bu kadar zor olmamalı..

Git bi önce sarıl, göğsüne yat da sonra sen bana bunları bunları yaptın diye azarlarsın :KK53: bu dönem korkularını en yakınındakiyle paylaş ondan destek al.. hormonların şaha kalktığı bi dönem olabilir tabi ki ama yürek senin yüreğin üzme kendini barışmak bu kadar zor olmamalı..
doğru söylüyorsunuz ama onun bizi bu kadar üzmesine hakkı yok hatasını anlayıp bu zor zamanımda yanımda olmalı

hatalı olduğu için o gelsin istiyorum bide bu durumda çok hasssaım böyle bi zmanda anlamsı lazım beni küçük bi çocuk gibi olmazki böyle

Sizi çok iyi anlıyorum ama kendinizi böyle bir döneme girdiniz diye size illaki hassas davranacak olayına bağlamayın.
Eşiniz demek ki hassaslık tan yoksun anlamıyor !!!sizde diretip aksini yaparsanız üzerine giderseniz işte sizde bu şekilde üzülen taraf oluyorsunuz.

doğru söylüyorsunuz ama onun bizi bu kadar üzmesine hakkı yok hatasını anlayıp bu zor zamanımda yanımda olmalı
Tabi ki doğum yapacak olan sensin ama bu ikinizin zor zamanı hamilelikte hep kadının psikolojisinden bahsederler ama erkeklerin de durumu hiç kolay değil.. velhasıl uzatmak da tatlıya bağlamak da insanın elinde..

muhtemelen baba olmaya çalışıpta napacağını şaşıran (hani böyle askerlikten sonra bi bocalama dönemi yaşarlar ya) bir adam kazmalık üstüne kazmalık yapıp üstüne de kendini haklı zanneden biri kesin.çeşit çeşit insanlar türedi böyle olanlara da şaşırmıyorum.psikoloğa beraber gidin desem, gidebilecek biriyse psikolog bir orta yol bulur.bana hastalık işlemez ilaç bile içmem diyen cinstense ne kadar kızsan küssen müstehaktır ona diye düşünüyorum.

ona tatlı dille sor sorununu biliyorum hamileyken insan naz yapmak isterken zor olur onun sorununu öğrenince kendini anlat kasılmalarını stresini ama tatlı dille unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

Sizi çok iyi anlıyorum ama kendinizi böyle bir döneme girdiniz diye size illaki hassas davranacak olayına bağlamayın.
Eşiniz demek ki hassaslık tan yoksun anlamıyor !!!sizde diretip aksini yaparsanız üzerine giderseniz işte sizde bu şekilde üzülen taraf oluyorsunuz.
hayır çok anlayışlı iyiydi ne oldu böyle anlamıyorum

yanlış anlamayın ama sizin zaten çok mutlu çok düzgün giden bir evliliğiniz yok muş
eski konularınıza baktım, eşinizden ve eşinizin ailesinden sürekli şikayet etmiş ve ne kadar mutsuz olduğunuzu, hatta bir konunuzda karşılıklı boşanma kararı aldığınızı yazmışsınız.
sanki herşey en baştan beri çok iyiydi de, bugün aranız bozulmuş gibi anlatmışsınız

yanlış anlamayın ama sizin zaten çok mutlu çok düzgün giden bir evliliğiniz yok muş
eski konularınıza baktım, eşinizden ve eşinizin ailesinden sürekli şikayet etmiş ve ne kadar mutsuz olduğunuzu, hatta bir konunuzda karşılıklı boşanma kararı aldığınızı yazmışsınız.
sanki herşey en baştan beri çok iyiydi de, bugün aranız bozulmuş gibi anlatmışsınız
evet ama hamilelikte çok yol katetmiştik

inşallah bir an önce düzelir herşey
ama iletişimsizlik çok kötü bişey
eşin adım atmıyorsa, sen al karşına konuş
hamileyim ve bebeğim de benimle birlikte üzülsün istemiyorum de, belki yumuşar o zaman
ama az önce de söylediğim gibi, sizin sorunlarınız çok daha eski ve derin... sorunlarınızı bir an önce çözmeye çalışın yoksa tekrar tekrar önünüze çıkabilir

Back
X