• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyona sokan komşu

Ruslana90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
147
30
13
35
Alt katımda alzheimerlıyaşlı bi teyze var tek yaşıyo bakıcısı var sabahtan akşama geliyo
Kadın çok kötü biri sürekli bağırıyo
Yöneticiye ve çocuklarına şikayet ettik bakıcıyla kavga ettik umurlarında olmadı kimsenin
Sürekli aralarında hır gür
Sürekli bağırış çağırış
Bide kadının kulakları duymuyo diye bakıcı sürekli melahat teyze melahat teyze diye bağırıp duruyo o kart sesiyle
Sabah uyanıyorum melahat teyze sesleriyle akşam uykuya dalmaya çalışıyorum melahat teyze çağırma sesiyle
Sürekli kulağımda melahat teyze sesleri çınlıyo
Bina da eski bütün ses evde
Psikolojim bozuldu artık
Sürekli o evin kasvetli havasını evimde duymaktan o bakıcının kötü sesinden sürekli onlarla uyuyup onlarla uyanmaktan bıktım artık bıktım! Depresyona girdim sanırım! Bazen melahat teyze ölse de kurtulsam diyorum ama sonra çok kızıyorum kendine

Alt katımda alzheimerlıyaşlı bi teyze var tek yaşıyo bakıcısı var sabahtan akşama geliyo
Yöneticiye ve çocuklarına şikayet ettik bakıcıyla kavga ettik umurlarında olmadı kimsenin
Sürekli bağırış çağırış
Bide kadının kulakları duymuyo diye bakıcı sürekli melahat teyze melahat teyze diye bağırıp duruyo o kart sesiyle
Sabah uyanıyorum melahat teyze sesleriyle akşam uykuya dalmaya çalışıyorum melahat teyze çağırma sesiyle
Psikolojim bozuldu artık
Sürrkli o evin kasvetli havasını evimde duymaktan o bakıcının kötü sesinden sürekli onlarla uyuyup onlarla uyanmaktan bıktım artık bıktım! Depresyona girdim sanırım! Bazen melahat teyze ölse de kurtulsam diyorum ama sonra çok kızıyorum kendine
kadın hasta lütfen empati kurun tabi haklı yönünüz var ama hitap şekliniz anlatım diliniz çok yanlış unutmayın 1 dakika sonra ne olacağımız belli değil

kadın hasta lütfen empati kurun tabi haklı yönünüz var ama hitap şekliniz anlatım diliniz çok yanlış unutmayın 1 dakika sonra ne olacağımız belli değil
Dediğinize katılıyorum ama inanın şuanki ruh halimi tahmin edemezsiniz elim ayağım titriyo artık kendimi kötü laflar ederken buluyorum

Dediğinize katılıyorum ama inanın şuanki ruh halimi tahmin edemezsiniz elim ayağım titriyo artık kendimi kötü laflar ederken buluyorum
hak veriyorum size tabi ki ama kadın yaptıklarının bilince değil siz şuan nasıl sinirle bu şekilde hitap ediyorsanız bakıcısı da aynı ruh haliyle iletişim kuruyor daha doğrusu kuramıyor yapılması gereken o bakıcının yerine daha sevecen ve sabırlı birini bulmaları olucaktır iki taraf içinde en doğrusu bu olur gibi

Sürekli bağırış çağırış
Psikolojim bozuldu artık
Sürekli o evin kasvetli havasını evimde duymaktan o bakıcının kötü sesinden sürekli onlarla uyuyup onlarla uyanmaktan bıktım artık bıktım! Depresyona girdim sanırım! Bazen melahat teyze ölse de kurtulsam diyorum ama sonra çok kızıyorum kendine
Sizi cok iyi anliyorum benimde ustumde var yasli amca sestende sikayetciyim tv surekli son ses yasli amcaya anlatsan kiziyo.gecen onlarin tuvaletinden su damliyodu itirazda itiraz yaptrmak istemio geleni fircaliyo yasli amca.bi suru hastaligu var afffedersiniz wc ye girdiginde evi bi koku kapliyo hayvan olusu bu kadar kokmaz evimin tamm ortasinda bu kokuyla yasiyorum benmde artk olsede su kokudan kurtulsak dedgim oldu cok biktim cunku her gun bu wc kokusu evde dayanilacak gbi degil kucuk cocugum var kac sise parfum bitirdim eve sikiyorum yok yine gtmiyoo.yapabilecek bisey yok bendi geri kendi kendime tobe estafurullah cekiyom

Ne biçim bi insansınız !
Yaşlı ve hasta kadının bilinçli vermediği rahatsızlıktan ötürü tepkiniz ölse de kurtulsam nedir !!
Yarın o kişiden daha beter bi halde olmamak için dua edin
Sizin gibi zihniyetler ortadaki kuru gürültüden daha çok rahatsızlık veriyor begennmıyorsan taşınır gidersin .

Sürekli bağırış çağırış
Psikolojim bozuldu artık
kadın hasta sonuçta bilerek yapmıyor oda böyle olmasını istemezdi, ama evde hep bir hır gür var diyorsunuz bakıcı kadın,kadına güzel bakmıyor mu şiddet mi uyguluyor acaba.

hak veriyorum size tabi ki ama kadın yaptıklarının bilince değil siz şuan nasıl sinirle bu şekilde hitap ediyorsanız bakıcısı da aynı ruh haliyle iletişim kuruyor daha doğrusu kuramıyor yapılması gereken o bakıcının yerine daha sevecen ve sabırlı birini bulmaları olucaktır iki taraf içinde en doğrusu bu olur gibi
Sadece sevecen bakıcı ile ilgili değil duvarlar ince ve o evdeki tüm olaylara şahit olmak evimden yıllardır hiç bir sevgi bağımın olmadığı bir hasta bakıyor havası beni bunalttı artık

Melahat teyze ölsün deme Allah korusun. İnsanlar 1 dakika daha nefes almak için ne taklalar atıyorlar.
Onun dışında polis çağırabilirsiniz son çare olarak.
Bunu dabrım taştığı için söylüyorum sadece Polis de hiç biley yapamaz

Ne biçim bi insansınız !
Yaşlı ve hasta kadının bilinçli vermediği rahatsızlıktan ötürü tepkiniz ölse de kurtulsam nedir !!
Yarın o kişiden daha beter bi halde olmamak için dua edin
Sizin gibi zihniyetler ortadaki kuru gürültüden daha çok rahatsızlık veriyor begennmıyorsan taşınır gidersin .
Siz meseleyi anlamamışsınız anlayana kadar defalarca okumanızı tavsiye ederim şimdi sinirinizi başka yete kusabilirsiniz

Bizim de alt katta yaşlı bir teyze var bazen ablası geliyor aksamlari bağırarak el cirparak ada sahillerinde bekliyorumu söylüyorlar. O zaman anlıyorum ablasi gelmiş coştular diye:ıslık:. Bazen de gece yarısı birden yuksek seste kuran sesi geliyor. Geçen gece uykulu nolduğunu anlamadım öldüm mu yoksa noluyor yaw diye uyandim:confused:ses gelmeyince kadına bisi mi oldu diye korkuyorum. Sizin ki hastalık, o evde sizin de psikolojiniz bozulur anlıyorum. Hicbirsey fayda etmiyorsa ben olsam taşınırdım sanırım

Siz meseleyi anlamamışsınız anlayana kadar defalarca okumanızı tavsiye ederim şimdi sinirinizi başka yete kusabilirsiniz
Duymak istediğin şeyleri söylemeyecek kadar iyi anladım merak etmeyin
Ama düşmez kalkmaz bir Allah
Hadi bys

Ne kadar kirli kalpli insanlar var ..
Birisinin ölmesini dilemek nasıl bir vicdansızlık ?!
Gürültü şikayetlerini anlayabilirim bir yere kadar fakat ölüm başka bişey ya ..o insanların biraz daha uzun yaşaması için dua eden çocuklarından utanın .benim babam 50 yaşında hayata veda etti .çok da hastaydı ,hiç sesi gürültüsü yoktu .olsaydı da ölse de kurtulalım diyeni ondan önce öldürür gömerdim .vicdansızlar ..

Back
X