• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyona sokan komşu

Sadece sevecen bakıcı ile ilgili değil duvarlar ince ve o evdeki tüm olaylara şahit olmak evimden yıllardır hiç bir sevgi bağımın olmadığı bir hasta bakıyor havası beni bunalttı artık
(bir hasta)sizin psikolojiniz gerçekten bozulmuş evden taşının mümkünse bir hastayı anlamak için sevgi bağınız değil vicdanınız olması gerekir

Başka şeylere konsantre olun belli bir süre Sonra duymuyorsunuz .Yıllarca tren raylarının yanındaydı evimiz :) Şimdi de 7/24 gürültülü semtlerden birinde yaşıyorum duysamda etkilenmiyorum ,dinlemiyorum ;)

iyilik iste komşuna,iyilik gelsin başına diye bir atasözümüz vardır hatırladırım..kime ne olacak bilemezsin ( anlayın ne demek istiyorum)
artı kimi kimsesi yokmu...belli ki bakıcı kötü davranıyor..ailesine haber verin derim

Dediğinize katılıyorum ama inanın şuanki ruh halimi tahmin edemezsiniz elim ayağım titriyo artık kendimi kötü laflar ederken buluyorum
Zavallı melahat teyze. Uyuz bakıcıya gidip kadına bağıracağına yanına gidip konuş nasıl davrandığını bütün gün dinliyorum diye tehtid ederdim. Olmadı polise şikayet et bi kere polis kapıya gelip hakkınızda şikayet var desin tırsar belki. Allah yardımcısı olsun teyzemin. Rabbim kimseyi ele muhtaç etmesin çok üzüldüm.

Bizler nasıl olacağız kimbilir yaşlanınca, Melahat teyzenin kulakları mı duymuyor da o kadar bağırıyor bakıcısı, yoksa hastalığından dolayi kendine seslenildiginde aldırmıyor mu?Allah yardımcınız olsun

Bizim de alt katta yaşlı bir teyze var bazen ablası geliyor aksamlari bağırarak el cirparak ada sahillerinde bekliyorumu söylüyorlar. O zaman anlıyorum ablasi gelmiş coştular diye:ıslık:. Bazen de gece yarısı birden yuksek seste kuran sesi geliyor. Geçen gece uykulu nolduğunu anlamadım öldüm mu yoksa noluyor yaw diye uyandim:confused:ses gelmeyince kadına bisi mi oldu diye korkuyorum. Sizin ki hastalık, o evde sizin de psikolojiniz bozulur anlıyorum. Hicbirsey fayda etmiyorsa ben olsam taşınırdım sanırım
güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsun.Ada sahillerinde:) beklliyorum:)

güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsun.Ada sahillerinde:) beklliyorum:)
valla bi coşuyorlar teyzeler :halay:eşime diyorum ben de aşağı inicem katılıcam:KK70: geçen yine gelmişti ablası , bak gor ask beni ne hale koydu, simsiyah saclarim bembeyaz oldu diye bir şarkıyı söylüyorlardı bağıra bağıra. 70-80 lik teyzeler biz de dinliyoruz yukardan napalım :KK70:

Bir şeyi çekmek için sadece sevgiye gerek yok vicdan olmalı.. “alzheimer hastası” biriyle ilgilenmenin ne kadar zor ve sabır gerektirdiğini bilseydiniz bu yazdıklarınızdan utanırdınız.. evet sizin içinde zor olmalı ama birbirimize anlayış göstermezsek bu dünyanın hali ne olur.. benim kp alzheimer hastasıydı gecen sene vefat etti. Bu hastalıkta istemsizse kişi bağırıp çağırabiliyor, gecenin bir yarısı sebepsiz çıplıklar, öfke, sinir nöbetleri geçirebiliyor.. kp öyleydi.. kv alt komşusunun kocasıda yatalaktı üst katlarına yeni birilwri taşındı. Kp grültüsünden rahatsız olmuşlar, ko bağırdıkca onlarda yukardan yere vuruyorlarmış susus diye.. bi kaç kere tekrarlayınca kv bana söyledi böyle oluyor diye.. eşime söyledim.. eşim o anda gitti.. komşuyu merdiven boşluğunda yakaladı adamı duvara yapıştırdı.. hasta olduğunu bile bile huzursuzluk çukardığı için..çok da iyi yaptı.. o günden sonra gıkları çıkmadı.. ha sonuç ne? Kp vefat etti..ölsün dediğiniz insan için canın verebilecek evlatlar var..

Ne kadar kirli kalpli insanlar var ..
Birisinin ölmesini dilemek nasıl bir vicdansızlık ?!
Gürültü şikayetlerini anlayabilirim bir yere kadar fakat ölüm başka bişey ya ..o insanların biraz daha uzun yaşaması için dua eden çocuklarından utanın .benim babam 50 yaşında hayata veda etti .çok da hastaydı ,hiç sesi gürültüsü yoktu .olsaydı da ölse de kurtulalım diyeni ondan önce öldürür gömerdim .vicdansızlar ..
Ölmesini istediğimi söylemedim bida okuyun

Bir şeyi çekmek için sadece sevgiye gerek yok vicdan olmalı.. “alzheimer hastası” biriyle ilgilenmenin ne kadar zor ve sabır gerektirdiğini bilseydiniz bu yazdıklarınızdan utanırdınız.. evet sizin içinde zor olmalı ama birbirimize anlayış göstermezsek bu dünyanın hali ne olur.. benim kp alzheimer hastasıydı gecen sene vefat etti. Bu hastalıkta istemsizse kişi bağırıp çağırabiliyor, gecenin bir yarısı sebepsiz çıplıklar, öfke, sinir nöbetleri geçirebiliyor.. kp öyleydi.. kv alt komşusunun kocasıda yatalaktı üst katlarına yeni birilwri taşındı. Kp grültüsünden rahatsız olmuşlar, ko bağırdıkca onlarda yukardan yere vuruyorlarmış susus diye.. bi kaç kere tekrarlayınca kv bana söyledi böyle oluyor diye.. eşime söyledim.. eşim o anda gitti.. komşuyu merdiven boşluğunda yakaladı adamı duvara yapıştırdı.. hasta olduğunu bile bile huzursuzluk çukardığı için..çok da iyi yaptı.. o günden sonra gıkları çıkmadı.. ha sonuç ne? Kp vefat etti..ölsün dediğiniz insan için canın verebilecek evlatlar var..
İyi yapmış
Ölmesini istediğimi söylemedim bida okuyun

iyilik iste komşuna,iyilik gelsin başına diye bir atasözümüz vardır hatırladırım..kime ne olacak bilemezsin ( anlayın ne demek istiyorum)
artı kimi kimsesi yokmu...belli ki bakıcı kötü davranıyor..ailesine haber verin derim
Bida okuyun

bu gürültüden yan komşusu alt komşusu diğer yan komşusu vs rahatsız olmuyormu?

böyle şeyler okudukça yaşlanmaktan çok korkuyorum ya. bir de işitme engelliyim cihazla duyuyorum demek benim de arkamdan böyle konuşacaklar.

Back
X