- 29 Eylül 2018
- 30
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi Vivereperisola
-
Ben aslında onlardan sadece sevmiyorlar mi sevmesinler istemesinler görmezden gelsinler hep bi laf sokma 5 yaşındaki çocuğu itip kakma çabalari ben bunlardan biktim yoksa onlar zerre kadar umrumda değil ben bana anladıklarında yaklaşımlarında hiç değilim arada olan benim çocuğuma oluyor tek üzüldüğüm buBen de tam bundan bahsediyorum. Onlar (eltileriniz) bu kuralları ve üzerlerindeki vesayeti kabul ederek sorunsuz yaşıyorlar. Aile büyükleri de geleneksel aile modelinde üzerine düşeni yapıyor.
Siz, haklı olarak, bu tahakkümü kabul etmek istemiyorsunuz. Ama geleneksel kabullerdeki görevlerini de yapsınlar istiyorsunuz.
Ya yardan ya serden vaz geçeceksiniz. Bunun ortası yok sizin koşullarınızda.
1.5 yıl ayrı yaşadık 1 1.5 ay hiç aramadı ben sorumluluklarimin farkındayım ve kimseden bisey istemiyorum kendime yetmeyi biliyorum en azından ama evet eşim benim tam tersim ve zaman içinde ailesinin etkisiyle böyle olduğunu düşünüyorum çünkü beni tanıdığında neysem hala o yum ona ilgim alakalam evime çocuğuma ayırdığım zaman hep kendimden taviz verip yettim pişman değilim çünkü ben huzurlu ve mutlu olalım istedim içimden bi ses bundan ötesi yok diyor ayrılık kaçınılmaz ama ben ilerde evladıma söyleyeceği sorabilecek herseyde dürüst ve başı dik olabilmek istiyorum şuan ki tüm çabam bunun içinEşiniz karakteri ve kişiliği oturmamış bir adam maalesef..söz konusu kemdi çocuğu olduğunda bile sesini çıkaramıyor bile hale bakın.gerci kendisi de aramamış 1.5 yıl boyunca diyorsunuz.
Siz ise anladigim kadarıyla karekteri güçlü ve kimseye hesap vermek istemeyen birisiniz.
Anlasamamaniz normal yani.
Bu durumda iki taraftan biri ya geri adım atacak yada bitiricek.
Haklı olan bana göre siz olduğunuza göre bunu eşinizin yapması gerek.Sizce yapabilicek mi?
Değişeceğine inanıyorsanız denemeye devam ama umudunuz yoksa hiç uğraşıp vaktinizi harcamayın derim ben.
Ben aslında onlardan sadece sevmiyorlar mi sevmesinler istemesinler görmezden gelsinler hep bi laf sokma 5 yaşındaki çocuğu itip kakma çabalari ben bunlardan biktim yoksa onlar zerre kadar umrumda değil ben bana anladıklarında yaklaşımlarında hiç değilim arada olan benim çocuğuma oluyor tek üzüldüğüm bu
Bunu elimden geldiği kadar hatta fazlasıyla yapıyorum sonra ne terbiyesizliğin kalıyor nede yaptıklarına rağmen çocuğu doldurmuş olmam kalıyor çünkü onların davranışları çok normal ben çocuğumu korumaya çalışınca oğlumu onlara karşı doldurmuş oluyorumÇocuğu, tüm kötü muamelelerden korumak da anne ve babanın görevidir.
İtilip kakıldığını, fiziksel ya da duygusal olarak hırpalandığını düşünüyorsanız engel olmakla yükümlüsünüz.
Bu borçtan da kira da oturmaktan da size karışılmasından da çok daha önemli bir konu.
Bunu elimden geldiği kadar hatta fazlasıyla yapıyorum sonra ne terbiyesizliğin kalıyor nede yaptıklarına rağmen çocuğu doldurmuş olmam kalıyor çünkü onların davranışları çok normal ben çocuğumu korumaya çalışınca oğlumu onlara karşı doldurmuş oluyorum
Evet bu konuda haklisiniz teşekkür ederim gerçekten benim evlâdım dan öte kıymetlim yok diyorum ya tüm çabam onun için bunlardan kötü etkileniyor ve nöbet geçiriyor sürekli vaktimin çoğu hastahanede geçiyor çünkü ben 5 yıprandıysam evlâdım 70 yıprandı eşimden ufak bi çaba görsem inan ki kiraya çıkmaya raziyim çekeceğim sıkıntı umrumda değilSöylenilenlere kulaklarınızı tıkayın bence, söz konusu çocuksa, savunmasız bir insansa geri kalan şeyler önemini yitirir.
Anladığım kadarıyla ilişkiler yıpranmış, aile sizi sevmiyor siz de aileyi.
Karartın gözünüzü binadan ayrılıp kiraya çıkın.
Böylesi belki her iki taraf için de daha iyi olur. Hatta aile ile olan ilişkinize de iyi gelebilir.
Her borç bir şekilde ödenir de giden yıllar ve huzur geri gelmez.
Evet bu konuda haklisiniz teşekkür ederim gerçekten benim evlâdım dan öte kıymetlim yok diyorum ya tüm çabam onun için bunlardan kötü etkileniyor ve nöbet geçiriyor sürekli vaktimin çoğu hastahanede geçiyor çünkü ben 5 yıprandıysam evlâdım 70 yıprandı eşimden ufak bi çaba görsem inan ki kiraya çıkmaya raziyim çekeceğim sıkıntı umrumda değil
Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederimSiz çıkın kiraya, eşiniz de canı isterse gelir.
Bu koşullar çözümsüzlükte ısrardan başka bir şey değil çünkü.
İhtiyacınız olan tek şey: CESARET.
Deniyorum gerçekten çaba gosteriyorum allah büyük elbet bu çabalarımın karşılığını alicam1,5 yıl çocuğunu aramayan bir insan ...
Aileniz bence destek olur size. Boş verin borcu falan .
Çok üzüldüm okurken . Daha gençsiniz de. Önünüze bakın lütfen
Tam net karar verin ve ayrılın hasta çocuğu da bu kadar yıpratmalarina izin vermeyinAbartı olup olmadığına siz karar verin çocuğum epilepsi nöbeti geçirdi bayıldı ve eşim evde yoktu ama ailesi tam kadro evde ve arabaları var bize kapıyı kapattılar kimse götürmedi eşim işinden dolayı burda yoktu ve geldiğinde bu duruma tepki bile vermedi
Evet haklisiniz ama daha öncede dediğim gibi çocuğum hep öyle kalmayacak ben ilerde neden ayrıldınız herşeyi denediniz mi gibi sorularına yalansız dolansiz cevaplar vereyim çabaladım ama olmadı diyebileyim istiyorum çocuğum olmasa 2.Sans bile olmazdı asla zatenBirdaha dönecekseniz gitmeyin.
Çnkü geri döndükçe kıymetiniz yok olacak.
2.şansı vermişsiniz kullanamamış.
Lütfen gidin ve geri dönmeyin.
En azından çocugunuz huzurlu olsun.
Çocuğumun hastalığından dolayı bayılma nöbetleri çok fazla bu yüzüden okulda bile olsa her zaman yanında olmak zorundayım bırakabilsem kesin olarak işime dönücem zatenya bu insanlar ne hadszler. kim oluyolar da bi insanı açık kapalı diye yargılıyolar. tövbe haşa allah sankien büyük probleminiz aynı apartmanda yaşamanız. bu yakınlıktan eşiniz de etkileniyor ve anne baba etkisi altında kalıyor. imkanınız varsa ayrılın o apartmandan. çalışmıyorsanız siz de bir iş bulabilirsiniz çocugunuz fazla küçük değil anaokulu yaşında. o okula siz işe başlayabilirsiniz
Çocuğumun hastalığından dolayı bayılma nöbetleri çok fazla bu yüzüden okulda bile olsa her zaman yanında olmak zorundayım bırakabilsem kesin olarak işime dönücem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?