- 19 Mayıs 2015
- 281
- 248
- 33
- 30
- Konu Sahibi Shiningstars
-
:) yalnız değilmişim en azındangel bir kucaklaşalım kardeşim
değilsin emin ol canım anlatsam roman olur derler ya hani o hesap... çok özel değilse sorun ne?:) yalnız değilmişim en azından
1 tane sorun yok aslında. Kesin bir nokta atışıyla işte bu yüzden mutsuzum diyebileceğim tek birşey yok. Birden fazla şey var. Bazıları geçmeye yüz tutmuş gibi mesela ama belli de olmuyor kendimi yine o geçiyor sandığım sebepten dolayı ağlarken bulabiliyorum. Bu sebep 1 buçuk yıl birlikte olduğum adamı kaybetmem saçma sapan bir nedenden ve hala suçluluk duyuyor olmam. Ondan sonra ailesel sağlık sorunları var. Var da var yani.değilsin emin ol canım anlatsam roman olur derler ya hani o hesap... çok özel değilse sorun ne?
O son yazdığınız cümle o kadar anlatıyor ki beni. Birine oturup her şeyi anlatasım geliyo. Ama bazen anlatmaktan dahi yoruluyorum. Ve zaten istediğim gibi beni dinleyecek insan yok. Yakın arkadaşım çok evet ama ne kadar yakınım olurlarsa olsunlar herşeyinizi o kadar anlatamazsınız ya. Öyle işte. Birinin beni gerçekten profesyonel bir şekilde oturup dinlemesi lazım ama o da çok ütopik işte :) psikoloğa git falan derseniz de belki yararı olur zamanında gitmiştim de ama bu ara bunu istemiyorum ne biliyimAy aynı hal bende. Gereksiz ağlama, gereksiz sinir, dünya başıma yıkıldı modu. Dışarıda ben de mutlu görünmeye çalışıyorum, hatta rol yaptığım için aptal bir mutlu hali görünüyor eminim. Mutlu olmayıp rol yapmak zorunda kaldığım için ayrıca mutsuzluk çöküyor. Uyku en sevdiğim şey. 3 gün yemek yemesem tık yok, ama ertesi gün önce günlük yemek yeme.
Direkt Depresyondayım ama ilaç falan değil biriyle oturup günlerce anlatsam anlatsam bitse. Ama kimsenin ahkam kesip doğru yolu göstermesini de istemiyorum. Böyle saçma bir halı işte...
Ben de öyle :) O kadar çok şey var ki ve ben daha nerden başlayacağımı bilmezken, her şeyi anlatmaya da gücüm yokken zaten ben de dalamam.Sadece anlıyorum diyebileceğim.Şayet benimki derin sular, bir dalsam çıkamam.
anlıyorum canım seni düşünmemeye çalış sorunlarını ,derslerine falan yoğunlaş ne diyeyim1 tane sorun yok aslında. Kesin bir nokta atışıyla işte bu yüzden mutsuzum diyebileceğim tek birşey yok. Birden fazla şey var. Bazıları geçmeye yüz tutmuş gibi mesela ama belli de olmuyor kendimi yine o geçiyor sandığım sebepten dolayı ağlarken bulabiliyorum. Bu sebep 1 buçuk yıl birlikte olduğum adamı kaybetmem saçma sapan bir nedenden ve hala suçluluk duyuyor olmam. Ondan sonra ailesel sağlık sorunları var. Var da var yani.
Ve artık öyle bi hissediyorum ki bazen hiçbiri yüzünden mutsuz değilmişiz gibi, bazen de hepsi yüzünden mutsuzmuşum gibi. Kendimden sıkılıyorum. Ve cidden saçma sapan bi depresyon halindeyim ya
Anlamadığım bir diğer konu da bu kadar üzgün insan varken dünyada niye herkes mutlu gözükmeye çalışır ben de dahil :) Çok doğru aslında dışarda hep ne kadar güler yüzlü olduğumu söylerler ama evde kendi içimde nasıl olduğumu bilseler bi deBende cok bunalimdayim fakat aglayamiyorum.Biseye cok uzuldugum zaman duvar oluyorum ozellikle bu aralar.Kafamda hep su soru var.Ya hersey mi ust uste gelir?Hicbisey mi duzelmez?Cok zorlandigim anlarda kendime umut vermeye calisiyorum ama nafile.Bendeki dertler dügüm olmus,cozmesi zorAma napalim basa gelen cekilir.Vardir elbet bunda da bi hayir.
Demem o ki yalniz degilsin.O gulen suratlarin altinda ne uzgun insanlar var bi bilsen..
Yazınca rahatlanıyor aslında. Ben çok yazarım. Ama artık yazmaktan da kaçar olmuştum canım daha çok acırsa yazınca diye. Geçenlerde yazdım yine. O gün iyi geldi ama sonuç yine aynı yine kötü hissediyorumYazıpta rahatlanabilse keşke
vizeler başladı zaten anca onlarla kafam dağılıyor bu ara :)anlıyorum canım seni düşünmemeye çalış sorunlarını ,derslerine falan yoğunlaş ne diyeyim
Diger insanlari bilemem de ben dusman sevindirmemek icin yapiyorum bunu.Bir nevi zirh misali.Kimse mutsuzlugumdan keyif almasin diye.Bu yorumumdan da anlasilacagi uzere benim insanlara guvenim sifir sifirAnlamadığım bir diğer konu da bu kadar üzgün insan varken dünyada niye herkes mutlu gözükmeye çalışır ben de dahil :) Çok doğru aslında dışarda hep ne kadar güler yüzlü olduğumu söylerler ama evde kendi içimde nasıl olduğumu bilseler bi de
Ben rahatlamıyorum iyoce içim kanıyorYazınca rahatlanıyor aslında. Ben çok yazarım. Ama artık yazmaktan da kaçar olmuştum canım daha çok acırsa yazınca diye. Geçenlerde yazdım yine. O gün iyi geldi ama sonuç yine aynı yine kötü hissediyorum
Herkes ne mutsuzmuş bee :)Ben rahatlamıyorum iyoce içim kanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?